- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
evet canım bilmiyorum gerçekten bunu bilecek yaştayım ve orda normal şartlarda bunu yaparak suçluyum. Ama kendisi de daha önce annem olmasa sen görürüsün diyen bir kadın beni thedit eden bir kadın bir bakıma bu sözünü yüzüne vurmak istedim . Am bunu siz de çok yi biliyorsunuz ki kavgalı olduğunuz bir insanın evinin önünden farklı bir yer olmasına rapmen geçmen hukuk dışında düşündüğümüzde o kadını çıldırtamk tahrik etmek demektri. Yahu bunu siz debiliyorsunuz neden şimdi ev senin mi imalarını apıyorsunuz hem güldürüyorsunuz hem de beyin hücrelerimi öldürüyorsunuz :)Muhtemelen ortak kullanım alanı olduğunu bilmiyo
Biz bahçe katındaysak bize aittir sanıyo ( :
Ben komşun gibi aynı düzeyde cevap vermem canım sana. Ekşın arıyosan o ıh. zekayla, medeni şekilde halledengillerdenim. Polemiğe girip galip çıkamazsın ki çok da tavsiye etmem.du sana ayrıca veap vericem çalışıyıorum şu an tamammı canım bekle sen :)
Ben her iki tarafı da haksız buluyorum ama hem kiracısınız dediğiniz kısma takıldım. Kiracı ile ev sahibi arasındaki sözleşme devam ettiği müddetçe orada oturan ev sahiplerinden daha aşağı değildir. Bir tartışmada ya da anlaşmazlıkta ev sahibi - kiracı ayrımı olamazbravo tamda aklımdaki seyleri yazmışsınız .hem kiracısınız hemde apartman sınırları içinde kullanım Hakkı diye bisi vardır bunu kanunlar belirlemiş birkere yapacak bisi yok .ikincisi kadını sanırım kışkırtmissiniz ben olayın sadece bunlardan ibaret olduğunu sanmıyorum hic kimse durduk yere ikinci kattan hele de kendisini ilgilendirmeyen bı konu icin başkasını dovmez en azından ben oyle düşünüyorum ..belkide üslubunuz cok yanlıştı onlara ters geldi ..kibar bir şekille izah etseniz bence boyle olmazdı .siz bence Gazi verdiniz kadın sizi darp edince masum rollerine giriyorsunuz .ucuncu konu maaş Evt hak yemiş oluyorlar ama bence boşverin bu ülkede daha ne haklar yeniyor .kimbilir belki de cok ihtiyacları vardır bence günah beddua almayın karma denen bı olay var hatırlatırım
Ben de işte böyle düşündüm. Sırf canı yandı diye. Bunca zaman susmuş. Gerçi neden ben annemin ya da babamın maaşını evliysem alamıyorum onu anlamadım da neyse o uygulama da saçma.
Teşekkür ederim:) geçti:) ya bizim de var böyle insanlar. Ama napabilirsin ben kimim de sokağa karışabilirim. Devletin malı değil mi kardeşim kapı benim önü devletin bu kadar basit. Devlet malı da halkın malı.
ben zaten insan gibi söyledim ne kavgalı ne de bağırarak . Benim söylememden bahsediyorsun sanırım . gidemedim düşünmek istedim biraz hem işe gidiyordum . sağlıklı düşünemedim o an .ben olsaydım napardım? insan gibi söylerdim . baktım hayvanlaşıyor
bende karsılık verırdım. agzına burnuna dalardım valla
sende de tahrik var bıraz kusura bakma.. şikayet etmek ıstıyordun madem neden direkt karakola gıtmedın kı? sıcagı sıcagına daha iyi olurdu bence.
tabiki intikam amaçlı yapıyorum. Ayrıca şimdiye kadar söylemedim o zaman aramız iyidi bozuştuk evet yine gidip şikayette bulunabilirdim .allahından bulsun dedim boşverdim. Zaten bu tarz ilere ayıracak vaktim de yok. ama konu bana saldırı olursa tabiki ederim ne var bunda ?. .Diğer yazılarınıza zaten cevap verdim tekrar tekrar yazmak istemiyorumÇok geçmiş olsun
Yani benimde komşularım var
Kimisi aşırı gürültülü, karşı dairem üstelik
Ama sesini kıs yoksa ben çocuklar olmayınca kısmasını bilirim demedim
Bir kere rica ettik, tamam deseler de uymadılar çünkü bağırarak konuşmayı adet edinmişler
Bu şahsımı ilgilendiren bir durum üstelik
Bana ne hangi kapının önünden ya da oy verdiği partiden
Yumruklarla mı görüşüne etki edeceğim ya da yol güzargahına etki edeceğim
İyi olmuş diyemem ama ilk alev de konu sahibinden gelmiş
Ayrıca konu sahibitiyatral_34 bunca zaman maaş durumunu neden şikayet etmiyorsunuz
Hakkı gözettiğinizi sanmıyorum, bi nevi intikam adına yapacaksınız şu saatten sonra. Yoksa çoktan yapardınız
Şimdi sizin gibi insanlar büyük bir ihtimalle siz bunu çok yapıyorsunuz :) küs olduğunuz ya da konuşmadığınız insanlara kurallar içerisinde tahrik etmeye bayılırsınız durdurk yere . Çünkü karşındaki insan tahrik olduğunu anlar ve cevap veremez sizin deyimiznizle kurallar var siz de böyle kendi çapınızda haklı gururnunzu yaşarsınız.Ama siz kurallara uydunuz çünkü :)
