• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

haftada bir defa uygulayacağımız bir kür mü bu, ne kadar zaman uygulayacağız, misal yarım lt suya ne kadar pirinç atmalıyız? (hepsi ahretten ithal sırnaşık şey)

arkadaşım hangisi için sordun bilmiyorum ama ikisi içinde cevap vereyim...pirinci yıkarken akan su ile ( ilk su çok önemliymiş) onunla banyo sonrası saçlarımıza masaj yapıyoruz ve bir defa duruluyoruz..İkincisi ise anladığım kadarıyla pirinç püresi..bunun içinde yarım su bardağı yeterli olur..bunu bir bardak suyla haşlayıp suyunu çekmesini bekliyoruz tam pilav gibi olmayacak ama..sonra soğuyunca cilde maske yapıyoruz sanırsam sengözlerimebaksanab

tskler. benimde pirinçle hiç aram yok en azından suyundan yararlanayım :)

evet sevmeyenler suyunu kullansın..benim gibi pilava deli olanlarda hem yesin hem cildine sürsün hemde saçını yıkasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uzayacak inşallah artık

evet sevmeyenler suyunu kullansın..benim gibi pilava deli olanlarda hem yesin hem cildine sürsün hemde saçını yıkasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uzayacak inşallah artık

ne kadar zamandır kullanıyorsun? nasıl bi gelişme oldu mu?

daha kullanmadım canım..bugün eve gidince yapacağım...yani haftada 1 veya 2 kez..suyunu bir kavanoza koyup oradan harcayacağım..çünkü her uygulamada suyunu alırsam pirinçler boşa gidecek..öğrendiğim gün zaten bakım yapmıştım saçlarıma kısmet bugüne inşallah...1 ay sonra sonucu yazarım..sizde deneyin paylaşalım burada

arkadaşım hangisi için sordun bilmiyorum ama ikisi içinde cevap vereyim...pirinci yıkarken akan su ile ( ilk su çok önemliymiş) onunla banyo sonrası saçlarımıza masaj yapıyoruz ve bir defa duruluyoruz..İkincisi ise anladığım kadarıyla pirinç püresi..bunun içinde yarım su bardağı yeterli olur..bunu bir bardak suyla haşlayıp suyunu çekmesini bekliyoruz tam pilav gibi olmayacak ama..sonra soğuyunca cilde maske yapıyoruz sanırsam sengözlerimebaksanab

he saç ve cilt için ayrı ayrııı... :kahve: teşekkürleer :1hug:

ya arkadaşlar size sorayım bari sabahtan biri ses çıkmadı kimseden uçukk çıktı çok şişti ne yapabilirim

geçmiş olsun bi pamuk parçasına azcık aseton dök uçuk olan yere hafif sür geçecektir baktın olmadı eczaneden uçuk merhemi al kullan..

geçmiş olsun büyütülecek birşey değil acıyordur eminim ama birkaç güne kadar geçer emin ol...ılık suya batıracağın pamukla uçuğu temizleyip günde 3 kez terramycin varsa ondan sür derim ben..yada eczeneden uçuk kremide alabilirsin..

ya arkadaşlar size sorayım bari sabahtan biri ses çıkmadı kimseden uçukk çıktı çok şişti ne yapabilirim

geçmiş olsun arkadaşım... asiviral de kullanabilirsin... kürdanla ya da pamuklu çubukla uçuğun olduğu yere sür, mümkün mertebe taşırma çünkü kurutup pul pul dökücü özelliği var.

tekrar geçmiş olsun

arkdaşlar haftada birkes papatya suyu yapın bir gün sonrada hint ve bağdem yağı karışımını kullanın bi ayda 6 cm uzuomuş yapılışı papatyayı ve maydonoz saplarını bir kaba koyun kaynatın aynı çay gibi demledikten sonra süzün bir kabın içine koyun içine yarım çaybardağı elma sirkesi ve bir adet limon sıkın sonra güneşe çıkıp bu karışımı saçınız kurudkça yarım saat yapın uzamasına yardımcı oluyor ve parlaklık kazanıyor ertesi günde hint ve bağdem yağı karışımı yapıp saçlarınızıa sürün

kolay bişey deneriz:) zaten biz bayanlar ne duysak yapıyoruz bi gün bişi olmazsa ii:)

evet her duyduguz seyi deniyoruz. o kadar cok sey sürmekde iyi deil. sadece enteleyi ve badem yagını kullanacam. onu sürüyim bunu süreyim derken kel kalmayalım...:1closedeyes:

Kizlar Ben şu An Eşimle 1 Aydir çindeyim Valla Burdaklerin Saçlari Hem çok Sağlikli çok Parlak Ve Uzun Bunlarda çok Aşiri Biş şekilde Pilav Tüketiyolar Ekmek Niyetine Yiyolar Gerçektende Faydasi Olabilir Bence Denemekte Fayda Var Birde Ben Burda Bi Kaç şampuan Buldum Saçlari çok Canli Yapiyo Ve Uzatiyo Ben Kullaniyom şu Anda Uzadi Biraz Ama Pahali Biraz Napalim Saçlar Için Kiydim Paraya

Back
X