sanmıyorum canım keşke çıkarsa kedi kuyruğu kadar kaldı saçlarım ühüüüüüsenağlama
ARKADAŞLAR SAÇLARINIZI 2 AYDA 12 CM UZATMAK İSTERMİSİNİZ?HİÇ UĞRAŞMAYIN PİRİNCİN SUYU,ENTELE ŞU,BU DİYE..YURT DIŞINDA Bİ İLAÇ VAR 40 EURO TAMAMEN BİTKİSEL NETTEN SİPARİŞ WERİYORSUNUZ..YALNIZ TÜRKİYEYE YOLLAMIYORLAR..BEN ACAYİP DERECEDE ZOR Bİ ŞEKİLDE GETİRTİMM ..DAHA YENİ KULLANMAY ABAŞLADIMM ..SONUÇLARI PAYLAŞCAMM...
Arkadaşlar geçen yıl haberlerde izlemiştim. Bilim adamlarınıyaptığı araştırmaya göre pirinçi fazla yiyen kirpiklerde kaşlarında ve saçlarında uzama oluyormuş ve çok sağlıklı büyüyormuş tüyler. Ama dikkat edin saçları uzatcaz derken diğer taraftaki tüyler uzayabilir benden söylemesi :)
pirinci bilmem ama yılan yagı hem saçları acayip uzatıyo hemde dökülmesini azatıyo buda yetmezmiş gibi dökülen saçların yerine yenisini çıkarıyo test edilmiştir
ARKADAŞLAR SAÇLARINIZI 2 AYDA 12 CM UZATMAK İSTERMİSİNİZ?HİÇ UĞRAŞMAYIN PİRİNCİN SUYU,ENTELE ŞU,BU DİYE..YURT DIŞINDA Bİ İLAÇ VAR 40 EURO TAMAMEN BİTKİSEL NETTEN SİPARİŞ WERİYORSUNUZ..YALNIZ TÜRKİYEYE YOLLAMIYORLAR..BEN ACAYİP DERECEDE ZOR Bİ ŞEKİLDE GETİRTİMM ..DAHA YENİ KULLANMAY ABAŞLADIMM ..SONUÇLARI PAYLAŞCAMM...
peki yılan yağının nasıl yapıldığını biliyor musunuz.
içinde ölü yılan bekletilmiş zeytinyağı
akşam şu pirinç suyunu deneyim dedim.
saçlarım keçe gibi oldu..
napcam ben şimdi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?