Sama ama kusura bakmayn:(

cherry_jam

baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
706
2
96
İstanbul
Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ya..
Çevremdeki kızlara bakıyorum da ne kadar güzeller.bense kendimi hiç güzel hissetmiyorum.Hatta erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğimde bile onun hayal kırıklığına uğradığını hissettim.Gerçekten aynaya bakıyorum da ya bir yerim de güzel diyemiyorum.
Allah'ım nolur bu aciz kulunu mazur gör..
Kendimi yetersiz hissediyorum ya erkek arkadaşıma karşı ve sanki onun benle sadece bi kere başladığı için şimdi de devam etmek zorunda kaldığını düşünüyorum..
Ya gerçekten biraz olsun rahatladım bunları söyleyerek, teşekkürler böyle bir köşe de bizlere ayırdığınız için..
Kısacası benim özgüvenim eksik galiba..
Ama benim de hakkım değil mi güzel olmak yaaamafoldumben

canım eminm ki çok güzelsindir..herkesin öyle anları olur aynaya bakar ve bu ben olamam der..şunu söylerken çok samimiyim fiziksel olarak beğenilmektense bu yüzden binlerce iltifat almaktnsa tek bir kişinin bile ne kadar iyisin demesini tercih ederim..insanı insan yapan gözü dudağı saçı boyu posu değildir insanı insan yapan sevgiyle dolu kalbidir..

canım mübarek gün öyle deme
insanlarda biraz bakım herşeyi değiştiriyor
kılık kıyafet makyaj
klasikleşmiş bir söz olacak fakat
çirkin kadın yoktur bence

ellerı kolları kulakları olmayan ınsaları dusun ...

mutlaka bır guzel tarafın vardır

hoş bır makyaj degısık kıyafetler tarzını degıstırecektır bence

Kesinlikle çirkin kadın yoktur. Biraz bakımla süper bi hatun olabilirsin.
Şunu da unutma sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez.. Özgüvenin olsun, kendine bakım yap, değiştir kendini.
Sen kendini beğenmiyosan sevgilinin de beğenmesini bekleme..

canım mübarek gün öyle deme
insanlarda biraz bakım herşeyi değiştiriyor
kılık kıyafet makyaj
klasikleşmiş bir söz olacak fakat
çirkin kadın yoktur bence

klasik laf ama haklisin bencede cirkin kadin yoktur giyim ve bakim insani cok degistiriyor ama gercekten bazi günler oluyorki bende kendimi hic güzel bulmam bu ben olamam diye
ama allahim herkesi ayri ayri güzellikte yaratmis cnm kendini bu kadar üzme bu mübarek gündeopuyorumnanaktan

katılıyoruma.s

internetten mi tanıştınız?CADIARZU

bencede teşhisin doğru,özgüwen eksik olmalı...
sanırım hepimiz benciliz bu konuda,mutlaka bi yönümüzün farkına warmak için bir diğerini kaybetmek mi gerek acaba?
ben sana inanıorum tatlım,sen benım caddede görüpte anam kıza bak dediklerimdensin:)
emin ol herkesin albenisi başka,bahanesii de fazlaa
ayrıca hiç bi erkekte yanına yakışmayan kızla olmaz,bi kere başladım dewam ediyimde hayatttaaa demezlerr...!demek güselsin anacım sende:)
içindeki pırıltıları da kendin bul çıkaropuyorumnanaktan

cırkın kadın yokdur bakımsız kadın vardır.!..
kuafore gıdıp saclarını boyat kestır guzel bı makyaj yap hoş az seksı bı kıyafet gıy..altına bı topuklu ayakkabı gıy bak bakalım nasıl guvenın gelır kendıne:)..

