Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim desteğiniz için.

Bina girişi değil bak yanlış anlıyorsunuz bahsettiğiniz gibi balkon gibi bize ait ayrı kapısı var siz beni neden anlamamkta ve suçlamakta ısrarıcısın hanfendi ?

Darp raporunda darp izine rastlanırsa muhtemelen para cezası alır , muhtemelen de haksız tahrik indirimi yapılır geçtiği yer özel mülkiyette değilse.
Hakareti sizden başka duyan olmadıysa hakaret bakımından takipsizlik ya da beraat verilir.
Maaş konusunda cezai yaptırım yok,eylem suç değil.

para cezaaına çarptırılımyor mu maaş konusunda ben devlet verdiklerini geri alıyor diye biliyorum tespit edilirse?

Aynen katılıyorum.

Of şu konuyu okumadan atlayanlara da ayrı ifrit oluyorum.
Kadın sabahtan beri Bahçe bize ait, ev sahibi özellikle belirtti diyor yani bu demek oluyor ki kiraya da dahil muhtemelen, bu da yine demek oluyor ki parayı basan söz sahibi dir!

Konu sahibi arkadaş acilen polise git, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, hem şikayette bulun hem de şahıs hakkında eteğinde ki taşları dök. Yumruk nasıl indiriliyormuş görsün. Adaletin kestiği parmak acımaz.

Yani tamam çocuk bahçede oynayacak tabii ki ama komşu da haklı bir bakıma. Apartmanda sizin kapınızin önüne gelip 3 kat yukarı anne bana su gönder diye bağırsalar siz de istemezseniz.

Bu arada oturduğunuz yer nasıl bilmiyorum, cocugunuz belki buyuktur falan ama yine lütfen cocuklarınızı dışarı tek başına salmayin. O dışarıda oynuyorsa siz de dışarı çıkıp lütfen onu izleyin. Eskisi gibi değil zaman. 100 haneli köy yerinde bile evin bahçesinde oynayan çocuğu kacirabiliyorlar.

Sonunda dediklerimi okuyan ve anlayan biri çıktı. Yarından itibaren gidiyorum çünkü bugün hala işteyim ve gece 12 de çıkıyorum .Buradaki karakola sordum yarın da gitsem oluyormuş. Sağolun açıklama getirdiğiniz için

Sen sus şimdiye kadar , sonra kavgadan sonra bel altı vur.

Eğer hak diye dusunseydiniz önceden konuşurdunuz.
Peki o halde kendinizi benim yerime koyun. Çok samimisiniz bu insanla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor muhabbetin ortasında samimiyetinize güvenerek dertleşirken bunu söylüyor. Ne yapardnız.?

para cezaaına çarptırılımyor mu maaş konusunda ben devlet verdiklerini geri alıyor diye biliyorum tespit edilirse?

Evet aynen geri alıyor devlet. Sen ne yaptın peki? Darp raporu almadın mi? Şikayet etmedin mi? Komsu sahit. Onu sagit gostermeye calis. Şikayet çok kolay SGK ya bir telefona bakar. Komsuyu sahit gosteremesen de sgk isim olarak sizin komşunun adını ve adresini ver. :) araları bozulsun. Bu arada SGK nin şikayet eden gizleyecrgini düşünüyorum. Millet en çok kendi maaşı azaldı diye kardeşini veya çocuğunu şikayet ediyormuş.

Dayak tabiki affedilecek bişey değil!! ama sizde çok tahrik etmişsiniz ...neolacak Kapının önünden geçse çok abartmışsın ve sanki kavga için bahane aramış gibisin ....ayrıca önce sen tehdit etmişsin !!!
ayrıca parti olayı nedir ya Allah aşkına ,herkesin kendi görüşü var.. bu kadar abartmamak lazım benim alt komşum la tamamen zıt partideniz! ama bunu bildiğimiz için siyaset konuşmayız.. şimdi parti gelip aranızı düzeltsin bakalımm

Ben şikayet edemedim açıkçası o an hiç sağlıklı düşünemedim vardiyalı çalıştığım için servise gitmem gerkeiyordu kendimi servise attım sonra işyerinin ordaki karakola gittim bilgi amaçlı. Yarın da şikayet edebileceğimi belirtti İz kalmasa bile şikayet edebirlim çünkü saldırı söz konusu. Darp raporu alacak bişi yok çünkü tırnak üzü gibi bi yer ona rapor bile vermezler .Zaten o boş anımda yakaladı arkadan kadın gelince saldırdı üstüme çıkan nefesimi kesen bir insana nasıl müdahale edebilirdim;?
Annesinin ismini soyisimini bilmiyorum ama sgk bulabilir mi kızının adının soyadından? ayrıca sgk ya bu tarz konuları telefon ile mi şikayet ediyosun bunu bilmiyordum.

pes !!!!

Benm bahçemin önünden geçemez bana ait eğer defalarca geçerse bu tahrikten başka bii değildir . Ayrıca arkamdan biri geldiğinde saldırmak isze göre dayakmı bilemem ben saldırı olarak görüyorum.

Partki konusunda bende zaten bu şekilde düşünüyorum ben kendi partimi savurum o kendisini ama o benim bu şekilde durmamı onun tarafına geçmemi hazmedemedi parti ile ilgili facebookta paylaşımlarını gösterip gördünmü gödünmü deyip beni tahrik etmreye kalktı bende araya mesafe koydm o da bunu hazmedemedi.Çünkü kimse beni partimle ilgili tahrik etmeye kavga çıkarmaya ya da bazı şeylere zorlamaya kalkamaz gene olsa gene yaparım.

Ben anlamadım apartmanın bahçesi nasıl sizin oluyor ? Apartman ortak kullanım alanıdır bahçede öyledir .
apartmanın bahçesi bize ait . diğerlerinin balkonu var bizimde bahçemiz ev sahibi de size ait dedi biz ekip biçiyoruz orda herşeyi bize ait .

apartmanın bahçesi bize ait . diğerlerinin balkonu var bizimde bahçemiz ev sahibi de size ait dedi biz ekip biçiyoruz orda herşeyi bize ait .

Sen bence çok düşünüyorsun. Ben şimdiye kadar 50 kere hem sgk ya hem de karakola şikayet etmiştim. Darp raporu da almıştım.

Bugün karakola gitmişsin niye şikayet etmedin ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…