- Konu Sahibi cherry_jam
-
kaç yaşındasın bilemiyorum ama benim 16 yaşındayken bir arkadaşım vardı. allah affetsin ama gerçekten çok çirkin bir kızdı geçenlerde sokakta yürüyorum biri deriiin diye bağırıp gelip boynuma sarıldı meğerse o arkadaşımmış bir değişmiş bir güzelleşmişki tanıyamadım. çirkin kadın yoktur tatlım bakımsız kadın vardır vereliniortak
bence sen hüsnü kuruntu yapıyorsun. eminim güzel bir bayansındır. kendine güven biraz. kendine güvenen kadın dışarıya daha pozitif ve güzel görünür opuyorumnanaktantatlım nasıl değişeyim elimden geleni yapıyorum daha yapacak değişiklik kalmadı vallahi :s
gerçekten öle mi dersiniz kızlar
ne bilim eski ilişkilerini de anlattı bana
kız intihar etçekmiş die ayrılamamış ondan
yani acıo ve bırakamıo gibi bişi uyandırdı bende ama bilmiyorum yaaa
güzel sözleriniz için teşekkürler..
kendini ne sanıyo ki.yok kız intahar edecekmiş de, o yüzden ayrılmamış da.yaptığı şey,senin nazarında kendini kıymete bindirmek.bu kendine güvensizlikle sen çooook hata yaparsın.önce kendine güvenin olsun.
ben de düşüncelerimi yazmak istiyorum canım....
bence bir insanı sevimli ve daim kılan güzelliğinden çok,onun çekici olmasıdır...çekicilik de bir bakıma insanın elindedir...mesela bakışlarını,yürüyüşünü,saçını veya makyajını çekici yapabilirsin...zaten yüzünü estetikle değiştirmeyi düşünmüyorsan bunları yapmaktan başka bir çaren yok canım...ben de ortaokul bitimine kadar iki örüklü bir kızdım..sonraları güzelliğin geçici,çekiciliğin kalıcı olduğunu düşündüm..hala öyle düşünüyorum...çekici olunca daha farkediliyorsun canım...(bizzat tarafımdan denenmiş ve test edilmiştir...:jeyyar:)....sen de kendini çekici kılacak bir çok şeyi bir arada yürütebilir ve kendinin kabul edeceği bir insan olabilirsin canım...zor değil...boş yere üzülme tatlım...hadi bakalım yarından itibaren farklı bir görüntü çiz kendine....hııııı bu arada yeni halinin resimlerini de buraya eklemeyi unutma canım....merak ettim seni....kaydirigubbakcemile5
ben de düşüncelerimi yazmak istiyorum canım....
bence bir insanı sevimli ve daim kılan güzelliğinden çok,onun çekici olmasıdır...çekicilik de bir bakıma insanın elindedir...mesela bakışlarını,yürüyüşünü,saçını veya makyajını çekici yapabilirsin...zaten yüzünü estetikle değiştirmeyi düşünmüyorsan bunları yapmaktan başka bir çaren yok canım...ben de ortaokul bitimine kadar iki örüklü bir kızdım..sonraları güzelliğin geçici,çekiciliğin kalıcı olduğunu düşündüm..hala öyle düşünüyorum...çekici olunca daha farkediliyorsun canım...(bizzat tarafımdan denenmiş ve test edilmiştir...:jeyyar:)....sen de kendini çekici kılacak bir çok şeyi bir arada yürütebilir ve kendinin kabul edeceği bir insan olabilirsin canım...zor değil...boş yere üzülme tatlım...hadi bakalım yarından itibaren farklı bir görüntü çiz kendine....hııııı bu arada yeni halinin resimlerini de buraya eklemeyi unutma canım....merak ettim seni....kaydirigubbakcemile5
Kişiyi güzel yapan öz güvenidir, duruşudur, neşesidir, tavırlarıdır..
Kişiyi güzel yapan öz güvenidir, duruşudur, neşesidir, tavırlarıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?