• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

arkadaslar bu gercekten sonuc verebilir cunku bendede bir tane oriflame ın pirinc ozlu kremi wardı sac uzamasına yardımcı old. yazıordu olabilir yani..;)

Arkadaslar ben gencken saclarima senede iki sefer kina yakardim...icinede biraz zeytinya ve kuru soganin kabuklarini kaynatir kinayida onunla karardim ve yakar 7_8 saat bekletirdim cok guzel olurdu hemde bas agrisina iyi gelirdi..birde banyondan cikmadan önce bir tas suyun icine bir fincan sirke koyar onunla durlar cikardim.Yillarca yaptim bunu cok guzel oluyor.Sizlerede tavsiye ederim:)

ya bu pirinç suyunu deniyenler bişe yazsınlar daha burda bekliyoruz sonuçlarını olumlu veya olumsuz lütfen sizden cvap bekliyoruz

valla ben bunu çok duydum açıkçası ama hiç denemdim deniyyim bari yazarız sonuçları.herkes yazsında bilgilenelim kızlarrrr.

bana komik geldi pirinç suyu off ya ..
birisi dese köpek pisliği saçı uzatır kesin onuda deneyen kişiler olur:)

her gun yapmak sartmi her gun pilav yenmezki ...bi kac gunde bir olmazmi deniycemde

pirin suyu bana saçma geliyo kulağıma saçma geliyo daha doğrusu bu hafta içi dermatoloğa gidicem bunu doktora söylemeyi düşünüyorum umarım rezil olmam pinç suyunu duyunca doktor nedicek neyse en iyisini o bilir o yol gösterir

bende denicem kestirdim pişmanınm hemen uzası istyom
ha bide kızlar hergün saçlarınızı yıkarsanız zaten uzaması çabuk oluyo

:)))) Bütün sayfaları okudum kafam iyice karıştı. Saçları uzatmak için saça sürüyoruz, yüzümüzdeki tüyleride çoğaltmazmı peki. Her duyduğumuzu yapıyoruz. Başka bir topicte bitkisel yağların iyi geldiğini okumuştum gittim yağ aldım derimi kuruttu. Her ürün bitkisel olsun olmasın herkeste aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum. Ama yinede dayanamaıyoruz:))))) Şahsen ben elimde kalan 3 tel saçımdanda olmak istemiyorum.

Denemek istiyorumn ama bu ara şampuan ve keremimi değiştirdim iyice kötü olacak bu gidişte.

arkadaslar bu dogru olabilir denemedim hic ama cok mantikli cunku her gun pilav yerseniz de saciniz hizli uzuyor mesela.. bizim evde hergun pilav piser babam cok sevdigi icin.. ve benim yogun olarak her gun yedigim donemlerde saclarimin uzama hizini nerdeyse gorecek gibiydim :D

Arkadaşlar Bendede Bir Kitap Var Alternatif Tip Adinda Içinde Her Bitkinin özelliği Yaziyor Pirinçtete Saçlar Yikanirsa Uzatir Ve Güçlendirir Diyor Bende Yazmadan Geçmek Istemedim:)

bır de bunu deneyelım zaten her ıkı aksamda bır evde pilav pişiyorfisfisfis

Kuru karanfili suyun içine atıp koyu bir çay rengine gelinceye kadar kaynatıp sonra şişeleyip soğumaya bırakacaksın.(Cam şişeyle şişelersen daha iyi olur ama şart değil.)Bu su soğuduktan sonra,saçlarını her tararken bu suyla ıslatacaksın canım.Bonusu da saçların güzel kokuyor sırnaşık şey(Soğuduktan sonra dolapta saklayabilirsin bozulmaması için.Bozulduğunu da ekşi ekşi bir kokusu oluyor oradan anlayabilirsin.)

Son düzenleme:
bir türlü saçımı uzatamıyorum mutlaka deniyecem,sağolasın Esprıtcım

Canim Bu Kuru Karanfil Dediğin çaya Attiğimiz Tane Tane Olan Karanfil Mi Bide Ben O Kadarçok şey Yapiyorum Ki Saçima çok Bakimdan Yorulcaklar Diye Korkuyorum Pirinç Suyu şampuna Bal Ve Vitamin Ampulleri Sonra Bakim Yağlari Sarimsak Ve Zeytn Yaği Kekik Karişimi:)))

Evet canım o bildiğimiz tane karanfil (bu arada diş ağrısına da iyi gelir kendileri)

Kuru karanfili suyun içine atıp koyu bir çay rengine gelinceye kadar kaynatıp sonra şişeleyip soğumaya bırakacaksın.(Cam şişeyle şişelersen daha iyi olur ama şart değil.)Bu su soğuduktan sonra,saçlarını her tararken bu suyla ıslatacaksın canım.Bonusu da saçların güzel kokuyor sırnaşık şey(Soğuduktan sonra dolapta saklayabilirsin bozulmaması için.Bozulduğunu da ekşi ekşi bir kokusu oluyor oradan anlayabilirsin.)

Tararken degilde saci yikadikdan sonra bu suyla durulasakda olurmu acaba? :1closedeyes:

Back
X