amiin inşallah canım çok teşekkür ederim bende beğendim bu halıyı aslında başta bende renkli olsun diye düşünmüştüm bu halıyı görünce olabilir dedim hem ağır durmuş hemde koltuklara uyar dedim perdeyi aldım tül ve güneşlik oldu fon alamadım çünkü bu evde kalıcı değiliz
amiin inşallah canım çok teşekkür ederim bende beğendim bu halıyı aslında başta bende renkli olsun diye düşünmüştüm bu halıyı görünce olabilir dedim hem ağır durmuş hemde koltuklara uyar dedim perdeyi aldım tül ve güneşlik oldu fon alamadım çünkü bu evde kalıcı değiliz
evet canım teklide de desen olmayacak bu takım zaten oturma grubu biraz salon havası olması için hepsi tek renk olsun dedik sadece kare kırlenti kahve olacak değişik olarak; birde kumaşı farklı bu takımın farklı renk katmak istesem kumaş değişecekti o yüzden bu renk olsun dedim bende mavi güllü olana bayıldım halı için inşallah gerçekte de böyle duruyordur çok hoşuma gitti tesekkürler buarada
burda satılıo canm ama sitenin güvenirliğini bilmiorum başka sitelerde de var evmanya mesela bakabilrsin çarşı pazarlarda da çok var bu tarz kırlent
bişey değil buarada
burda satılıo canm ama sitenin güvenirliğini bilmiorum başka sitelerde de var evmanya mesela bakabilrsin çarşı pazarlarda da çok var bu tarz kırlent
bişey değil buarada