Sama ama kusura bakmayn:(

ayrıca ben de karşımdaki çirkin die onu bırakamazdım
üzülürdüm acırdım...
yanlış mıyım kızlar? hiç yaşamadınız mı öle bişiy?

benimde buramda çok güzel dediğim hiç bir yerim yok şahsen...
ellerim biraz fazla büyük... ayaklarım 39 numara... omuzlarım fazla geniş... bacaklarım kalın... şöle fındık kurdu bir kadın değilim...
yine de dünyanın en güzel kadını benmişim gibi geliyor...orantılı hallerimi çok seviyorum... kusursuz hissediyorum kendimi...

Can Yücel ustanın bir şiiri var.
"Her şey sende gizli" ismi. Orada diyor ki,

"Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..."
Aynen böyle işte... Sevgilin de seni beğeniyordur eminim. Sen de kendini iyi hissetmek için, makyaj yapabilir, giyim tarzını değiştirebilir, yeni bir saç modeli deneyebilirsin Kusursuz güzellik kimsede yok, mesela ben de gözlerim ve burnumdan şikayetçiyim. Bu yüzden dudaklarımı ve saçlarımı daha fazla vurguluyorum.
Bir de o çok güzel sandığımız ünlülerin makyajsız hallerine bak, eminim yüzünü güldürür :)

Al bende de o kadar..:lepi:kaydirigubbakcemile3

çok sevdim ben bu siteyi ya
kısacası sizleri
benim de bi burnum var görmelisiniz laz burnu halt etmiş
ya ben de erkek olsam tabi ki burnu küçük olan kızlara bakardım..
ya bi de şunu farkettim burnu küçük olan her kız bana güzel gelio yaa

ayy güzeldir lazların burnu...şekil a ben...buyrunnnnnnnnn
ben küçük burunlu bir laz'ım..:lepi:.
annecim kulakları çınlasın... 14-15 yaşına kadar bozulmazsa bir daha bozulmaz derdi.. ne heyecanla bekledim ya... bozulmadı allahtan... niye yazdım onu da bilmiyorum... çok önemliydi gençken o buruna sahip olmak... hey gidi günler...opuyorumnanaktan

canım benim yanlış anlama beni lazlara karşı bi laf sölemek istemedim ama şu özel burunlar var ya hani tv ye falan çıkıolar onlardan bahsetmek istemiştim sakın yanlış anlamayın beni

ayrıca şunu da sölim laz kızları çok güzeldir tüm samimiyetimle söylüyorum...

bakımlı kadın güzeldir cnm.giyimine makyajına önem verdikten sonra çirkin kadın yoktur kii

çirkin olduğuna inanmıyorum.insan kimi zaman böyle hisseder kendini.kılık kıyafte biraz bakım.çirkin insan yoktur.

:mymeka:nası lafmış o ölelmaz:
böyle düşünme tatlım:teselli:eminim çok güzelsindir,ama biraz daha kendine zaman ayırır ve kendini şımartırsan bu pskolojiden kurtulucaksınvereliniortak
aynaya bak hemen ve deki:ben dünyanın en gözel garısıyam:asigim:

insan kendine değer vermezse güvenmezse inan çevresindekilerde onlara değer vermez..
''Dillimi geçer dilbermi geçer ''..demişler..
onun için kendine değer ver ve sev ....

]öyle düsünme güzelim be....
klasik olucak belki ama kalbinin güzelligi herzaman daha iyi degilmidir...
hangimizinki kaliciki....
gecici bi silüetten ibaretiz...rabbim her kulunu öyle özenerek yaratmiski...eminim sen abartiyorsun...
belkide sokakta gören bi erkegin ic gecirecegi kadar güzelsin hatta....
hadiiiiiiiiiiiii yapma ama...
kalk silkelen ve söyle de....
hayat gecici güzellik gecici kalici olacak sadece benim ....
benim yüregim.....ve ben bicok insanin olmak isteyecegi kadar güzelim....
emin ol sen inandiktan sonra kendine güvendikten sonra kimsenin bakisina bile aldirmayacaksin....
biraz cesaret sadece güven yeterrrr.........

Insan daha kotusu gormeden, bılmeden, elınde olanların kıymetını bılmıyor...

Bu gaflete dusmeyelım.. bıraz bakım, ozguvenını getırecektır.. ufak tefek seyler ınsanı degıstırır..

Kotuyum dedıkce kotu gorursun, baktıgın ne olursa olsun...

şeker şey:kedi:
teşekkür ederimmmm :)

yok be canım neden yanlış anlayayım seni...
inan şekilsiz sayılabilecek bir burnum olsa dahi hiç umursamazdım... sen öyle deyince aklıma geliverdi yazdım...

ayy canım benim bende kilo aldım diye kendimi güzel bulmuyorum nolcak şimdi...hatta bakımsızım bu yüzden hep kavga ederim eşimle...noluyo şimdi eşim beni çirkin mi görüyo hiç sanmam...şu bi gerçekki insan kendine bakınca özgüveni geliyo kendini güzel hissediyo...ama arkadaşının bir kere başladım diye devam ettirdiğini düşünmen çok saçma...neden kendini böyle bir mecburiyette hissetsin ki...hemde böyle hisseden bir erkek olsun yok artık...şöyle düşün o dünyanın en yakışıklı erkeğimi hayır ama sen sevdiğin için eminim sana öyle geliyordur...oda seni seviyorsa eminolki en güzel sensindir.ayrıca şu lafı hiç duymadın mı çirkin kadın yoktur ancak bakımsız zekolar vardır.

kendini yenilemeyi dene bence her zaman iyi gelir.

Son düzenleme:
ilahi cherrycim... bütün kadınlar güzeldir ayol zemuszemus
ne varsa beğenmediğin dünya kadar yolu var, hem de artık herşeyin doğal yolu da var
bak kendine, zaman ayır, uzun uzun aynanın karşısında süslen püslen, giyin çıkar zemuszemus

kaç yaşındasın bilemiyorum ama benim 16 yaşındayken bir arkadaşım vardı. allah affetsin ama gerçekten çok çirkin bir kızdı geçenlerde sokakta yürüyorum biri deriiin diye bağırıp gelip boynuma sarıldı meğerse o arkadaşımmış bir değişmiş bir güzelleşmişki tanıyamadım. çirkin kadın yoktur tatlım bakımsız kadın vardır vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…