Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

kimse sizin neyi ne zaman öğrendiğinizi sorgulamaz
dersiniz ki böyle birşey varmış yeni duydum emin değilim ama haberniz olsun...

Muhtemelen ortak kullanım alanı olduğunu bilmiyo
Biz bahçe katındaysak bize aittir sanıyo ( :
evet canım bilmiyorum gerçekten bunu bilecek yaştayım ve orda normal şartlarda bunu yaparak suçluyum. Ama kendisi de daha önce annem olmasa sen görürüsün diyen bir kadın beni thedit eden bir kadın bir bakıma bu sözünü yüzüne vurmak istedim . Am bunu siz de çok yi biliyorsunuz ki kavgalı olduğunuz bir insanın evinin önünden farklı bir yer olmasına rapmen geçmen hukuk dışında düşündüğümüzde o kadını çıldırtamk tahrik etmek demektri. Yahu bunu siz debiliyorsunuz neden şimdi ev senin mi imalarını apıyorsunuz hem güldürüyorsunuz hem de beyin hücrelerimi öldürüyorsunuz :)

Ayrıca ben onu kibar bir dille uyardım çıkıp gelerek tahrik etmesi de onun dahrikidir ve zaten en başından başlatan o dur çıkıp bunuyapacağımı biliyor. Ben arkamı döndüğümde boş anıma denk gelip boğazıma oturması da mormal bir şey zaten iyiki de yaptı hakettim dimi ben . Buna siz dayak yedin diye bilirsiniz ama ben kalleşlik diyorum teke tekken bunu yapamadığı için bilhassa korkaklık diyorum .Anlatabildimmi?

du sana ayrıca veap vericem çalışıyıorum şu an tamammı canım bekle sen :)
Ben komşun gibi aynı düzeyde cevap vermem canım sana. Ekşın arıyosan o ıh. zekayla, medeni şekilde halledengillerdenim. Polemiğe girip galip çıkamazsın ki çok da tavsiye etmem.

Geçmiş olsun canın yanmış belli, ama kimseye bunu diyemezsin. Ok evinin önü ama tapulu malın değil. Yani bunu bil anla diye söylüyorum. Keyfolacak değilim bi insanın canı yanmış. Ama sen ona çocuğunun yanında "seni döverim de acıdım" muhabbetine girmişsin. Yani uyuyan devi uyandırma olayına da giriyo bu.

Bak bana da yapıyolar aynı şeyi. Çünkü görgüsüzler ve benim evimin önünde gürleyerek gülüyolar. Çünkü medeniyete alışmamışlar. Ama çıkıp da bişey diyemem. Çünkü kapımın dışı toplumun ortak malı.

Bir insanı darp etmek bir insana vurmak kesinlikle suç olmakla beraber, unutma ki insanlar tahrik edildiklerinde -maalesef- adam öldürüyolar. Bu da iğrenç ötesi ama insani duygular ve beyin o an ölüyo. Bitiyo yani. Tahrik bu kadar ağır bu kadar korkunç bişey. Sana çocuğunun yanında senin dediğin denseydi aynısını yapardın aynı zihniyettesin çünkü.

Bunları tartışmak için de söylemiyorum. Bazen insanın bunları duymaya da ihtiyacı oluyo ki kendine gelsin. Yıl olmuş 2016, sen birine sana çocuğunyn yanında bişey yapmak istemiyorum demişsin. Seninle aynı zihniyette işte neden zoruna gitti ki? Dayakla çözmeyi kesin çözüm görüyomuşsun. O da öyle çıktı. Tencere dibin kara meselesi olmuş seninki.

