+1 Gecmisin hakkinda yalan soyleme.Eee işte onu ne ilgilendiriyorsa "oldu-bitti" dersin geçer gider?
Neresini seviyorsunuz bayagi merak ettim.Cok seviyorum ama hayatimda ilk def birini col sevdim kosulsuz
Dogru soyliyosun simdiden sonra soylemenin mantigi yok galibaKendini folyolasaydın madem paketini o açsaydı.
Hayır ne saçma eşindeki zihniyet. İlk sevgili olmadığını söyleseydin de kendini kurtarsaydın ama sen böyle birini kaybetmekten korkuyorsun bi de. Şu saatten sonra söylemenin de mantığı yok.
+1 Gecmisin hakkinda yalan soyleme.
Gecmiste bir iliski yasadigi halde yasamadim demesin tabi, bu yalana girer. Ama ayni sekilde gecmiste yasadiklari da erkegi ilgilendirmez.Yani ortaya çıkarsa daha kötü olur tamamen yalana girer diye düşünüyorum. Tabi detay detay anlatmak ya da anlatmamak kişinin kendisine kalmış.
Ortaya cikarsa zaten çok kotu olurum en col korktuğum sey bi zatenYani ortaya çıkarsa daha kötü olur tamamen yalana girer diye düşünüyorum. Tabi detay detay anlatmak ya da anlatmamak kişinin kendisine kalmış.
Ne yapar ogrenirse?Ortaya cikarsa zaten çok kotu olurum en col korktuğum sey bi zaten
Hayir, yokKizlar eşlerinizden yada sevgilinizden sakladığınız gecmisinizle ilgilili sırlariniz var mi?
Ya ortaya çikarsa o kisiyle karsilarsirsa o kisi ona soylerse bu arada o ksiiyi gormeyeli 6 sene oluyoSoylemek zorunda degilsin..
Iliskinin ortasinda gecmise dair muhabbetlerin acilmasini dogru bulmayan biriyim..
Bazi seylerin tanima asamasinda soylenmesi gerektigini dusunuyorum..
Tam iliski rayina oturmus, guzel guzel ilerliyorken ne gerek var simdi gecmisi deşmeye..
Ben soylemek istiyorum, vicdanim rahat etmiyor, dersen de buyur soyle tabi..
Ama onun oncesinde kendini psikolojik olarak hazirla..
Karsindaki insan, bu durumdan dolayi guvensizlik hissedebilir,trip atabilir, sacma sapan tavirlara girebilir, belki de hic bir sey yapmaz, g3cmistir der , kapatir konuyu..
Gecmiste bir iliski yasadigi halde yasamadim demesin tabi, bu yalana girer. Ama ayni sekilde gecmiste yasadiklari da erkegi ilgilendirmez.
Sorsa da mi yalan soylersinizIster hic olmasin ister 10 tane olsun.onu ilgilendirmezki!
Onu ilgilendiren nokta ,onunla ilişkinizin basladigi andan itibarendir.Kendini bilen insan için söyleyip soylememenin pek bir hükmü yoktur. Bu konuda açıklama yapmak zorunda bile değilsin
Detaya giriyorsa ben duymak istemedigimi soylerim herhalde ya, tabi merakli tarafim devreye girmezseDetay boyutuna eğer karşı taraf giriyorsa ben de girerim, konuşulacaksa taşlar dökülür.
He ama karşılıklı geçmişi kurcalamazsak hiiiiç kurcalamam.Geçmişte iz bırakan onda da bende de şeyler olabilir. Hatırlamak manasız
Gormedigin adamin da bir hayati var sonucta..Ya ortaya çikarsa o kisiyle karsilarsirsa o kisi ona soylerse bu arada o ksiiyi gormeyeli 6 sene oluyo
Soyleyemem zaten bubsaatten sonra ama kendi kendimi yiyorumGeçmişte sevgilin oldu mu dese adam, oldu derim.
Ama sormazsa söylemem.
Yalan başka eksik bilgi başka şey.
Bu saatten sonra "ben sana yalan söyledimdi" dersen bir de güvensizlik eklenir, işler sarpa sarar.
Yalan demiyeydin iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?