- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim desteğiniz için.Su maas olayinida ilgili mercilere bildir tuyu bitmemis yetimlerinbhakki var o parada.senin benim bizim vergilerimizle odeniyor o para haram..
mutlaka bildir ilgili merciye.
bu kavga olayinida fazla uzatma direk aikayet et tasin muhattap olma.seni kiskirtmaya calisacaktir oyununa gelme.allah sabir versin
Bazı apartmanların bahçe katında evle bağlantılı etrafı çevrili bahçe olur. Yani eve ait. Duvarlarla örülü balkon gibidir. Eve giriş olur oradan. Bahçe katı ev yazıp bi bakın mesela.
Ama bu binaya girişten bahsediyo orası değil tabii ki.
para cezaaına çarptırılımyor mu maaş konusunda ben devlet verdiklerini geri alıyor diye biliyorum tespit edilirse?Darp raporunda darp izine rastlanırsa muhtemelen para cezası alır , muhtemelen de haksız tahrik indirimi yapılır geçtiği yer özel mülkiyette değilse.
Hakareti sizden başka duyan olmadıysa hakaret bakımından takipsizlik ya da beraat verilir.
Maaş konusunda cezai yaptırım yok,eylem suç değil.
Aynen katılıyorum.Öncelikle oradan geçmesi konusunda söz hakkınız yok, apartman ortak alanları hakkında epeyce deneyimim var, sözü edilen geçiş yeri apartman alanına dahilse kimseye geçme diyemezsiniz, evinizin önü olması bir şey değiştirmiyor, belediyenin kanunları böyle. Arka bahçeler, iki bina arası boşluklar, garaj alanları, apartman girişleri vs... hepsi ortak alan olarak geçer.
Darp raporu almadığınız için şikayetinizden bir şey çıkar mı bilemiyorum ama polise gidin mutlaka sizi yönlendirirler
Maaş konusunu da mutlaka sgk ya bildirin, hak yemektir bu, milyonlarca insanın hakkı var o parada, daha önceden bildirmemeniz bir şeyi değiştirmez, yeni öğrendim demeniz kafi
Cezai yaptırımı yok, suç değil. Sgk kapsamında idari yaptırımı varsa bilemiyorum.para cezaaına çarptırılımyor mu maaş konusunda ben devlet verdiklerini geri alıyor diye biliyorum tespit edilirse?
bizim de var 1 komşumuz sağolsun alt katta benim hizamın en altı ve benim çocuğum ayda yılda 1 kez aşağı iner çocuk anne diye bağıramıyor diğer köşeye gidip bağırıyor ,yada su isteyecek sırf kadının yüzünden 3 kat çıkıyor çünkü duymuyorum diğer köşeden, duysam sepet ile aşağı yollayacağım ,akşama kadar müstakil ev gibi gelene geçene oradan geçmeyin,burada oynamayı,bağırmayın ,he sizin gibi tepkiler de veriyor ama biz saygımızı bozmuyoruz büyük diye,tartışmamızda olmadı ,yaşıtım olsa neler olurdu bilemiyorum,oturduğunuz yerin kapısı nereden olursa olsun sizin haricinizde o mülkte başka birileri oturuyorsa bahçenin her yerini kullanabilir ,sizin dediğiniz tek katlı mustakil ev için geçerli,insanlar aidat veriyor binaya bahçesini kullanır tabii ,daha önce komşunuzla münakaşanız olmuşki kadın inip direk konuşmadan şiddete yönelmiş,eğer evet oldu diyorsanızda zaten kavga etmeye yer aramış,sizin bam telinize bilerek dokunmuş o zaman.etki tepki meselesi yani,bence sizin olayınız komşuluktan falan çıkmış şiddete kadar gitmiş
Sonunda dediklerimi okuyan ve anlayan biri çıktı. Yarından itibaren gidiyorum çünkü bugün hala işteyim ve gece 12 de çıkıyorum .Buradaki karakola sordum yarın da gitsem oluyormuş. Sağolun açıklama getirdiğiniz içinOf şu konuyu okumadan atlayanlara da ayrı ifrit oluyorum.
Kadın sabahtan beri Bahçe bize ait, ev sahibi özellikle belirtti diyor yani bu demek oluyor ki kiraya da dahil muhtemelen, bu da yine demek oluyor ki parayı basan söz sahibi dir!