Ayrıca aram iyiyken maaş yüzünden bozulmasın aramız diye şikayet etmedim diyosun. Ama ilk mesajda siyaset yüzünden aramız bozuktu yazmışsın. Aran bozuk muydu değil miydi? Çelişki bombardımanına tuttun buraları

Ben her iki tarafı da haksız buluyorum ama hem kiracısınız dediğiniz kısma takıldım. Kiracı ile ev sahibi arasındaki sözleşme devam ettiği müddetçe orada oturan ev sahiplerinden daha aşağı değildir. Bir tartışmada ya da anlaşmazlıkta ev sahibi - kiracı ayrımı olamaz

bizim de var 1 komşumuz sağolsun alt katta benim hizamın en altı ve benim çocuğum ayda yılda 1 kez aşağı iner çocuk anne diye bağıramıyor diğer köşeye gidip bağırıyor ,yada su isteyecek sırf kadının yüzünden 3 kat çıkıyor çünkü duymuyorum diğer köşeden, duysam sepet ile aşağı yollayacağım ,akşama kadar müstakil ev gibi gelene geçene oradan geçmeyin,burada oynamayı,bağırmayın ,he sizin gibi tepkiler de veriyor ama biz saygımızı bozmuyoruz büyük diye,tartışmamızda olmadı ,yaşıtım olsa neler olurdu bilemiyorum,oturduğunuz yerin kapısı nereden olursa olsun sizin haricinizde o mülkte başka birileri oturuyorsa bahçenin her yerini kullanabilir ,sizin dediğiniz tek katlı mustakil ev için geçerli,insanlar aidat veriyor binaya bahçesini kullanır tabii ,daha önce komşunuzla münakaşanız olmuşki kadın inip direk konuşmadan şiddete yönelmiş,eğer evet oldu diyorsanızda zaten kavga etmeye yer aramış,sizin bam telinize bilerek dokunmuş o zaman.etki tepki meselesi yani,bence sizin olayınız komşuluktan falan çıkmış şiddete kadar gitmiş

Son düzenleme:

Şimdi sizin gibi insanlar büyük bir ihtimalle siz bunu çok yapıyorsunuz :) küs olduğunuz ya da konuşmadığınız insanlara kurallar içerisinde tahrik etmeye bayılırsınız durdurk yere . Çünkü karşındaki insan tahrik olduğunu anlar ve cevap veremez sizin deyimiznizle kurallar var siz de böyle kendi çapınızda haklı gururnunzu yaşarsınız.Ama siz kurallara uydunuz çünkü :)

O kadının benimle konuşmamasına rağmen böyle bir davranışta bulunmasının tahrik amaçlı olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz neyin gizlemesi neyin örtbas edilmesi . Ayrıca tabiki biliyorum oranın bana ait olmadığını çünkü biilhassa söylüyorum kiracı olduğumu ben orda kadının beni tahrik amaçlı bu şekilede davranmasından bahsediyorum . Ama siz diyorsunuz sizin malınız mı . zaten bunun yanlış olduğunu bilmesem yazar mıyırm oraya kiraciyım diye azıcık düşünelim lütfen düşünmeden kavga çıkarmak amaçlı yorum yapan sizsiniz ona buna saldıran kendini bu şekilde mutlu etmeye çalışan da

Ayrıca yorum tarzın hoşuma gitmemiş beğenmemişim ima da bullunuyorum yine yazıyorsun yani size ne demeli :)

Diğer maaş konusu hakkında evet daha önce aramız iyidi aramız bozulmasın sorun çıkmasın diye söylemedim lakin araya mesafe koydum bunu hazmedemeyip türlü tahriklerde bulundu bu konu da patlak verince şikayet etmek istiyorum. Kolay mı öyle çok samimi olduğun bir insanın yasa dışı bir olay yaptığını görüp hemen karakola gitmek sanki sizin başınıza gelse hemen gideceksiniz hep varsa yoksa atıp tutmak işiniz.O yüzden lütfen saygı çerçevesinde bu forumdan uzaklaşın .

