- Konu Sahibi cherry_jam
-
Al bende de o kadar..:lepi:kaydirigubbakcemile3benimde buramda çok güzel dediğim hiç bir yerim yok şahsen...
ellerim biraz fazla büyük... ayaklarım 39 numara... omuzlarım fazla geniş... bacaklarım kalın... şöle fındık kurdu bir kadın değilim...
yine de dünyanın en güzel kadını benmişim gibi geliyor...orantılı hallerimi çok seviyorum... kusursuz hissediyorum kendimi...
çok sevdim ben bu siteyi ya
kısacası sizleri
benim de bi burnum var görmelisiniz laz burnu halt etmiş
ya ben de erkek olsam tabi ki burnu küçük olan kızlara bakardım..
ya bi de şunu farkettim burnu küçük olan her kız bana güzel gelio yaa
ayy güzeldir lazların burnu...şekil a ben...buyrunnnnnnnnn
ben küçük burunlu bir laz'ım..:lepi:.
annecim kulakları çınlasın... 14-15 yaşına kadar bozulmazsa bir daha bozulmaz derdi.. ne heyecanla bekledim ya... bozulmadı allahtan... niye yazdım onu da bilmiyorum... çok önemliydi gençken o buruna sahip olmak... hey gidi günler...opuyorumnanaktan
:mymeka:nası lafmış o ölelmaz:
böyle düşünme tatlım:teselli:eminim çok güzelsindir,ama biraz daha kendine zaman ayırır ve kendini şımartırsan bu pskolojiden kurtulucaksınvereliniortak
aynaya bak hemen ve deki:ben dünyanın en gözel garısıyam:asigim:
canım benim yanlış anlama beni lazlara karşı bi laf sölemek istemedim ama şu özel burunlar var ya hani tv ye falan çıkıolar onlardan bahsetmek istemiştim sakın yanlış anlamayın beni
ayrıca şunu da sölim laz kızları çok güzeldir tüm samimiyetimle söylüyorum...
kendini yenilemeyi dene bence her zaman iyi gelir.
Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ya..
Çevremdeki kızlara bakıyorum da ne kadar güzeller.bense kendimi hiç güzel hissetmiyorum.Hatta erkek arkadaşımla buluşmaya gittiğimde bile onun hayal kırıklığına uğradığını hissettim.Gerçekten aynaya bakıyorum da ya bir yerim de güzel diyemiyorum.
Allah'ım nolur bu aciz kulunu mazur gör..
Kendimi yetersiz hissediyorum ya erkek arkadaşıma karşı ve sanki onun benle sadece bi kere başladığı için şimdi de devam etmek zorunda kaldığını düşünüyorum..
Ya gerçekten biraz olsun rahatladım bunları söyleyerek, teşekkürler böyle bir köşe de bizlere ayırdığınız için..
Kısacası benim özgüvenim eksik galiba..
Ama benim de hakkım değil mi güzel olmak yaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?