Salça mevzusu.:(

Bu ne biçim anne.Bir de kazıklamaya çalışıyor valla.Üvey olmadığınıza emin misiniz acaba?

Şimdi anneniz salçaya paramı istedi sizden
Kızımda benden 100 tane köfte istedi gidince yapacakmışım,kaç para isteyim şimdi

Tanesi 50 kr olmalı, 100 ve üzeri alımlarda 49 kuruşa çekersin

Yalnız bende kaynanamdan sarma istemiştim, sarmış 1 tencere. üşenmedi getirdi evime kadar, taksi parasını zor kabul ettirdim. Ayıp oldu heralde ya.

Canım anamm domatesleri ben alayım dedim geçen oklavayla kovalayacaktı nerdeyse. Para vereyim desem napar acaba.
Eşimde mutlaka hediye alalım der hep.
Üzüldüm hamile halinizle. Başkasından alsanız

Hiçbir şey anlamadım. Siz annenizle birlikte salça mı yaptınız? Rendeledim diyorsun? Anne sana satmak istiyor? Geçirme parası? Kayınvalide?
benimde okurken beynim yandı resmen. 100 tl ye dünyanın salçasını alırım ben beee

Marketten alıyorum ev yapımı dediğinde evde yapılmıyor ki hep çatılarda güneşte acıkta bence hiç hijyenik değil
Buzdolapta bekletilir canim :) 15 kavanoz yeter bize hiyenik iki kere iyice yikadik kavanozlari. Sorunda olmadi.

İste dediğim gibi market salcalari begenmiyorum. Kati oluyor ne bilim bide kuflenmede oluyor ev yapimi salcalari seviyorum.

Marketten alıyorum ev yapımı dediğinde evde yapılmıyor ki hep çatılarda güneşte acıkta bence hiç hijyenik değil
Güneşte kuruyan salça daha güzel oluyor.Bizim buralarda tam çıkarma mevsimi biber ve domates ama biberler kaç kere yıkanıyor içi temizlenip yıkanıyor.Temizliğine çok dikkat edilir.

Hicbir anneyi kinamak istemiyorum ama yok artik dedim var mi boyle anneler.Ben maasli oldugum halde annem kislik herseyimi yapar para teklif etsemde cok kizar,kv de oyle sukur.

Hamile halinle seni uzmesi hic hos olmamis bence al ama bir daha da yaptirma sana tecrube olsun.

Yok artik ya bi de parayla mi yapiyor annen yazik sana ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…