- Konu Sahibi cherry_jam
-
canım mübarek gün öyle deme
insanlarda biraz bakım herşeyi değiştiriyor
kılık kıyafet makyaj
klasikleşmiş bir söz olacak fakat
çirkin kadın yoktur bence
Kesinlikle çirkin kadın yoktur. Biraz bakımla süper bi hatun olabilirsin.
Şunu da unutma sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez.. Özgüvenin olsun, kendine bakım yap, değiştir kendini.
Sen kendini beğenmiyosan sevgilinin de beğenmesini bekleme..
Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ya..
Çevremdeki kızlara bakıyorum da ne kadar güzeller.bense kendimi hiç güzel hissetmiyorum.Hatta erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğimde bile onun hayal kırıklığına uğradığını hissettim.Gerçekten aynaya bakıyorum da ya bir yerim de güzel diyemiyorum.
Allah'ım nolur bu aciz kulunu mazur gör..
Kendimi yetersiz hissediyorum ya erkek arkadaşıma karşı ve sanki onun benle sadece bi kere başladığı için şimdi de devam etmek zorunda kaldığını düşünüyorum..
Ya gerçekten biraz olsun rahatladım bunları söyleyerek, teşekkürler böyle bir köşe de bizlere ayırdığınız için..
Kısacası benim özgüvenim eksik galiba..
Ama benim de hakkım değil mi güzel olmak yaaamafoldumben
annemin anlattığı bir hikayeyle başlayım sözlerime:
çok yakışıklı bir adamın karısıymış. mutlularmış, bir sorunları yokmuş. ama kadın hergün içten içe kendini yiyip bitiriyormuş, "ben kocama layık bir kadın değilim. ne kadar da çirkinim" sonunda karar vermiş evden kaçmaya. kocasına söylese asla müsade etmezmiş çünkü adam karısını çok severmiş. evet, evden kaçacakmış, böylece adam kendine layık güzel bir kadınla evlenebilirmiş. küçük bir bohça hazırlamış yola koyulmuş. az gitmiş uz gitmiş. bir derenin kenarında dünyalar güzeli bir kadınla karşılaşmış. kadına bakınca gözleri kamaşmış. işte bu kadın kocama layık, hemen gidip onla konuşmalıyım demiş. kadına yanaşmış ve derdini anlatmış bir de demiş ki "sen çok güzel bir kadınsın git kocama eş ol sabah kalktığında güzel bir eş görsün, bu güne kadar beni gördü."
güzel kadın gülmüş ve cevap olarak demiş ki "var git evine. ben senin kocanın gözündeki halinim. işte kocan hergün uyandığında bu güzelliği görüyor"
erkeklerin güzellik anlayışıyla bizimki bir değil. tabiki medyadaki ya da internetteki bazı kadınlar gibi görünmüyoruz ama emin ol erkekler de onların sırf makyaj ve montaj (mı diyorlar ne, hani fotografla oynanıyor ya) olduğunu biliyor. benim kocam gülüşüme vurulmuş. bu yeter bana, ona da yetiyor zaten. belli bir müddetten sonra cisim kalkıyor ortadan, ruhuna bakıyor eşler birbirinin.
hem bir erkek arkadaşın olduğuna göre güzel bir bayansındırkendine haksızlık etme
bi de son bişey
erkekler de biz kadınlar gibi kendine güvenen partner isteriz. KENDİNE GÜVEN!
¤ decemBer ¤;8616657 .!.:internetten mi tanıştınız?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?