- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ama kapınızı siz açık bırakıyorsunuztabiki benden geldi çünkü zaten tahriki kendisi yaptı evimin önünden geçrek benim orda kapım açık herkes görüyor. Tabiki ev benim değil ve bana ait değil bahçe ama onun da bunu beni tahrik etmek için yaptığı aşikar. Yani kusura bakmayın ama neredeyse benim bo anımdan istifade edip üstüme çıkmasını ödüllendireceksiniz . Geçme diyecem tabiki beni tahrik edene ama haklıyım ama haksızım sonucu benim boğazımın üstüne oturması olamaz.
Aynen öyle.. Tahrik var hiçbişey olamaz. Çocuk var diyerek çocuk olmasa saldırırdım imasını da yapmış. Karşı taraf haklı.Bu cümleden yola çıkarsak aslında saldırıyı sen başlatmışsın. Neden bu kadar ters ve şiddetvari uyarı yaptın ki ? Daha yumuşak bir dil kullanabilirdin diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun mutlaka polise bildirmelisin..
Milleti asıl tahrik eden konu sahibi bence de. Doğru söylemişsin dost.
Apartmanın iki yeri varsa istediği yerden geçer. Bahçe katının kiracısısınız apartman sahibi değil. Evet sizin için beelki hoş olmamış geçebilirdi diğer yerden ama bu ona kalmış bişey. Tapulu malınız değil. yol denen şey kamu malı.
Sana bişey yapmak istemiyorum demişsiniz ama değil bişey yapmak, yapana bile cevap verememişsiniz. Demek ki neymiş, başkasının yumruğunu yemeden keendi yumruğumuzu balyoz sanmıyormuşuz. Yanında çocuk olan insana sana bişey yapmak istemiyorum diye gürlemek pahalıya patlayabilirmiş.
Ben de saldırıya uğradım iğrenç bi durum ama yüzde yüz haklıyken uğradım. Haklı olduğumdan zerre şüphe duyulamazdı hatta herkesin haklı olduğumu ve hatta masum olduğumu bildiği bi durumdu. Maganda olduğunu herkes bilirmiş şahsın. Yani kimseye sana bişey yapmak istemiyorum rolü kesmemiştim. Saldırıya uğramak budur. Sizinkisi ters köşe olmuş. Haklı bulamadım. Samimi de bulmadım.
not: şimdiye kadar bilip sesinizi çıkarmadığınız maaş olayı ise bizleri bi konuda daha aydınlattı. Bin yıl yaşasın dediğiniz yılan size dokununca başını ezmeye kalkmışsınız. Demek ki neymiş, haksızlığa aramız iyiyken karşı çıkarsak adil, canımız yanınca karşı çıkarsak banane ne zararı varcı olurmuşuz.
Yağda sürüno senin üstüne atladı sen bişey yapmadın mı? ağzından burnundan kan getirip ibreti alem görseydi bak bakalım bir daha aynısı oluyor mu? tokat manyağı yapar saçlarını yedirirdim ona. çocuğu mocuğu da zerre umrumda olmazdı. nefret ediyorum böyle yaratıklardan
Hahaha sizi hep sevmişimdir damdan:)Atalarımız boşuna doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememişler
Doğru söyleyince gereksiz yaftasını yemişsiniz
Neyse bir başka köy vardır elbet
Bekir Coşkun undu galiba onuncu köy diye bir gazete köşesi
Yağda sürün
Daha güzel güreşirsiniz
Her "Beni tahrik etti" diyen sokakta birilerini mi darp etsin yani? Konu sahibinin bariz hataları var fakat yapmayın lütfen, bu yorumunuz biraz abartılı olmamış mı? Bir de plaket verelim bari kadına.Aynen öyle.. Tahrik var hiçbişey olamaz. Çocuk var diyerek çocuk olmasa saldırırdım imasını da yapmış. Karşı taraf haklı.
bravo tamda aklımdaki seyleri yazmışsınız .hem kiracısınız hemde apartman sınırları içinde kullanım Hakkı diye bisi vardır bunu kanunlar belirlemiş birkere yapacak bisi yok .ikincisi kadını sanırım kışkırtmissiniz ben olayın sadece bunlardan ibaret olduğunu sanmıyorum hic kimse durduk yere ikinci kattan hele de kendisini ilgilendirmeyen bı konu icin başkasını dovmez en azından ben oyle düşünüyorum ..belkide üslubunuz cok yanlıştı onlara ters geldi ..kibar bir şekille izah etseniz bence boyle olmazdı .siz bence Gazi verdiniz kadın sizi darp edince masum rollerine giriyorsunuz .ucuncu konu maaş Evt hak yemiş oluyorlar ama bence boşverin bu ülkede daha ne haklar yeniyor .kimbilir belki de cok ihtiyacları vardır bence günah beddua almayın karma denen bı olay var hatırlatırımMilleti asıl tahrik eden konu sahibi bence de. Doğru söylemişsin dost.
