Salaklığıma doyamadım:)

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Bu akşam burada bir arkadaşımızın hikayesini okuduktan sonra tutamadım kendimi..Ben de kendi hikayemi anlatmak istedim. :) Umarım sıkılmazsınız okurken.

Elemanın ismi Kaan.

Geçtiğimiz yaza kadar ara ara hep konuşurduk ama hiç yüz yüze görüşmemiştik. Arada kız arkadaş edindiğinde benimle iletişimi

keserdi. Ayrıldıktan sonra yine bana mesaj atmaya başlardı. Ben de salak gibi hiç sorgulamadan, sanki hiçbir şey olmamış gibi güle

oynaya konuşmaya devam ederdim. Yine böyle bir olayın ardından 16 Temmuz 2012de mesaj attı bana.:) Nasıl oldu hiç bilmiyorum

gece gündüz konuşmaya başladık, çok geçmeden çıkmaya da başladık falan. İstanbul'daydı, ben de memleketteydim. Ama sorun

yapmadım çünkü 1 ay sonra falan geleceğini söyledi. Neyse gayet iyiyiz konuşuyoruz, görseniz böyle sevgi kelebeği modunda

takılıyoruz. Geçenlerde eski mesajlarımızı falan okudum da böyle, salakmışım resmen. Dakika başı adama ilan-ı aşk etmişim.:) O da

aynı şekilde.. Ama aşırı kıskancız, ben öyle sanıyorum. Kardeşim dediğim insanlarla konuşmama bile izin vermiyor, dışarı çıkarken izin

almamı istiyor. Bunlar acayip ters geliyor bana.. Ama ses çıkarmıyorum. Neden? Çok seviyorum ya.. Neyse günler geçti, paşam karar

verdi 11 Ağustos'ta yola çıktı. 12sinde de buluştuk, sabahın köründe kalktım gittim yanına, kahvaltı ettik falan. Nasıl uçuyorum ama

mutluluktan.. Böyle sık sık görüştük hazır aynı şehirdeyiz fırsatı değerlendirelim diye.. Arkadaşlarıyla falan tanıştırdı.. Bayramda şehir

dışına çıktım ailemle. O kaldı memlekette. Bir de üstüne tartıştık, soğuğuz. Facebookta geziniyorum, Allah'ım ne göreyim.. Başımdan

aşağı kaynar sular döküldü! Bir kız bunun Facebook duvarına yazmış :" bilmem ne tarihinde yarım bıraktığımız hikayemize kaldığımız

yerden devam ediyoruz..seni çok seviyorum aşkım." Ulan ne aşkı? Ne hikayesi? Ben bir çıldırdım, arıyorum açmıyor, mesaj atıyorum

cevap yok.. Kafayı yiyeceğim.. Elim ayağım titriyor sinirden. Madem sen cevap vermiyorsun, ben de bu kıza mesaj atarım dedim ve

kıza mesaj attım.Dedim, o büyülü aşkınızı bölmek istemem ama şu an yanında olduğun adam aynı zamanda benim de sevgilim, yani

sevgilimdi.:) Gülümsüyorum kıza falan ama içten içe kuduruyorum. Kız tersler falan diye bekliyordum.. Kız da dedi, "biliyordum ya bu

çocuk daha önce de yaptı bana bunu. nasıl inandım ki zaten.." falan.. Kaan bey de ertesi gün mesaj attı (anca yalan buldu heralde)

bir de benim üstüme geldi. Ne saçmalıyormuşum ben, olur muymuş öyle şey.. Sonradan öğreniyorum ki bu kız bizim tartışma

sebebimizmiş.Telefonunda bir numara vardı, ismi gülücükle falan kaydedilmiş. Kim dediğimde liseden arkadaşım falan demişti ve

sildirememiştim o kızı. Meğer bu kızmış. :) Neyse, kaanla tartışıyorum bir yandan çünkü hala inanmak istemeyen bir yanım var.. Kız da

planlar kuruyor. Ona belli etme, ben buluşalım diyeyim sonra sen gel aniden, kıstıralım köşeye falan diye aklıma sokuyor.. Ama

düşünüyorum, o durumda ben ne yaparım? Zaten öğrendiğimde oturup ağladım, bi de yanyana görsem, ne derim? Yok dedim, ben bir

