Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım ve yemek masası takımıma uygun halı??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bocukkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
196
16
33
Rize
Son düzenleme:

Allah mesut etsin canm ben halını beğendim olabilr ama koltukların düz demişssin daha renkilde olabilir halın perdelerin nasıl alcan

Allah mesut etsin canm ben halını beğendim olabilr ama koltukların düz demişssin daha renkilde olabilir halın perdelerin nasıl alcan

amiin inşallah canım çok teşekkür ederim bende beğendim bu halıyı aslında başta bende renkli olsun diye düşünmüştüm bu halıyı görünce olabilir dedim hem ağır durmuş hemde koltuklara uyar dedim perdeyi aldım tül ve güneşlik oldu fon alamadım çünkü bu evde kalıcı değiliz

ben mavi güllü olana bayıldım tekli koltuğundada mı desen olmayacak eğer olursa o güllü olan halı çok yakışır kanımca..

halı güsel canm uyarda zaten ayrıca halının maviliğini tamamlamak için kırlent alabilrsin koltuklara renk katar hemde halıyla tamamlanmış olur

şu tarz mesela çokta boğmadan

ben mavi güllü olana bayıldım tekli koltuğundada mı desen olmayacak eğer olursa o güllü olan halı çok yakışır kanımca..

evet canım teklide de desen olmayacak bu takım zaten oturma grubu biraz salon havası olması için hepsi tek renk olsun dedik sadece kare kırlenti kahve olacak değişik olarak; birde kumaşı farklı bu takımın farklı renk katmak istesem kumaş değişecekti o yüzden bu renk olsun dedim bende mavi güllü olana bayıldım halı için inşallah gerçekte de böyle duruyordur çok hoşuma gitti tesekkürler buarada

halı güsel canm uyarda zaten ayrıca halının maviliğini tamamlamak için kırlent alabilrsin koltuklara renk katar hemde halıyla tamamlanmış olur

şu tarz mesela çokta boğmadan

evet çok güzelmiş kırlent çokda uyuyor halı ve koltuğa nereden buldun canım? hangi site hangi marka bende almayı düşünebilirim fikir için teşekkürler

bu şekilde salonun çok renksiz olmazmı arkadaşın gösterdiği kırlent çok hoş olur mesela bikaç renkli kırlent at bence çok yakışır

bu şekilde salonun çok renksiz olmazmı arkadaşın gösterdiği kırlent çok hoş olur mesela bikaç renkli kırlent at bence çok yakışır

bencede renksiz oldu :2: ama diğer türlü renk kattığımda da basit dururdu oturma odası gibi evet kırlenti bende beğendim

bencede renksiz oldu :2: ama diğer türlü renk kattığımda da basit dururdu oturma odası gibi evet kırlenti bende beğendim

zaten renkten kastım ufak şeyler halıda olan bi renkten kırlent bunu mutlaka yap bak şahane olur.

hayirlisi olsun canim bence güllü olan hali cok guzel hem uyumluda moblyalarda cok guzel sade. halida mavi oluşu renk katms güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…