Konu sahibi arkadaş acilen polise git, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, hem şikayette bulun hem de şahıs hakkında eteğinde ki taşları dök. Yumruk nasıl indiriliyormuş görsün. Adaletin kestiği parmak acımaz.
Peki o halde kendinizi benim yerime koyun. Çok samimisiniz bu insanla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor muhabbetin ortasında samimiyetinize güvenerek dertleşirken bunu söylüyor. Ne yapardnız.?Sen sus şimdiye kadar , sonra kavgadan sonra bel altı vur.
Eğer hak diye dusunseydiniz önceden konuşurdunuz.
para cezaaına çarptırılımyor mu maaş konusunda ben devlet verdiklerini geri alıyor diye biliyorum tespit edilirse?
Bina girişi değil bak yanlış anlıyorsunuz bahsettiğiniz gibi balkon gibi bize ait ayrı kapısı var siz beni neden anlamamkta ve suçlamakta ısrarıcısın hanfendi ?
Ben şikayet edemedim açıkçası o an hiç sağlıklı düşünemedim vardiyalı çalıştığım için servise gitmem gerkeiyordu kendimi servise attım sonra işyerinin ordaki karakola gittim bilgi amaçlı. Yarın da şikayet edebileceğimi belirtti İz kalmasa bile şikayet edebirlim çünkü saldırı söz konusu. Darp raporu alacak bişi yok çünkü tırnak üzü gibi bi yer ona rapor bile vermezler .Zaten o boş anımda yakaladı arkadan kadın gelince saldırdı üstüme çıkan nefesimi kesen bir insana nasıl müdahale edebilirdim;?Evet aynen geri alıyor devlet. Sen ne yaptın peki? Darp raporu almadın mi? Şikayet etmedin mi? Komsu sahit. Onu sagit gostermeye calis. Şikayet çok kolay SGK ya bir telefona bakar. Komsuyu sahit gosteremesen de sgk isim olarak sizin komşunun adını ve adresini ver. :) araları bozulsun. Bu arada SGK nin şikayet eden gizleyecrgini düşünüyorum. Millet en çok kendi maaşı azaldı diye kardeşini veya çocuğunu şikayet ediyormuş.
Evet aynen geri alıyor devlet. Sen ne yaptın peki? Darp raporu almadın mi? Şikayet etmedin mi? Komsu sahit. Onu sagit gostermeye calis. Şikayet çok kolay SGK ya bir telefona bakar. Komsuyu sahit gosteremesen de sgk isim olarak sizin komşunun adını ve adresini ver. :) araları bozulsun. Bu arada SGK nin şikayet eden gizleyecrgini düşünüyorum. Millet en çok kendi maaşı azaldı diye kardeşini veya çocuğunu şikayet ediyormuş.
Ama kapı kilitlecek bir kapı değil ki normal bahçe kapsı bize gelenler ordan geliyor.size aitse neden kılıtlemıyosunuz kapınızı?
Benm bahçemin önünden geçemez bana ait eğer defalarca geçerse bu tahrikten başka bii değildir . Ayrıca arkamdan biri geldiğinde saldırmak isze göre dayakmı bilemem ben saldırı olarak görüyorum.Dayak tabiki affedilecek bişey değil!! ama sizde çok tahrik etmişsiniz ...neolacak Kapının önünden geçse çok abartmışsın ve sanki kavga için bahane aramış gibisin ....ayrıca önce sen tehdit etmişsin !!!
ayrıca parti olayı nedir ya Allah aşkına ,herkesin kendi görüşü var.. bu kadar abartmamak lazım benim alt komşum la tamamen zıt partideniz! ama bunu bildiğimiz için siyaset konuşmayız.. şimdi parti gelip aranızı düzeltsin bakalımm
apartmanın bahçesi bize ait . diğerlerinin balkonu var bizimde bahçemiz ev sahibi de size ait dedi biz ekip biçiyoruz orda herşeyi bize ait .Ben anlamadım apartmanın bahçesi nasıl sizin oluyor ? Apartman ortak kullanım alanıdır bahçede öyledir .
apartmanın bahçesi bize ait . diğerlerinin balkonu var bizimde bahçemiz ev sahibi de size ait dedi biz ekip biçiyoruz orda herşeyi bize ait .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?