Sama ama kusura bakmayn:(

tatlım nasıl değişeyim elimden geleni yapıyorum daha yapacak değişiklik kalmadı vallahi :s

tatlım nasıl değişeyim elimden geleni yapıyorum daha yapacak değişiklik kalmadı vallahi :s
bence sen hüsnü kuruntu yapıyorsun. eminim güzel bir bayansındır. kendine güven biraz. kendine güvenen kadın dışarıya daha pozitif ve güzel görünür opuyorumnanaktan

kendini ne sanıyo ki.yok kız intahar edecekmiş de, o yüzden ayrılmamış da.yaptığı şey,senin nazarında kendini kıymete bindirmek.bu kendine güvensizlikle sen çooook hata yaparsın.önce kendine güvenin olsun.

eminim doğrusunuzdur da ya görüntü olmadan özgüven olmuo arkadaşlar..
özgüvenimin olmaması zaten görüntü sebebiyle (Allahım nolur affet beni ya)

sanırım sen ergenlik sendromu yaşıyorsun.ayrıca bir insanın bir insanı sevmesi aşık olması için güzellik gerekli değil.ayrıca insan kendini beğnmeyebilir ama başkaları o kişi hakkında aynı fikirde olamayabilir.bazen bakıyorum çok yakışıklı bir erkeğin ya da çok güzel bir kadının yanında bana göre çirkin bir eş ya da sevgili ama bakın dediğim gibi bana göre.ama o kişi için yanındaki dünyanın en güzel insanıdır.güzellik göreceli bir kavramdır.ve herkesin güzellik kriterleri farklıdır.

ben de düşüncelerimi yazmak istiyorum canım....
bence bir insanı sevimli ve daim kılan güzelliğinden çok,onun çekici olmasıdır...çekicilik de bir bakıma insanın elindedir...mesela bakışlarını,yürüyüşünü,saçını veya makyajını çekici yapabilirsin...zaten yüzünü estetikle değiştirmeyi düşünmüyorsan bunları yapmaktan başka bir çaren yok canım...ben de ortaokul bitimine kadar iki örüklü bir kızdım..sonraları güzelliğin geçici,çekiciliğin kalıcı olduğunu düşündüm..hala öyle düşünüyorum...çekici olunca daha farkediliyorsun canım...(bizzat tarafımdan denenmiş ve test edilmiştir...:jeyyar:)....sen de kendini çekici kılacak bir çok şeyi bir arada yürütebilir ve kendinin kabul edeceği bir insan olabilirsin canım...zor değil...boş yere üzülme tatlım...hadi bakalım yarından itibaren farklı bir görüntü çiz kendine....hııııı bu arada yeni halinin resimlerini de buraya eklemeyi unutma canım....merak ettim seni....kaydirigubbakcemile5

canım dediklerine katılıyorum fakat estetik yaptırmayı düşünüyorum özellikle de burnumdan.. ama malum estetik olduğu çok belli oluo.kaç tane yaptıran görüorum hepsi pişmanlar ve hiç doğal olmuo..o yüzden korkuorum
güzel olmadan çekici nasıl olunuo ki?kaydirigubbakcemile3

bi msjında önceki ilişkilerini de anlattı kızdan intihar ederim dedi diye ayrılamamış,acımış filan demişsin..o durumla bu durum aynı değilki ama..bi erkek kız arkadaşımı beğenmiyorum ama neyse devam ediyim yazık demez..hem o kızdan da ayrılmış sonuçta değil mi? acı acı nereye kadar yani kaydirigubbakcemile3 öyle bişey düşünseydi senden de ayrılırdı..bence bu düşündüklerini,yani kendine olan özgüven eksikliğini ve ona yetememe duygunu ona belli etme..aklında yoksa da böyle bişeyi düşünmeye iştirak etme onu a.s. diye düşünüyorum ben...

sevgili arkadaş ne güzel söylemiş bak. bende katılıyorum. sende kulak as derim söylediklerine.. lmaz:

canım ya anlyıorum derdini ama gerçekten güzel olmak istiyosan kendine bakmalısın istiyorsan güzel olursun bence kilon fazlaysa hemen birkaç kilo ver saç rengini değiştir makyaj yap nette araştır bakalım hangi renkleri kullanmalıymışsın yüzünde,sonra giyimine dikkat et bakımlı ol yani güzel olmk çok zor değil bence artık.ve kesinlikle ona güzel olmadığını onu hayalkırıklığına falan uğrattığını düşündüğünü belli etme.hep kendini çok güzel buluyormuş gibi kendine güven onun yanındayken..

Bence kuruntuntu yapıyorsun. Eminimki şuraya resim koysan hepimiz sana aa ne kadar güzelmişsin diye kızacağız.

canım yaa. yazdıklarını okudum da... sana önerebileceğim... bir kuaföre git, saçlarında hafif değişiklikler yaptır. hafif makyaj yap... göz altı aydınlatıcısı, rimel, siyah bir kalem ve gösterişli bir ruj yeterli. giyim tarzın çok sporsa, daha feminen kıyafetler giymeye başla. elbise gibi... eminim fark edecektir. ve eminim güzel bir kızsındır. sadece içindeki cevheri ortaya çıkartman lazım.

Bazı zamanlar kendimizi kötu hissedebiliyoruz bende dahil. Bu kadar karamsar olma ve kendine haksızlık etme bence. Kendine biraz daha fazla bakmaya başla. Kendinde değişiklikler yapabilirsin bu dah aiyi hissettirecektir. Yeni kıyafetler mesela ben alışveriş yaptıkça yeni ciciler aldıkca daha güsel hissederim kendimi.

ben dünyanın en güzel karısıyım:)) böle bi söz vardı sende söyle bak işe yarıyo:))

banada oluyo aynısı ama gecici dir takma kafana bazı zamanlar nedense boyle hissediyor insan

Valla her insan kendini zaman zaman öyle hisseder.
Mesela benim sinirlerim şuanda alt üstt.
Ve bende kendimi şuan öylee pek güzel hissettiğim söylenemez he birde alnımda çıkan şu 2 sivilcedende böyle hissediyor olabilirim o da ayrı bi konu :)

Kişiyi güzel yapan öz güvenidir, duruşudur, neşesidir, tavırlarıdır..

Valla ben katılmıyorum ne yalan söyleyim hiçte böyle değil...
bunlar iç güzelliklerdir..
Bu arkadaş dış güzellikten bahsediyor iç güzellik dışa yansımıyorr yani ...
iç güzellikle dış güzelliği aynı yere koymayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…