şey yapmayacağım. Allahından bulsun. Ama öyle olmadı işte.. Bayram dönüşü yine görüştük. Bir gittim ki kaldığı eve, masanın

üstünde küpeler.. Kimin diyorum, arkadaşımın ablası da vardı, o bırakmıştır diyor. Aklımdan binbir türlü senaryolar geçiyor falan.. Ama

ben salağım, salaktım, yine de affettim. Fazladan birkaç gün geçirelim birlikte diye düşündüm belki bilmiyorum, çok seviyordum.

Sonuç olarak yine ayrıldık ama üzülen yine ben oldum.Ki yaptıkları bununla da kalmadı. :)

Anlatıp rahatlamak istedim arkadaşlar, okuyanlardan Allah razı olsun. :)

Küpeler o kızındı kesin. Çünkü kızla konuşurken o evde buluştuklarını söyledi, dün akşam hep beraberdik ( benim olayı öğrenip mesaj attığım akşam) hep telefonunu alıp mutfağa falan gidiyodu zaten, şüphelenmiştim dedi. Bir de bunlar 13 ağustosta çıkmaya başlamışlar. :)) Şaka gibi bir olay yaşadım yani.

al işte öküzcanın biri daha !!! geçmiş olsun canımmmmmmmm

Geçti de kızlar nasıl geçti bi ben biliyorum bi Allah biliyor. :) Alt tarafı 2 buçuk ay çıktık diyorum bazen. Neyine üzülüyorum bu kadar?
Ayrıldıktan sonra bile sevgili gibi konuşurduk, kıskanırdı, birbirimize şarkılar gönderirdik falan.. Sonra bi anda bi kız buldu yine, beni sildi. Neden diye sordum, neden yaptın bunu? Bilmiyorum dedi sadece. Çok ağladım, üzüldüm.. Ama olan bana oldu hep. Eylülde ayrıldık, aralıkta bi kızla çıkmaya başladı. Hala birlikteler, yüzük falan takmışlar, fotoğraflarını görüyorum, hala canım yanıyor inanın.

Bense ayrıldığımızdan beri kimseyle konuşmadım, konuşmak da istemedim..Diyorum ya salaklığıma doyamadım. :)

bi kere onu sürekli takip etmektennnn merak etmekten vazgecmelısın yoksa ne hayatına bırını alırsın nede unutabılırsınnn...cok uzun sürmemesi avantaj olmuss bı bakıma...yenı ortamlara gırmeye calıs yenı ınsanlara sans ver herkes aynı degıldırr..kendı kıymetını billl ve fazla fedakar olma bi daha üzülmemek için..hakkında hayırlısı olsunn..kötü bi tecrübe olmuss onemlı olan ders alıp yoluna daha ıyı devam etmendır...

Onu hala sevdiğimden falan değil de ben bu kadar acı çekmişken onun hiçbir şey olmamış gibi mutlu pozlar vermesi,yoluna devam etmesi canımı yakıyor biraz. :) Ağzımı açıp çok şey diyeceğim de sevgilisi olan adamla muhattap olmam bana yakışmaz diye susuyorum. Ama eminim, o ilişki bitecek, o yine tıpış tıpış gelecek. İnşallah geldiğinde ben hayatımın aşkını bulmuş olurum.

hiçde canın acımasınnn o kımkı?bi insann bu kadar kısa zamanda bukadar ınsanı ıdare edebılıyorsa karaktersizz serefsizin tekıdir...kafana takmaa yüzünün astarı yok besbellıkı yıne senı arayacakkk lütfen ona kanıp da hata yapma bu bile bile lades olurr..inşallahhh cok sevecegın bırı cıkar karsınaa ozaman kadar :)

Yok anam yok bi daha mı? Tövbeler olsun. :)) Beter olsun it.. Allah'ım inşallah hayırlı birini çıkarır karşıma, ben de mutlu olurum artık. :)

