Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

Ama kapınızı siz açık bırakıyorsunuz
Kapınızı açık bıraktınız diye ona veya başkasına hop benim kapım açık ordan geçme şurdan geç, çocuk var diye bişey yapmıyorum yoksa görürdün günü denmez

Ben şiddete karşıyım
Karşı taraf haklı demiyorum ama sizde pek naif değilsiniz diyorum

Bunun mal sahibi ya da kiracı olmakla ilgisi yok
Bahçe ortak kullanımdır, tapu kimin olursa olsun
Höyt ben bahçe katındayım izin vermiyorum diye birşey yok, hani şikayet edecekseniz bilin istedim

Aynı şekilde siz çatıya da çıkabilirsiniz
Son kattaki size yürü git ordan halımı kurutuyorum diyemez

Aynen öyle.. Tahrik var hiçbişey olamaz. Çocuk var diyerek çocuk olmasa saldırırdım imasını da yapmış. Karşı taraf haklı.

Atalarımız boşuna doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememişler

Doğru söyleyince gereksiz yaftasını yemişsiniz

Neyse bir başka köy vardır elbet

Bekir Coşkun undu galiba onuncu köy diye bir gazete köşesi

o senin üstüne atladı sen bişey yapmadın mı? ağzından burnundan kan getirip ibreti alem görseydi bak bakalım bir daha aynısı oluyor mu? tokat manyağı yapar saçlarını yedirirdim ona. çocuğu mocuğu da zerre umrumda olmazdı. nefret ediyorum böyle yaratıklardan

Yağda sürün
Daha güzel güreşirsiniz

Hahaha sizi hep sevmişimdir damdan:)

Kadın devlet malından kovuyo var böyle bir eğilimi:) köyden kovabilir o yüzden :)

Bu devirde de hakkı savunandan daha gerekli kim var bilemedim:)

Teşekkür ediyorum damdan, sağolun :)

Şu parti kavgasını merak ettim ben. Belki doğru değildir ama, ona göre de ayrı bir yorumum vardı tahmin ettiğim gibiyse. Neyse...

Kapini pencereni kapat insanlar uçarak mı gelsin evlerine hey Yarabbim. bak yine geçiyorum çok güzel geçiyorum derdim bende ama şiddet hoş olmamış tabi.

Aynen öyle.. Tahrik var hiçbişey olamaz. Çocuk var diyerek çocuk olmasa saldırırdım imasını da yapmış. Karşı taraf haklı.
Her "Beni tahrik etti" diyen sokakta birilerini mi darp etsin yani? Konu sahibinin bariz hataları var fakat yapmayın lütfen, bu yorumunuz biraz abartılı olmamış mı? Bir de plaket verelim bari kadına.

bravo tamda aklımdaki seyleri yazmışsınız .hem kiracısınız hemde apartman sınırları içinde kullanım Hakkı diye bisi vardır bunu kanunlar belirlemiş birkere yapacak bisi yok .ikincisi kadını sanırım kışkırtmissiniz ben olayın sadece bunlardan ibaret olduğunu sanmıyorum hic kimse durduk yere ikinci kattan hele de kendisini ilgilendirmeyen bı konu icin başkasını dovmez en azından ben oyle düşünüyorum ..belkide üslubunuz cok yanlıştı onlara ters geldi ..kibar bir şekille izah etseniz bence boyle olmazdı .siz bence Gazi verdiniz kadın sizi darp edince masum rollerine giriyorsunuz .ucuncu konu maaş Evt hak yemiş oluyorlar ama bence boşverin bu ülkede daha ne haklar yeniyor .kimbilir belki de cok ihtiyacları vardır bence günah beddua almayın karma denen bı olay var hatırlatırım

Karşı tarafa da haklı diyemem sonuçta şiddettin haklılığı olmaz ama burada suç iki taraftada eşit diye düşünüyorum. Biri çocuk olmasa saldıracakmış ve bunu sözle beyan etmiş, diğeri saldırmış. Tahrik eden konu sahibi ama diğer kişinin de tahrike gelip saldırmaması gerekirdi. İki taraf da ciddi hatalı..

Her "Beni tahrik etti" diyen sokakta birilerini mi darp etsin yani? Konu sahibinin bariz hataları var fakat yapmayın lütfen, bu yorumunuz biraz abartılı olmamış mı? Bir de plaket verelim bari kadına.
Kadının yaptığı zaten anormal. Buna bişey demiyorum. Ama sana bişey yapmak istemiyorum diyerek seni döverim de hadi yine iyisin demeye getirmiş.

Ayrıca bence haklı olan insan üslubu değil bunlar. Ne yani maaş olayı şimdi mi dert oldu. Ben konu sahibini etrafına çatan ve herkese sataşan biri olarak görüyorum kusura bakmayın.

Muhtemelen ortak kullanım alanı olduğunu bilmiyo
Biz bahçe katındaysak bize aittir sanıyo ( :
Bazı apartmanların bahçe katında evle bağlantılı etrafı çevrili bahçe olur. Yani eve ait. Duvarlarla örülü balkon gibidir. Eve giriş olur oradan. Bahçe katı ev yazıp bi bakın mesela.

Ama bu binaya girişten bahsediyo orası değil tabii ki.

Ben olsam hiç durmam hem şikayet ederim polise hem de maaş konusunu söylerim.Saniye beklemem yeminle.
Sustuğun için sana bişey demezler,yeni öğrendim dersin.
Şikayet edemiyorum çünkü evet bende evimin önünden geçtiği için bazı insanlara göre geöçme diyemezdim ama şöylede bir gerçek varki evimin önünden geçerek bilhassa beni tahrik ettiğini bunu burdaki herkes ve o kadın da gayet iyi biliyor.

du sana ayrıca veap vericem çalışıyıorum şu an tamammı canım bekle sen :)

Keske ise fln gitmeden direk solugu karakolda alsaydin.ama olsun gene de gec sayilmaz.direk git olaylari oldugu gibi anlat.maas olayini yeni ogrendigini soylersin.
yarın gidecem . Maaş olayını da söyelyecem evet. Bazı arkadaşlar şimdi mi aklına geldi demiş evet onunla aramız iyiken bu yüzden bozmak istemedim ve evet bu olay olunca şimdi aklıma geldi

yok onun ciddi cezası var polisler takip edip ceza verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…