Arkadaşlar konuyu yanlış anlıyorsunuz kadın bizim apartmanda oturmuyor onun evi karşı tarafta sadece misafirliğie gelmiş bizim apartmanaa çıkarken oluyor bu konu. Konuyu eksik yazmışım

ben zaten insan gibi söyledim ne kavgalı ne de bağırarak . Benim söylememden bahsediyorsun sanırım . gidemedim düşünmek istedim biraz hem işe gidiyordum . sağlıklı düşünemedim o an .

tabiki intikam amaçlı yapıyorum. Ayrıca şimdiye kadar söylemedim o zaman aramız iyidi bozuştuk evet yine gidip şikayette bulunabilirdim .allahından bulsun dedim boşverdim. Zaten bu tarz ilere ayıracak vaktim de yok. ama konu bana saldırı olursa tabiki ederim ne var bunda ?. .Diğer yazılarınıza zaten cevap verdim tekrar tekrar yazmak istemiyorum

Hanımefendiciğim neden anlamıyosunuz acaba? Yukarıda biri bahçe sizin değil dediğinde bahçenin sizin olduğunu açıkladım. Bakın ev ve bahçe sizin. Kiracı olsanız da sizin. Ama apartman girişi sizin tapulu malınız değil buna itirazım vardı.

Yazarım çünkü forum da sizin değil. Buraya konu açarak buna müsaade ettiniz. Özel mesajla iletişim kuracaktınız madem belli kişileri istiyordunuz.

Tahrik etmiş olabilir bana da yapıyolar diyorum. Çünkü medeniyetsizler görgüsüzler diyorum. Ama kapı önü kamu malıdır müdahale edemem diyorum. Daha ne denebilir?

Ve çok merak ediyorsanız söyleyeyim, 23 yıllık hayatımda çocukluk dönemimde dahil, kimseyle fiziksel kavgam gürültüm olmamıştır az önce bahsettiğim olay hariç. O olayı da bilmeyen yok ruh hastası olduğunu. Daha önce çok kişiye yapmış.

İnsanlar zor, insanlarla yaşamak zor. Yapabilecek bişeyimiz yok. Keşke geçme bi daha burdan demek yerine, bak burası bizim evin önü ve ben rahatsız oluyorum ev hali sonuçta, diğer kapıyı kullanır mısın. Diye izahatta bulunsaydın. Sence öyle yapsan biz bişey diyebilir miydik? Diyemezdik.

Saldırması her halükarda yanlış ama zaten sen de bu eğilimdesin. Bunu gör istedim. Böyle gidersen yaşadığın son olay bu olmayacak. Kendine gel ve fevri olma. Bunu senin iyiliğin için söylüyorum ister inan ister inanma.

ben zaten insan gibi söyledim ne kavgalı ne de bağırarak . Benim söylememden bahsediyorsun sanırım . gidemedim düşünmek istedim biraz hem işe gidiyordum . sağlıklı düşünemedim o an .

mesela kadın gecerken ki söyleme biçimini ele alalım.
ordan geçen ben
- sen: yalnız oradan geçmiyoruz
ben: allah allah...
direkt verecegım cevap bu sekılde olurdu sana. çünkü söyleme biçimin yanlış

kadın '' geciyorum işte bak''
sen: '' yanında çocuk olmasaydı gösterırdım sana gününü!

sonra gökten zembille inen allahın sopası
ve panter emel'in biri saldırır

gülüyorum ama kusura bakma. gözümde canlandırınca böyle bir sahne gelıverdi

Arkadaşlar konuyu yanlış anlıyorsunuz bakın ben zaten şu an gerinim ondanda yanlış yazmış olabilirim. Konu apartman girişinde olmuyor. Apartman girişinden çıkıyorsun bahçe kapısı var ve bahçe ile ilgili ev sahibi bize burası size ait dedi. Ama apartmandan çıkanların erişebileceği yer. Öyle olsaydı iki kapı olmazdı zaten adamlar belliki burası bu eve ait diye farklı kapı yapmışlar

Son düzenleme:
gül canım gül bende bu saçma yorumuna güldüm :)))

Ordan tahrik etmek amaçlı geçtiğini sende biliyorsun sende olsan aynı şeyi yapardın çünkü senin konşmadığın bir insanın sana ait olan baçeni önünden geçiyor:)

Yani gül tabi bende gülüyorum sana şu an :))

Maaş olayını karakola bildiriyorsunuz ama şikayette bulunanı devlet saklamaz, adınızı verir hemen. Kadın böyle biriyse size sarabilir.