Apartmanın iki yeri varsa istediği yerden geçer. Bahçe katının kiracısısınız apartman sahibi değil. Evet sizin için beelki hoş olmamış geçebilirdi diğer yerden ama bu ona kalmış bişey. Tapulu malınız değil. yol denen şey kamu malı.
Sana bişey yapmak istemiyorum demişsiniz ama değil bişey yapmak, yapana bile cevap verememişsiniz. Demek ki neymiş, başkasının yumruğunu yemeden keendi yumruğumuzu balyoz sanmıyormuşuz. Yanında çocuk olan insana sana bişey yapmak istemiyorum diye gürlemek pahalıya patlayabilirmiş.
Ben de saldırıya uğradım iğrenç bi durum ama yüzde yüz haklıyken uğradım. Haklı olduğumdan zerre şüphe duyulamazdı hatta herkesin haklı olduğumu ve hatta masum olduğumu bildiği bi durumdu. Maganda olduğunu herkes bilirmiş şahsın. Yani kimseye sana bişey yapmak istemiyorum rolü kesmemiştim. Saldırıya uğramak budur. Sizinkisi ters köşe olmuş. Haklı bulamadım. Samimi de bulmadım.
not: şimdiye kadar bilip sesinizi çıkarmadığınız maaş olayı ise bizleri bi konuda daha aydınlattı. Bin yıl yaşasın dediğiniz yılan size dokununca başını ezmeye kalkmışsınız. Demek ki neymiş, haksızlığa aramız iyiyken karşı çıkarsak adil, canımız yanınca karşı çıkarsak banane ne zararı varcı olurmuşuz.
Karşı tarafa da haklı diyemem sonuçta şiddettin haklılığı olmaz ama burada suç iki taraftada eşit diye düşünüyorum. Biri çocuk olmasa saldıracakmış ve bunu sözle beyan etmiş, diğeri saldırmış. Tahrik eden konu sahibi ama diğer kişinin de tahrike gelip saldırmaması gerekirdi. İki taraf da ciddi hatalı..Aynen öyle.. Tahrik var hiçbişey olamaz. Çocuk var diyerek çocuk olmasa saldırırdım imasını da yapmış. Karşı taraf haklı.
Muhtemelen ortak kullanım alanı olduğunu bilmiyoBen anlamadım apartmanın bahçesi nasıl sizin oluyor ? Apartman ortak kullanım alanıdır bahçede öyledir .
Kadının yaptığı zaten anormal. Buna bişey demiyorum. Ama sana bişey yapmak istemiyorum diyerek seni döverim de hadi yine iyisin demeye getirmiş.Her "Beni tahrik etti" diyen sokakta birilerini mi darp etsin yani? Konu sahibinin bariz hataları var fakat yapmayın lütfen, bu yorumunuz biraz abartılı olmamış mı? Bir de plaket verelim bari kadına.
Bazı apartmanların bahçe katında evle bağlantılı etrafı çevrili bahçe olur. Yani eve ait. Duvarlarla örülü balkon gibidir. Eve giriş olur oradan. Bahçe katı ev yazıp bi bakın mesela.Muhtemelen ortak kullanım alanı olduğunu bilmiyo
Biz bahçe katındaysak bize aittir sanıyo ( :
Şikayet edemiyorum çünkü evet bende evimin önünden geçtiği için bazı insanlara göre geöçme diyemezdim ama şöylede bir gerçek varki evimin önünden geçerek bilhassa beni tahrik ettiğini bunu burdaki herkes ve o kadın da gayet iyi biliyor.Ben olsam hiç durmam hem şikayet ederim polise hem de maaş konusunu söylerim.Saniye beklemem yeminle.
Sustuğun için sana bişey demezler,yeni öğrendim dersin.
du sana ayrıca veap vericem çalışıyıorum şu an tamammı canım bekle sen :)Bazı apartmanların bahçe katında evle bağlantılı etrafı çevrili bahçe olur. Yani eve ait. Duvarlarla örülü balkon gibidir. Eve giriş olur oradan. Bahçe katı ev yazıp bi bakın mesela.
Ama bu binaya girişten bahsediyo orası değil tabii ki.
yarın gidecem . Maaş olayını da söyelyecem evet. Bazı arkadaşlar şimdi mi aklına geldi demiş evet onunla aramız iyiken bu yüzden bozmak istemedim ve evet bu olay olunca şimdi aklıma geldiKeske ise fln gitmeden direk solugu karakolda alsaydin.ama olsun gene de gec sayilmaz.direk git olaylari oldugu gibi anlat.maas olayini yeni ogrendigini soylersin.
yok onun ciddi cezası var polisler takip edip ceza verebiliyor.siz yine de hastaneye gidip darp raporu alıp şikayetinizi yapın.
annesinin maaş durumu ise yoruma açıktır. beraber yaşayan herkes evli olmak zorunda değil. benim yorumum ve düşüncem bu yönde olmasa bile kanunen ne yapılabilir bilemiyorum. ama kimse şimdiye kadar sustunda şimdi mi şikayet ediyosun demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?