• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samimi olmak gerekir mi

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
merhaba arkadaşlar benim iki tane yaşları benden büyük görümcem var. aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak. yani çok sık görüşemiyoruz ayda 1-2.
biz pek samimi değiliz ben mesela pek arayıp sormam özel günler dışında bilmiyorum içimden gelmiyor.

şöyle bir huyu var özellikle bir tanesinin. her şeyi saklamaya çalışıyor benden ne bileyim ailesiyle ilgili bişe olsa beni hala yabancı gibi görüyor asla zayıf yanlarından bahsetmiyor ama ben bir şekilde duyuyorum eşime anlatıyor mesela. o da laf arasında ağzından kaçırıyor bi şekilde duyuyorum. o kadar da büyük mevzular değil

mesela düğünleri olmuştu baya şatafatlı ben ailesi yaptı sanıyodum damadın meğerse kredi çekip yapmışlar ve bu sır gibi saklanıyor. ya da mesela bi yere gidelim diye konu olunca bizim eşimle bi işimiz var falan diyor ben mesela yanlış anlaşılmasın diye hep açıklarım işte şurdan bi arkadaşım var da ona yemeğe gitcez vs.

ya da hamileydi mesela çocukta sorunlar var demişler ben hariç herkes biliyor ki doğunca öyle bişe olmadığı anlaşıldı şükür..

böyle olunca benim de içimden samimi olmak gelmiyor açıkçası hala ailedenmişim gibi davranmıyor bana. bazen bakıyorum eşimi yanına almış fısır fısır bişeyler anlatıyor ben gelince susuyor falan. sanane anlatsın diyebilirsiniz ama itici oluyor gerçekten. bize gelmek isteseler eşimi arayıp konuşuyor sanki bekar evi eşimin.

sizce samimi olmaya çalışmalı mıyım yoksa normal mi bu durum

Not: siz de aynısını yapın diyebilirsiniz ama eşim o ablam diye her şeyimizi anlatıyor benim aynısını yapma ihtimalim yok yani

Bence hic samimi olma gayet soguk dur...esinde zamanla anlar ama arada genel olarak konus bizimle ilgili konular bizimle kalsin ben hep öyle yapiyorum falan de....

ben çok anormal bulmadım açıkçası.
tabi daha samimi olsanız daha güzel olabilirdi ama bazı insanlar böyledir.

düşünüyorum da, (erkek kardeşim yok ama) olsa ve ona gidecek olsam erkek kardeşimi ararım ve eşine sor bakalım müsait mi derim. sonuçta o benim kardeşim değil mi? aslında düşündüm de günümüz dünyasında muhtemelen bir watsup grubu kurarım ikisinin de olduğu :)))

ya dağıtmayayım konuyu da, bu da böyle biri işte, çok hoşunuza gitmemesini anlıyorum ama çok da kötü bir durum yokaranızda. bence idare edin. zamanla buzlar erirse erir, erimezse erimez.

Seni hala benimseyememişler ya da kabullenememişler gelinleri olarak bu da kırıcı oluyor tabi haklısın. Eşin anlatıyorsa anlatsın ama sen anlatma birşeyini. Seninle ilgili de birşey olsa eşinden duysunlar. Sen de onları benimsememiş gibi davran yani.

ben çok anormal bulmadım açıkçası.
tabi daha samimi olsanız daha güzel olabilirdi ama bazı insanlar böyledir.

düşünüyorum da, (erkek kardeşim yok ama) olsa ve ona gidecek olsam erkek kardeşimi ararım ve eşine sor bakalım müsait mi derim. sonuçta o benim kardeşim değil mi? aslında düşündüm de günümüz dünyasında muhtemelen bir watsup grubu kurarım ikisinin de olduğu :)))

ya dağıtmayayım konuyu da, bu da böyle biri işte, çok hoşunuza gitmemesini anlıyorum ama çok da kötü bir durum yokaranızda. bence idare edin. zamanla buzlar erirse erir, erimezse erimez.

ya evet çok büyütülecek bir mevzu değil ama bazı arkadaşlarıma bakıyorum o kadar iyi anlaşıyorlar ki maşallah. yan ben bi kötülüklerini de iyiliklerini de görmedim desem yeridir. tam bir yere gidilecek mesela biz gelmeyelm bi işimiz var diyor mesela hep bir sır sanırsın ajan.

ama o eşine sor demiyor ki direkt muhabbet eşimin müsait olup olmamasıyla ilgili yani. eşimi de uyardım artık bana sormadan kabul etme diye.

Bence hic samimi olma gayet soguk dur...esinde zamanla anlar ama arada genel olarak konus bizimle ilgili konular bizimle kalsin ben hep öyle yapiyorum falan de....
zaten samimi olasım gelmiyor ki her şeyi sizden saklayan bir kişi kendimi yabancı gbi hissediyorum yeterince. bir kaç kere de yalan söylemiş bana mesela sonradan anladım

samimi olma zaten boşver allah aşkına benim bir tane görümcem var benden 3 yaş küçük ismimle hitap eder denk gelirsek konuşuruz bişey varsa mesaj atar muhabbetimiz bu kadar çalışıyo zaten vardiyalı pek denk gelemiyoruz denk gelince bi yarım saat sohbet o kadar bence bu yeterli zaten açıkcası ben samimi olmamaya çalışıyorum

anlatılanlar normal herkes bi açıklama yapmnaz yani zorunda diil zaten oda sizi sıcak bulmamış size anlatmamış...

Mesafe en güzeli karakterler birbirine uyuyorsa yıllar geçtikçe yavaş yavaş samimi olursunuz zaten acele etme derim onlar bi adım geliyosa sen de bi adım gel bu kadar basit

Back
X