O kadının benimle konuşmamasına rağmen böyle bir davranışta bulunmasının tahrik amaçlı olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz neyin gizlemesi neyin örtbas edilmesi . Ayrıca tabiki biliyorum oranın bana ait olmadığını çünkü biilhassa söylüyorum kiracı olduğumu ben orda kadının beni tahrik amaçlı bu şekilede davranmasından bahsediyorum . Ama siz diyorsunuz sizin malınız mı . zaten bunun yanlış olduğunu bilmesem yazar mıyırm oraya kiraciyım diye azıcık düşünelim lütfen düşünmeden kavga çıkarmak amaçlı yorum yapan sizsiniz ona buna saldıran kendini bu şekilde mutlu etmeye çalışan da
Ayrıca yorum tarzın hoşuma gitmemiş beğenmemişim ima da bullunuyorum yine yazıyorsun yani size ne demeli :)
Diğer maaş konusu hakkında evet daha önce aramız iyidi aramız bozulmasın sorun çıkmasın diye söylemedim lakin araya mesafe koydum bunu hazmedemeyip türlü tahriklerde bulundu bu konu da patlak verince şikayet etmek istiyorum. Kolay mı öyle çok samimi olduğun bir insanın yasa dışı bir olay yaptığını görüp hemen karakola gitmek sanki sizin başınıza gelse hemen gideceksiniz hep varsa yoksa atıp tutmak işiniz.O yüzden lütfen saygı çerçevesinde bu forumdan uzaklaşın .
ben zaten insan gibi söyledim ne kavgalı ne de bağırarak . Benim söylememden bahsediyorsun sanırım . gidemedim düşünmek istedim biraz hem işe gidiyordum . sağlıklı düşünemedim o an .
gül canım gül bende bu saçma yorumuna güldüm :)))mesela kadın gecerken ki söyleme biçimini ele alalım.
ordan geçen ben
- sen: yalnız oradan geçmiyoruz
ben: allah allah...
direkt verecegım cevap bu sekılde olurdu sana. çünkü söyleme biçimin yanlış
kadın '' geciyorum işte bak''
sen: '' yanında çocuk olmasaydı gösterırdım sana gününü!
sonra gökten zembille inen allahın sopası
ve panter emel'in biri saldırır
gülüyorum ama kusura bakma. gözümde canlandırınca böyle bir sahne gelıverdi
Öncelikle yorumunuz ve samimi görmediğinize istinaden cevabınınz için de teşekkür ederim.Maaş olayını karakola bildiriyorsunuz ama şikayette bulunanı devlet saklamaz, adınızı verir hemen. Kadın böyle biriyse size sarabilir.
Kanunsuzluğa karşıyım ama böyle durumlara ses etmeyip komşusuyla arası kötü olunca şikayet edenleri hiç samimi bulmuyorum. Sen sus sus, aran kötü olunca şikayet et. Buna defalarca şahit oldum, akrabalar, yakın komşular azıcık ters düşünce hemen intikam amaçlı şikayet ediyor.
Ama ihtiyacı olan biriyse bırakın alsın, aldıkları para babalarının zamanında devlete ödediği SGK primleri, ülke devletin vergi, SGK başlığında para toplayıp, emekliliğini göremeden ölenlerle dolu. İhtiyaç durumunda bunu yapanlara hırsız gözüyle bakamıyorum nedense. İnsanları buna zorlayanlar utansın.
Çok teşekkür ederim . Zaten iş ile ilgili bir yerden haber bekliyorum orası olur olmaz taşınıcam daha fazla durmak istemiyorum .Hic hos olmamis yasadiklariniz.direk aikayet edin ve tasinin oradan.
ben kiraci olsaydim bir gun durmazdim o ortamda.gecmis olsun
Bu ne şiddet bu celal?!!!o senin üstüne atladı sen bişey yapmadın mı? ağzından burnundan kan getirip ibreti alem görseydi bak bakalım bir daha aynısı oluyor mu? tokat manyağı yapar saçlarını yedirirdim ona. çocuğu mocuğu da zerre umrumda olmazdı. nefret ediyorum böyle yaratıklardan
bravo tamda aklımdaki seyleri yazmışsınız .hem kiracısınız hemde apartman sınırları içinde kullanım Hakkı diye bisi vardır bunu kanunlar belirlemiş birkere yapacak bisi yok .ikincisi kadını sanırım kışkırtmissiniz ben olayın sadece bunlardan ibaret olduğunu sanmıyorum hic kimse durduk yere ikinci kattan hele de kendisini ilgilendirmeyen bı konu icin başkasını dovmez en azından ben oyle düşünüyorum ..belkide üslubunuz cok yanlıştı onlara ters geldi ..kibar bir şekille izah etseniz bence boyle olmazdı .siz bence Gazi verdiniz kadın sizi darp edince masum rollerine giriyorsunuz .ucuncu konu maaş Evt hak yemiş oluyorlar ama bence boşverin bu ülkede daha ne haklar yeniyor .kimbilir belki de cok ihtiyacları vardır bence günah beddua almayın karma denen bı olay var hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?