Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse cvp vrmicek mii :sm_confused:ya şu pirinç suyu ciltte tüylenme yapıo mu harbiden? yani ben denicektim bunu okuyunca korktum vazgeçtim :s kullanan arkadaşlar ciltte tüylenme yaptı mı?
Arkadaşlar Bendede Bir Kitap Var Alternatif Tip Adinda Içinde Her Bitkinin özelliği Yaziyor Pirinçtete Saçlar Yikanirsa Uzatir Ve Güçlendirir Diyor Bende Yazmadan Geçmek Istemedim:)
Canim Bu Kuru Karanfil Dediğin çaya Attiğimiz Tane Tane Olan Karanfil Mi Bide Ben O Kadarçok şey Yapiyorum Ki Saçima çok Bakimdan Yorulcaklar Diye Korkuyorum Pirinç Suyu şampuna Bal Ve Vitamin Ampulleri Sonra Bakim Yağlari Sarimsak Ve Zeytn Yaği Kekik Karişimi:)))
Kuru karanfili suyun içine atıp koyu bir çay rengine gelinceye kadar kaynatıp sonra şişeleyip soğumaya bırakacaksın.(Cam şişeyle şişelersen daha iyi olur ama şart değil.)Bu su soğuduktan sonra,saçlarını her tararken bu suyla ıslatacaksın canım.Bonusu da saçların güzel kokuyor sırnaşık şey(Soğuduktan sonra dolapta saklayabilirsin bozulmaması için.Bozulduğunu da ekşi ekşi bir kokusu oluyor oradan anlayabilirsin.)