Yok anam yok bi daha mı? Tövbeler olsun. :)) Beter olsun it.. Allah'ım inşallah hayırlı birini çıkarır karşıma, ben de mutlu olurum artık. :)

inşallah cıkar bebegımmm buna inan :) bı yerlerde senı herseyden coksevecek bırı beklıyor hayatına gırmek ıcınn ama bu sana baglı :)

inşallah cıkar bebegımmm buna inan :) bı yerlerde senı herseyden coksevecek bırı beklıyor hayatına gırmek ıcınn ama bu sana baglı :)

Gerçekten insan paylaştıkça hafifliyormuş bunu anladım. :) İnşallah canım benim.. Ben de birine hakettiği sevgiyi vermek için bekliyorum ama henüz birbirimizi bulamadık.

Gerçekten insan paylaştıkça hafifliyormuş bunu anladım. :) İnşallah canım benim.. Ben de birine hakettiği sevgiyi vermek için bekliyorum ama henüz birbirimizi bulamadık.

zaten ummadıgın bı anda hayatına giriyor o kişi sarıp sarmalıyor senı tüm bunlara gülüp gecıyorsun ozaman:) hayatımızda bizi üzen asalaklara takılıp kalsaydık ohoooo coktan ıntıhar etmemız gerekırdı ölüm acısı bile geciyorr hele böle kımıl canlısının kendı capında yaptıgı uyanıklıga mı takılcan bosversenee herkes kendını kandırır kendı layıgını bulur o da kendısını aldatacak kendı layıgını bulacak ilahi adalet :)

İnşallah canım. Tek temennim yaptıklarının karşılıksız kalmaması zaten. Bir de böyle saf bir tip de değilim. En alakasız olayları bile öyle bi bağlarım ki birbirine.. Araştırmacıyım yani biraz.. Bu sefer görmezden gelmek işime gelmiş demekki. :)

bazen görmek ıstemeyız herseyiguzel görmek ısterız cunku guzel seylerı hıssetmeyı yasamayı ısterız yoksa o kısınınn yaptıklarının bal gıbı de farkındayızdır bazen olur böyle seeyler zararın neresınden donersen kardır :)

Aynen öyle canım, böyle olması gerekiyomuş. :) Doğru kişinin kıymetini anlayalım diye böyleleri çıkıyordur karşımıza diye iyi tarafından bakıyorum yine olaya. :))

Aynen öyle canım, böyle olması gerekiyomuş. :) Doğru kişinin kıymetini anlayalım diye böyleleri çıkıyordur karşımıza diye iyi tarafından bakıyorum yine olaya. :))

aynen öyle canımm 27 yasındayım birbucuk senedirr çok iyi gidenn bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz sonbahar gibi...ve düşünüyorumda hayatıma ne kadar gereksız asalak tipleri almısımda üzülmüşümmm boşyere :) ama olsuntecrube olmus..ve hayatımın aşkına daha da baglandımmm sevdimmm kıymetını anladım...seninde karsına böyle birisi cıkacakk emin ol..sadece zaman ver pozıtıf ol.. :)

Tebrik ederim canım Allah ayırmasın.. Valla böyle çiftleri gördükçe imreniyorum, bana da hayırlısıyla nasip eder inşallah. :)

Tebrik ederim canım Allah ayırmasın.. Valla böyle çiftleri gördükçe imreniyorum, bana da hayırlısıyla nasip eder inşallah. :)

tesekkurler bebegım darısı en kısa zamanda basına ınsallahh:) hayırlısıylaa senınde karsına senı seven senınde sevebılecegınnnn degerını bılen bırısı cıkar ınsallahh :)

tesekkurler bebegım darısı en kısa zamanda basına ınsallahh:) hayırlısıylaa senınde karsına senı seven senınde sevebılecegınnnn degerını bılen bırısı cıkar ınsallahh :)

Amiin, günün birinde tanışma hikayemizi falan da anlatmak nasip olur inşallah. ahahah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…