Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

sanmıyorum canım keşke çıkarsa kedi kuyruğu kadar kaldı saçlarım ühüüüüüsenağlama

üzülme kardeşim, al benden de o kadar :çok üzgünüm:

en son deli damarım tutacak, basıp parayı saç ektircem herhalde...

sahi ya aramızda hiç saç ektiren yok mu, başlık açsalar da faidelensek

ben denedim pirinç suyunu yumuşacık oldu saçlarım
ayrıca yağ karışımlarını kesinlikle çam terebentinli şampuan temizliyor başkası işe yaramıyor

ARKADAŞLAR SAÇLARINIZI 2 AYDA 12 CM UZATMAK İSTERMİSİNİZ?HİÇ UĞRAŞMAYIN PİRİNCİN SUYU,ENTELE ŞU,BU DİYE..YURT DIŞINDA Bİ İLAÇ VAR 40 EURO TAMAMEN BİTKİSEL NETTEN SİPARİŞ WERİYORSUNUZ..YALNIZ TÜRKİYEYE YOLLAMIYORLAR..BEN ACAYİP DERECEDE ZOR Bİ ŞEKİLDE GETİRTİMM ..DAHA YENİ KULLANMAY ABAŞLADIMM ..SONUÇLARI PAYLAŞCAMM...

Bu ilaçlar ne derece güvenli ben emin olamıyorum o yüzden cesaret edemiyorum kullanmaya dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayalımsırnaşık şeySaç bakım yağları en azından doğal içim rahat bir şekilde kullanabiliyorum.

valla annem pirinç suyunu sadece basötünün uclarına yapıyo neymiş örnek ütülediğinde bozulmazmıs :) ben zaten pilav makarna gibi seylei yemediğim için yapmam zaten aktardan aldıgım karısım cok ii geldi :)

pirinci bilmem ama yılan yagı hem saçları acayip uzatıyo hemde dökülmesini azatıyo buda yetmezmiş gibi dökülen saçların yerine yenisini çıkarıyo test edilmiştir

AnneLerimiz sonra sıkıp bizim yağımızı çıkarmasın ben hiç sewmem prinç yıLLArdır yemiyorum ama sacLarım yinede çabuk uzuyo :) ben uzamıtmıycak bi formüL bakiim en iyisi...:) Prinç suyu ciLdi beyazLatıyomuş ben de bunu duydum bi kaç deaf denedim sonra üşendim bıraktım ama deniycem yine biraz ciLdim açıLsın :

Ya bu pirinç suyunu kirpiklere sürsekmi acıba ?

canımcım sitenin adını adresini de verseydin yaa.sa.sa.s

Aranızda düzenli olarak pirinç suyu kullanan var mı başka??

peki bu pirinç suyu aynı zamanda saçları gürleştirirmi ?
kızımın saçları çok seyrek önereceğiniz doğal ürünler varmı ?

peki yılan yağının nasıl yapıldığını biliyor musunuz.
içinde ölü yılan bekletilmiş zeytinyağı

akşam şu pirinç suyunu deneyim dedim.
saçlarım keçe gibi oldu..
napcam ben şimdi:sm_confused:

hadi yaaasenağlama
bende şimdi prinçi ıslattım bekletiyodum birazdan saçlarımı yıkıycaktım senin yazını gördüm vazgeçtim canım...
zaten dün gece bi konu okuyup yaptım burdan (beyaz sabun saçtaki boyaları akıtıyo diye) denedim saçlarım hatır hatır bi görsen
yok en iyisi ben şampuanımın içine 1 tatlı kaşığı bal atmıştım yumuşacık olmuştu ona devam edeyim bari...
ayol deneye deneye kel kalacaz bi günsenağlama

ya şu pirinç suyu ciltte tüylenme yapıo mu harbiden? yani ben denicektim bunu okuyunca korktum vazgeçtim :s kullanan arkadaşlar ciltte tüylenme yaptı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…