- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Ama bence direkt emeginin karsiligini vermek daha dogru.Annesi resmen istemiş parayı,halbuki istemese arkadaşta bir ara emeğinin karşılığı olarak cep harçlığı olarak verirdi.
Ama bence direkt emeginin karsiligini vermek daha dogru.
Olsun belki durumu cok kotudur garibimin.Direk istenince garip geliyor..
Olsun belki durumu cok kotudur garibimin.
Aw annemin elinden zehir olsa yerim benYinede istenmez ama,şimdi kızım benden bişey talep etse para karşılığımı yapmam lazım..
Aw annemin elinden zehir olsa yerim ben
Şimdi anneniz salçaya paramı istedi sizden
Kızımda benden 100 tane köfte istedi gidince yapacakmışım,kaç para isteyim şimdi
Tanesi 50 kr olmalı, 100 ve üzeri alımlarda 49 kuruşa çekersin
Hiçbir şey anlamadım. Siz annenizle birlikte salça mı yaptınız? Rendeledim diyorsun? Anne sana satmak istiyor? Geçirme parası? Kayınvalide?
Buzdolapta bekletilir canim :) 15 kavanoz yeter bizeMarketten alıyorum ev yapımı dediğinde evde yapılmıyor ki hep çatılarda güneşte acıkta bence hiç hijyenik değil
Ben market salclari begenmiyorum ev yapimi salcalar daha güzel. Dahada saglikli. Ekmeğe sürmek lazimAnnenin huyu bi değişikmiş. Git marketten al mis gibi ne uğraşıyorsun sanki kaç liraya satılıyor markette..
5 kase kaç kg oluyor.Buzdolapta bekletilir canim :) 15 kavanoz yeter bizehiyenik iki kere iyice yikadik kavanozlari. Sorunda olmadi.
İste dediğim gibi market salcalari begenmiyorum. Kati oluyor ne bilim bide kuflenmede oluyor ev yapimi salcalari seviyorum.size şöyle söyleyeyim bursalıyım ve salçayla domatesle en çok haşır neşir olan en ünlü salça fabrikalarının olduğu bir ilçede doğup büyüdüm.babamda bu fabrikalardan bir kaçında ustalık yaptı. babam eve hazır salça sokturmaz.o fabrikalarda sezonluk 18 yaş altı olan çoluk çocuk bantların başında çalıştırılır.bantlardan sularla birlikte domatesler gelir sözde yıkama işlemi yapılır ama suyla birlikte ne kadar pislik mikrop hatta fare su yılanı bile yediğiniz salçaların içinde vardır.yani annelerimizin kendi elleriyle yaptığı salçaya pis demeden önce marketten aldığınız salçaların içinde neler var bilin katkı maddelerini saymıyorum bile.ayrıca annem salçayı yaptıktan sonra damda kurutmaz hem damımız yok hemde zaten iklim buna müsade etmiyor kaynatıp kavanoza koyup ters çevirir onun elinden çıkan salçayı afiyetle aklımda gram şüphe duymadan yerim.sizde bence tekrar düşünün salçanızda sadece toz pislik yok keşke sadece o kadarı olsa
Valla 15 salca kavanoz cikti kgsunu olcurmedim5 kase kaç kg oluyor.
Güneşte kuruyan salça daha güzel oluyor.Bizim buralarda tam çıkarma mevsimi biber ve domates ama biberler kaç kere yıkanıyor içi temizlenip yıkanıyor.Temizliğine çok dikkat edilir.Marketten alıyorum ev yapımı dediğinde evde yapılmıyor ki hep çatılarda güneşte acıkta bence hiç hijyenik değil
Kendin yapsan daha karlı olursun.Valla 15 salca kavanoz cikti kgsunu olcurmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?