Sama ama kusura bakmayn:(

sen kendini beğenmezsen başkası neden beğensinki seni. kendini sevmeyen insana saygı duyulmaz.lmaz:

arkdaşlarım çok doğru tespitler yapmış.:ecrin_bebek:

al aynayı eline bak bakalım ordaki kız nasıl neyini beğenmiyosun değiştir toparlan kuafore git giyin süslen omuzları dikleştir. vee en önemlisi şu kafanı değiştir kendini sev özen göster herşeyine.opuyorumnanaktan

AYRICA EVET İNTERNETTENMİ BULDUN SEVGİLİNİ??????
lülülülülülü

Cnm sende özgüven eksikliği olduğu için böyle düşünüyorsun
Erkek arkadaşın için bence çok güzelsin
Mesela benim erkek arkadaşımda hep dünyadaki gördüğü en güzel kız benim olduğumu söyler
Ne kadar komik değil mi oysaa kaydirigubbakcemile3
Aslında o beni sevdiği için ona öyle geliyor
Sende kendini sevmeye başlasan iyi olur
İnsan kendni sevdikçe güzelliğinin farkına varıyor
Ayrıca Aşık veyselin en güzel sözlerinden biri

"Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca" :1closedeyes:

İnsan sahibi olduğu şeyi güzel görür yerimseniben
Yoksa en güzeli gelsin benim olmadıktan sonra :dilcikar:

hepmi kendini öyle hissetttin

kendini bildin bilelemi

yoksa yeni olan bir duygumu bu sende kendin güzel degil veya yetersiz hissediyon ?=?????

amaan boşver be güzelim . en azından senin sevgilin varmış. erkekler bana o kadar bile yanaşmıo inan. bi sevgilim bile yok. hep platonik. hoşlandığım ve aynı zamanda ilgimi belli ettiğim hiçbir erkek benimle ilgilnemiyo.aynaya baktığımda hak vermiyo değilim ama napalım Allah böyle yaratmış. bakımla olacak iş değil. ben o kadar süsleniom bi işe yaramıo:) Allaha sığınıyorum. elbet bi gün biri beni de bulur.

bence hayatında başka bir sorun var ve sen kafayı fiziğine takmışın eminim güzelsin önce moralini düzelt sonra saçına bir değişiklik yap iyi gelecektir bir de hep gül

Çok samimi söylüyorum kendin hakkında bu kadar dobra yorum yapabilmen kibirli bir insan olmandan çok daha iyi bir durum.Fakat şunuda söylemek isterimki çok aşırı güzel olan bir arkadaşım vardı.Arkadaşım güzel olmasına güzeldi ama hareketleri konuşmaları çok basitti.Kalitesiz görünüyordu ve hafif bir kızdı.Ben bu kızla kimse ilgilenmiyor diyemem ilgilenen çok ama ilgilenen erkeklerinde kalitesinin ne kadar düşük olduğuna inanamazsın.Hemde arkadaşım bu kalitesiz erkeklerin hepsine yüz veren bir kızdı.Eskiden ondan hoşlanan birkaç arkadaşım onu tanıdıkça soğudu şimdi ne arkasında sağlam bir arkadaşı nede sağlam bir ilişkisi var.İnan böyle bir kız ve böyle bir hayatın olmasından çok iyidir.Eminim erkek arkadaşında senin kişilik özelliklerine dikkat edecek kadar düzgün bir insandır ve eminim sende düşündüğün gibi çirkin bir kız değilsindir.Hergün aynada 5 dk.ka kendine bakıp gülümse..İnan faydası oluyor

bugun banu alkan bile 90 60 90 ım diyor , bülent ersoy çıtır yakışıklıları götürüyor, sende kendıne haksızlık ediyorsun.oldu mu şimdi. kendıne güven, aynaya bak nerenı begenmıyorsan oranı değiştirebılırsın. sihirli formül diye birşey okumuştum bi yerlerde, tombulsan zayıfla, kısaysan topuklu giy, bacagın çirkinse pantalon, dekolten guzelse açık giyin, kaşların düşükse çiz, tenın pürüzlüyse ört,esmersen gölgeler attır kaşının rengını açtır yuzune ışık gelsin, çok beyazsan bronzlaş, gözlerıne gölgeli makyaj birde kırmızı ruj aalllll sana bir afettttt yazıyordu. kıyma kendıne, kendını keşfet derım

erkek arkadaşn seni begenmese hiç bu ilşkiye başlamazdı cnm..kendine güvenmen gerek...
herkesn güzel bi yanı vardr elbet...sende bunu keşfet...
kafiyeli oldu azcuk kaydirigubbakcemile3

canım sağlıklıysan başkalarına muhtaç değilsen haline şükret..millet ne sorunlarla uğraşıyor..
belki güzel değilsin ama mutlaka başka güzel yanların vardır..