annemin anlattığı bir hikayeyle başlayım sözlerime:
çok yakışıklı bir adamın karısıymış. mutlularmış, bir sorunları yokmuş. ama kadın hergün içten içe kendini yiyip bitiriyormuş, "ben kocama layık bir kadın değilim. ne kadar da çirkinim" sonunda karar vermiş evden kaçmaya. kocasına söylese asla müsade etmezmiş çünkü adam karısını çok severmiş. evet, evden kaçacakmış, böylece adam kendine layık güzel bir kadınla evlenebilirmiş. küçük bir bohça hazırlamış yola koyulmuş. az gitmiş uz gitmiş. bir derenin kenarında dünyalar güzeli bir kadınla karşılaşmış. kadına bakınca gözleri kamaşmış. işte bu kadın kocama layık, hemen gidip onla konuşmalıyım demiş. kadına yanaşmış ve derdini anlatmış bir de demiş ki "sen çok güzel bir kadınsın git kocama eş ol sabah kalktığında güzel bir eş görsün, bu güne kadar beni gördü."
güzel kadın gülmüş ve cevap olarak demiş ki "var git evine. ben senin kocanın gözündeki halinim. işte kocan hergün uyandığında bu güzelliği görüyor"

erkeklerin güzellik anlayışıyla bizimki bir değil. tabiki medyadaki ya da internetteki bazı kadınlar gibi görünmüyoruz ama emin ol erkekler de onların sırf makyaj ve montaj (mı diyorlar ne, hani fotografla oynanıyor ya) olduğunu biliyor. benim kocam gülüşüme vurulmuş. bu yeter bana, ona da yetiyor zaten. belli bir müddetten sonra cisim kalkıyor ortadan, ruhuna bakıyor eşler birbirinin.
hem bir erkek arkadaşın olduğuna göre güzel bir bayansındır kendine haksızlık etme
bi de son bişey
erkekler de biz kadınlar gibi kendine güvenen partner isteriz. KENDıNE GÜVEN!

senağlamaçok güzelmişşş

madem kendini kötü hissetmeye basladın kendince değişiklik yap kendinde sacını boyat yada kestir ,kilo aldıysan zayıfla mesela
biraz kendinle ugras bu dönem iyi gelir kısacası

¤ decemBer ¤;8616657 .!.:
internetten mi tanıştınız?CADIARZU

dedim bu yazıyı erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğimde bile onun hayal kırıklığına uğradığını hissettim kim fark etmişse aferin ona dedim:lepi:
bir baktımki sen:roflol:
helal sana seninde gözünden bişey kaçmıyor

hani hep derler ya çirkin kadın yoktur bakımlı kadın vardır diye
yalan...
bakımlı güzel ama itici olan bir çok kadın var
size bir tanıdığımın yaşadığı ve hep kahkahalarla anlattığı bir olayı anlatayım

otogardan içeri girdim hayli kalabalık bir sürü insan var
baktım karşıdan giyimi kuşamı harika saç makyaj her şeyi yerli yerinde göz alıcı iki tane bayan geliyor
tabi göze çarpıyorlar bende döndüm baktım
sonra gişeye geldiler bir konuşmaya başladılar bütün yüzüm düştü
bir bayan bu kadar mı kaba konuşabilir o görüntüden nasıl böyle bir ses çıkar dedim
yüzümü buruşturup gittim ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

netice itibariyle son derece güzel bakımlı alımlı olsanızda
iticiyseniz eğer bu gerçeği hiç bir rutuşla kapatamazsınız
dış görünüş her şey demek değildir
fark yaratmak istiyorsan başka konulardada fark yaratabilirsin
ama bakımlı uyumlu hoş zevk sahibi bir insan olmayı başardıktan sonra tabiki yerimseniben

Son düzenleme:
Herkesin kendine göre güzel bi yanı vardır canım kendine bu kadar yüklenme hoş bir makyaj ve hoş bir kıyafetle geç aynanın karşısına göğsünü gere gere bak kendine a.s. böyle düşünürsen Allah ında gücüne gider

canım aynaya baktığında gülümseyip ne kadar güzelim dersen kendini o kadar güzel hissedersin.nesnelere (kendimizde dahil) olaylara anlam ve şekil özelliklerini biz veririz bir şey bize güzel geldiyse o güzeldir biz onu güzel görmek istiyorsak o güzeldir bir olayın bizi kahrediceğini düşünüyorsak o bizi kahreder ama bir olayı atlatıcağımızı düşünürsek kolayca atlatırız

özgüvenle ilgili birşey kesinlikle
sen kendini beğenmezsen başkalarına da o elektriği verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…