Samsun LİMAN HASTANESİ

Selam benim doğumumu 2009 Aysun Kabasakal yaptırmıştı. Malesef aysun hanım şehir dışına gittiği için bende başka doktor arayışına girdim . Ben doğumdan sonra pek sorun yaşamadım. Ama anaklinikte yapıp çok baş ağrısı çeken arkadaşım vardı. Ülkü hanımı da aysun hanım yokken bir iki kere gitmiştim. Şu ana için çok ilgili bir doktor gibi görünüyor direk cep numarasını verdi her an ulaşıyorum. Ama bende ülkü hanım tarafından doğum yaptırılan bayanlardan bilgi almak isterim.. ( Doğumdan önce Medicalparkta Nagihan hanıma gittim ama çok sıra bekliyorsun,sıradan dolayı rahatsız olmuştum .limanda sekreter dışarda oturuyor ve muayeneye girmeden senin kan grubu dahil bilgilerini alıyor ve çok fazla beklemiyorsun bu çok hoşuma gitti.)

E
Evet gerçekten liman o anlamda çok rahat.ülkü hanim da çok ilgili.dediğim gibi sonradan sıkıntı yaşadığım için başka doktor arayışına girmiştim.her bünye farklı tabi belki ben biraz bünye olarak zayıfimdir.yoksa diğer herşey çok güzel orda.

merhaba kızlar bende ayın 9unda gidicem taşkın bey varmış ona bakalım herkez cok ıyı dıyor

selam arkadaşım zehra hanim temelli mi medical parka gececekmis. kimden duydun bunu? ben zehra hanima gidiyorum ve cok memnunum.kesin mi acaba geçeceği? ben hiç böyle birşey duymadım da..

selam arkadaşım zehra hanim temelli mi medical parka gececekmis. kimden duydun bunu? ben zehra hanima gidiyorum ve cok memnunum.kesin mi acaba geçeceği? ben hiç böyle birşey duymadım da..
Canım bende ona gidiyorum kendisi söyledi cumartesi günü hatta bugün başlamış olması lazım.temelli gecti.muhtemelen hastalarını arayıp haber verecek.geçmesi iyi oldu ama medical park biraz daha pahalı tabi

Canım bende ona gidiyorum kendisi söyledi cumartesi günü hatta bugün başlamış olması lazım.temelli gecti.muhtemelen hastalarını arayıp haber verecek.geçmesi iyi oldu ama medical park biraz daha pahalı tabi
Sağol arkadaşım haber verdiğin için. öğrendiğim iyi oldu.zehra hanim nereye biz oraya.ben çok memnunum doktorumdan:)

Sağol arkadaşım haber verdiğin için. öğrendiğim iyi oldu.zehra hanim nereye biz oraya.ben çok memnunum doktorumdan:)

Mide bulantılarına çözüm bula biliyor mu çok kötü durumdayım. Buluyor sa bende hemen geçeyim.[/QUOTE]

Mide bulantılarına çözüm bula biliyor mu çok kötü durumdayım. Buluyor sa bende hemen geçeyim.
[/QUOTE]
bilemiyorum canım.mide bulantısı için bana premesis isimli bir ilaç verdi.40 tl civarında.bana iyi geldi ama çokta mide bulantım yoktu.sana nasıl gelir bilemiyorum.

bilemiyorum canım.mide bulantısı için bana premesis isimli bir ilaç verdi.40 tl civarında.bana iyi geldi ama çokta mide bulantım yoktu.sana nasıl gelir bilemiyorum.[/QUOTE]
Bende premesis denedim ,medramidi denedim çok kullanmayı istemesem de hiç birşey fayda etmedi. İnş. bir an önce atlatırım bu dönemi yoksa beni bitirdi.

Merhaba Ülkü hanıma mı devam ediyorsunuz acaba?
Benim doktorum Mükerrem Beydi fakat bir kaç olumsuzluk yaşadım değiştirmeyi düşünüyorum.
Taşkın Bey ve Ülkü Hanım arasında kaldım.

Merhaba Ülkü hanıma mı devam ediyorsunuz acaba?
Benim doktorum Mükerrem Beydi fakat bir kaç olumsuzluk yaşadım değiştirmeyi düşünüyorum.
Taşkın Bey ve Ülkü Hanım arasında kaldım.
Ben Ülkü Hanıma devam ediyorum.Ülkü hanımdan memnunum zaten ilk başladığınızda cep telefonunu veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Sorularıma tatminkar cevap alabiliyorum. Bide benim tercihim bayan doktor olduğu için Ülkü hanımı şeçtim.

Ben Taşkın Beyden randevu aldım şimdilik.
Deneye yanıla doktor seçiyorum
Mükerrem Beye gidiyordum aslında ama son randevuda çok korkuttu beni. Eşim de bir daha gitmem diye tutturdu.

Benim down sendromu 1.1900 kusur ... Sadece yas 1.400 kusur.... Trisomi 1. 99000....aynen ikisi icin de cutoff degerin altinda diyor ama biyokimyasal risk de var o da hesaplanmis bende o 1.200... Dr um da biyokimyasal risk yuksek diye amniyosentez oneriyorum dedi. Siz de biyokimyasal risk hesaplanmis mi

down sendromu = 1:7060
trisomi 18/13 = 1:99000 ikiside cutoff altında yazıyor.

sizin nasıl ?

Benim down sendromu 1.1900 kusur ... Sadece yas 1.400 kusur.... Trisomi 1. 99000....aynen ikisi icin de cutoff degerin altinda diyor ama biyokimyasal risk de var o da hesaplanmisbende o 1.200... Dr um da biyokimyasal riskyuksek diye amniyosentez oneriyorumdedi.Siz de biyokimyasal risk hesaplanmis mi

Tahlile tekrar bi bakmam lazım benimde yaş 1:212 yüksek henüz doktorumla görüşemedim ben sinop tarafın dayımda sadece tel bilgi aldım tahlilide mailime yolladılar. Biyokimyasal sonuç hesaplanmış mı diye en kısa zamanda bilgi veririm.
zaten bu iki -üçlü test kesin sonuç vermiyormuş. Amniyosentez ve yeni çıkan bir yöntem varmış (kan alınıp amerikaya yollanıyomuş fiyatıda 2.500 tl) kesin sonuçlar bunda çıkıyormuş. 2'li test çıkmadan doktorum isterseniz kanınızı yollayalım demişti. bende testi bi görelim dedim.

Ben yaptirmayi dusunmuyorum. 4 aylik olcaz 2 hafta sonra as sonucu 1 ata ciksa 5 aylik bebegime nasil kiyarim. Ense kalinligimiz 1.5 mm cikti crl miz 63 mm falan . ben kan verdigimde 12 haftalikti bebegim ikili test sonucunda crl ye gore 13 haftalik cikti yani büyüme geriligi de yok . ins Rabbim kimseyi bebegiyle sinamaz beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…