Geçti de kızlar nasıl geçti bi ben biliyorum bi Allah biliyor. :) Alt tarafı 2 buçuk ay çıktık diyorum bazen. Neyine üzülüyorum bu kadar?
Ayrıldıktan sonra bile sevgili gibi konuşurduk, kıskanırdı, birbirimize şarkılar gönderirdik falan.. Sonra bi anda bi kız buldu yine, beni sildi. Neden diye sordum, neden yaptın bunu? Bilmiyorum dedi sadece. Çok ağladım, üzüldüm.. Ama olan bana oldu hep. Eylülde ayrıldık, aralıkta bi kızla çıkmaya başladı. Hala birlikteler, yüzük falan takmışlar, fotoğraflarını görüyorum, hala canım yanıyor inanın.
Bense ayrıldığımızdan beri kimseyle konuşmadım, konuşmak da istemedim..Diyorum ya salaklığıma doyamadım. :)
bi kere onu sürekli takip etmektennnn merak etmekten vazgecmelısın yoksa ne hayatına bırını alırsın nede unutabılırsınnn...cok uzun sürmemesi avantaj olmuss bı bakıma...yenı ortamlara gırmeye calıs yenı ınsanlara sans ver herkes aynı degıldırr..kendı kıymetını billl ve fazla fedakar olma bi daha üzülmemek için..hakkında hayırlısı olsunn..kötü bi tecrübe olmuss onemlı olan ders alıp yoluna daha ıyı devam etmendır...
Onu hala sevdiğimden falan değil de ben bu kadar acı çekmişken onun hiçbir şey olmamış gibi mutlu pozlar vermesi,yoluna devam etmesi canımı yakıyor biraz. :) Ağzımı açıp çok şey diyeceğim de sevgilisi olan adamla muhattap olmam bana yakışmaz diye susuyorum. Ama eminim, o ilişki bitecek, o yine tıpış tıpış gelecek. İnşallah geldiğinde ben hayatımın aşkını bulmuş olurum.
hiçde canın acımasınnn o kımkı?bi insann bu kadar kısa zamanda bukadar ınsanı ıdare edebılıyorsa karaktersizz serefsizin tekıdir...kafana takmaa yüzünün astarı yok besbellıkı yıne senı arayacakkk lütfen ona kanıp da hata yapma bu bile bile lades olurr..inşallahhh cok sevecegın bırı cıkar karsınaa ozaman kadar :)
Yok anam yok bi daha mı? Tövbeler olsun. :)) Beter olsun it.. Allah'ım inşallah hayırlı birini çıkarır karşıma, ben de mutlu olurum artık. :)
inşallah cıkar bebegımmm buna inan :) bı yerlerde senı herseyden coksevecek bırı beklıyor hayatına gırmek ıcınn ama bu sana baglı :)
Gerçekten insan paylaştıkça hafifliyormuş bunu anladım. :) İnşallah canım benim.. Ben de birine hakettiği sevgiyi vermek için bekliyorum ama henüz birbirimizi bulamadık.
zaten ummadıgın bı anda hayatına giriyor o kişi sarıp sarmalıyor senı tüm bunlara gülüp gecıyorsun ozaman:) hayatımızda bizi üzen asalaklara takılıp kalsaydık ohoooo coktan ıntıhar etmemız gerekırdıölüm acısı bile geciyorr hele böle kımıl canlısının kendı capında yaptıgı uyanıklıga mı takılcan bosversenee herkes kendını kandırır kendı layıgını bulur o da kendısını aldatacak kendı layıgını bulacak ilahi adalet :)
İnşallah canım. Tek temennim yaptıklarının karşılıksız kalmaması zaten. Bir de böyle saf bir tip de değilim. En alakasız olayları bile öyle bi bağlarım ki birbirine.. Araştırmacıyım yani biraz.. Bu sefer görmezden gelmek işime gelmiş demekki. :)
bazen görmek ıstemeyız herseyiguzel görmek ısterız cunku guzel seylerı hıssetmeyı yasamayı ısterız yoksa o kısınınn yaptıklarının bal gıbı de farkındayızdır bazen olur böyle seeyler zararın neresınden donersen kardır :)
Aynen öyle canım, böyle olması gerekiyomuş. :) Doğru kişinin kıymetini anlayalım diye böyleleri çıkıyordur karşımıza diye iyi tarafından bakıyorum yine olaya. :))
aynen öyle canımm 27 yasındayım birbucuk senedirr çok iyi gidenn bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz sonbahar gibi...ve düşünüyorumda hayatıma ne kadar gereksız asalak tipleri almısımda üzülmüşümmm boşyere :) ama olsuntecrube olmus..ve hayatımın aşkına daha da baglandımmm sevdimmm kıymetını anladım...seninde karsına böyle birisi cıkacakk emin ol..sadece zaman ver pozıtıf ol.. :)
Tebrik ederim canım Allah ayırmasın.. Valla böyle çiftleri gördükçe imreniyorum, bana da hayırlısıyla nasip eder inşallah. :)
tesekkurler bebegım darısı en kısa zamanda basına ınsallahh:) hayırlısıylaa senınde karsına senı seven senınde sevebılecegınnnn degerını bılen bırısı cıkar ınsallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?