Kanunsuzluğa karşıyım ama böyle durumlara ses etmeyip komşusuyla arası kötü olunca şikayet edenleri hiç samimi bulmuyorum. Sen sus sus, aran kötü olunca şikayet et. Buna defalarca şahit oldum, akrabalar, yakın komşular azıcık ters düşünce hemen intikam amaçlı şikayet ediyor.

Ama ihtiyacı olan biriyse bırakın alsın, aldıkları para babalarının zamanında devlete ödediği SGK primleri, ülke devletin vergi, SGK başlığında para toplayıp, emekliliğini göremeden ölenlerle dolu. İhtiyaç durumunda bunu yapanlara hırsız gözüyle bakamıyorum nedense. İnsanları buna zorlayanlar utansın.

Hic hos olmamis yasadiklariniz.direk aikayet edin ve tasinin oradan.
ben kiraci olsaydim bir gun durmazdim o ortamda.gecmis olsun

Öncelikle yorumunuz ve samimi görmediğinize istinaden cevabınınz için de teşekkür ederim.

Birincisi bu kadının altında biri jaguar olmak üzere iki tane arabası ve denize karşı lüks bir evi var.Kocası çok iyi para kazanıyor ve annesine de her halükarda yardım edebilir. Bankacı kız kardeşi var o da zaten çok iyi para alıyor. Yani anne babalarını bakabilir.Zatenn kadın ve kocası boşandıktan sonra kızının evinde yaşıyorlar kızları bakıyor onlara Benim annem ile babamda ayrıldılar kaç yıl sonra laf olur diye boşanıktan sonra nasıl taşınacağımız şaşırdık evden . Biz de bunu yapabilirdik?

Ayrıca intikam konusunda bahsetmişsiniz ben daha önce aramız iyiken evet sustum öyle samimiyetten böyle konuşan bir insanı hemen gidip şikayet etmek kolay değil aynı şey sizin de başınıza gelse siz de düşünebilirdiniz. Ama siz buna intikam mı dersiniz ne dersiniz bilemem bende intikam diyorum ve buna istinaden şikayet etmek istiyorum net!!

Hic hos olmamis yasadiklariniz.direk aikayet edin ve tasinin oradan.
ben kiraci olsaydim bir gun durmazdim o ortamda.gecmis olsun
Çok teşekkür ederim . Zaten iş ile ilgili bir yerden haber bekliyorum orası olur olmaz taşınıcam daha fazla durmak istemiyorum .

Bu ne şiddet bu celal?!!!

Su maas olayinida ilgili mercilere bildir tuyu bitmemis yetimlerinbhakki var o parada.senin benim bizim vergilerimizle odeniyor o para haram..
mutlaka bildir ilgili merciye.
bu kavga olayinida fazla uzatma direk aikayet et tasin muhattap olma.seni kiskirtmaya calisacaktir oyununa gelme.allah sabir versin

Ben kiracıyım ama ev sahibi bana kiralarken o bahçenin bana ait olduğunu söyledi . Benim oraya ekip biçme hakkım varsa kimseyi geçirmeme hakkımda var. Ayrıca orası apartman girişi değil bahçemin önü . Öyle olsa iki kapı olmazdı adamlar bilerek iki kapı yapmışlar orası bize ait diye . Zaten kadın bizim apartmanda da oturmuyor. Apartmandan biri geçse yine bişi demem hukumuz olur yine aynı apartman derim . Anlatabildim ya da anlayabildiniz umarım ?

Sonra dövme meselesine gelelim ben dayak yediğimi düşünmüyorum onun kalleşliğine dövmek diyorsanız siz o sizin görüşünüzdür. Yukarki kadın ayırmak için geldiğinde saldırıp arkamı dönmüşken saldırm boğazıma oturmasına dövmek diyorsanız buyrun deyin siz de böyle mutlu olun o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…