Doğru formülle her kadın çekici olabilir. Yıllar önceden bir arkadaşım vardı liseden hiçbir erkek suratınabile bakmazdı düşün halini,açıkçası hem aşırı zayıftı, hem konuşması bozuktu, hem de şapsal bir duruşu vardı, hani bazen birine bakarsında ne kadar aptal duruyor dersin ya aynı öyle o surat ifadesini başka nasıl tarif edebilirim bilmiyorum,suratıda sivilcelerle kaplıydı.Geçen gün fotorafını gördüm facebookta inanamadım, fotoraftakinin o olduğuna. Daha önce hiç bu kadar belirgin hissetmemiştim bu farkı mirmirmirmir herkes güzel ve albenili olabilir biraz kişisel çabayla

illa ki güzel olan bir yerin bir yönün vardır sen önce kendini iyi tanı.sevgi ve şefkat dolu bir kadına hiçbir erkek hayır diyemez bence

Kendin kendini cok iyi biliyosun zaten ..
Konu basligini bile SACMA , AMA KUSURA BAKMAYIN diyosun ?
Dusundugun seyin sacma oldugunu kendinde cok iyi biliyosun aslinda..

Bence sen kendinle barisik deglilsin. Once kendini sev ve kendin icin yasa, erkek arkadasin icin degil...

arkadaşaım kolun bacağın bi uzvun eksik mi
şükret haline

aynaya nasıl bakmak istersen onu görürsün !
aynada görmek istediğini seni arama...
seni bul...

çirkin oldugunu düşünme canım bence kendine güvenin olsun bu cok önemli sevgilin konusundada öyle düşünme kimse kimseyle olmaaya mecbur deildir unutma sakın seni sevmese yanında olmaz

ARKADAŞLAR BU SıTEYE KATILDIĞIM ıÇıN ÖNCE ÇOK MANTIKLI BıRŞEY YAPMIŞ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ HEPıNıZ ÇOK DUYARLISINIZ ÖNCELıKLE TEŞEKKÜRLERıMı ıLETEYıM

arkadaşlar benim de ilk defa ciddi denebilecek seviyede bi arkadaşlığım başladı.kendisiyle nette tanışmadık.uzaktan akraba gibi birşeyiz.orda iki dk lık bir muhabbetle başladı ve msn ardından tel derken iş bu boyutlara geldi.geçenlerde buluştuk.biriyle ilk buluşmamdı diyemeyeceğim fakat ilk defa hissettiğim bazı şeyler vardı ilk et tutuşum falan...
ama mesela ne bileyim atıyorum bi kız geçio biraz açık saçık baya güzel açıkçası ben bile bakıorum onun onlara bakışını kıskanıorum eksik hissediorum kendimi o an.
bi de gerçekten yorumlarınız ve analizleriniz çok güzel.bende gerçekten aşırı derecede özgüven eksikliği var.hiç bi konuda iyi olduğumu düşünmüorum.kendi başıma bi işe kalkışamıorum. güzellik konusu da malum ne düşündüğümü biliosunuz artık :)
biliorum yaptığım şey isyan ve gerçekten kötü bi şey.Allah'ımdan binlerce kez beni affetmesini diliorum şükretmem gereken durumlarda neler yaptığımın neler dediğimin farkındayım fakat işte içimdeki sese bunları anlatamıyorum.hele güzel kızlar görünce bi de onlara bakanın çok olduğunu görünce işte insan kendini kötü hissedio ya..
ne bileyim öle işte tarif etmeye çalıştım derdimi ama terif etmeyle değil yaşamakla anlaşılır işte
AMA GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDıYORUM YORUMLARINIZ ıÇıN...
GÜZEL GÜNLER SıZıNLE OLSUN, SıZıN DE DıNLEYENıNıZ OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN...

hani demissinya erkek arka´dasim benimle bir kere basladi devam etmek zaronda kalmis hissediyorum
emin ol erkekler biz kadinlar kadar ince fikirli degil begenmedikleri kadini koluna takip gezmezler seni sevmese begenmese seninle olmazdi bunlari ve onun senii ne kadar begendigini düsün
bak gördünmü demekki senin dedigin gibi cirkin degilmissin

canım çok klişe belki ama bi o kadarda doğru....
ilişkilerde güzelliğin bi süre sonra çok önemsiz olduğunu düşünüyorum....

şöyleki;

ben eşime baktığım zaman artık onun yüzünü değil kalbini görüyorum.....

o yüzden buna takılma ve seni görünüşünü değil ruhunu seven insanları tercih et.....

ve sakın ama sakın özgüvenini kaybetme....

gerçekten öle mi dersiniz kızlar
ne bilim eski ilişkilerini de anlattı bana
kız intihar etçekmiş die ayrılamamış ondan
yani acıo ve bırakamıo gibi bişi uyandırdı bende ama bilmiyorum yaaa
güzel sözleriniz için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…