Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

UOTE="dreamruya, post: 38863583, member: 644008"]bir çok forumda okuyoruz 12. günde bile idrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkan var o yüzden bence zamanını bekle derim hemde moralini bozma lütfen
Sağol canim içime su serptin halimi su an görsen ruh gibiyim.[/QU

lütfen üzülme olmazsa anlıorum emek verdim diceksin ama herşeyin hayırlısı die dua ettik ya demekki hayırlısı dicez.
ama tabi herşeyden önce üzülmek için bile erken bence

Hemen yapmasaydin cnm ınş pozitif olur bekle hayirlisiula

Oyyyyy arkadaşım ne güzel de yazmışsın.Sağol gülümmmm.
canım kacıngun embrıosuydu embrıom bıde kacıncı gun yaptın ıdrar testınıı arkadaşların dedıkleri cok duyduuk , hatta kan testınde pozıtıf sonuc alıp arkasından ıdrar testı yapıp negatıf gorenler bıle var ıdrar testıııne guvenmee

Canım teşekkür ederim. 3 ocakta yumurta toplandi 5 ocakta transfer ve ben 13 ocakta kan testi yaptırdım negatifti.aslinda 3.gun embriyo lari 2 gün geriden geliyormuş ben cok erken yaptirmisim 8.gunde. işte kendime teselli veriyorum suan kuafordeyim ve heran adet olacakmış gibi agrim var . arkadaşım pazartesi pozitif i gorebilecekmiyim bilmiyorum. Allahım Yarabbim ne olur yardım et.

Iyi düşün iyi olsun cnm olucak ınş ve sende bize .ümit olucaksin

Arkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim

Arkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim
Ayyy bu crvapini yeni gördüm hayırlısı.olsun cnm benim herşey nasip işi nasip değilmiş inşallah bu tedaviden sonra kendiliğinden olur

Ayyy bu crvapini yeni gördüm hayırlısı.olsun cnm benim herşey nasip işi nasip değilmiş inşallah bu tedaviden sonra kendiliğinden olur
Semcan aynı durumu yaşıyoruz malesef.Senin adına da çok üzüldüm.Ama hayırlısı olsun.Ben hep öyle dua ettim.Emriyoların gelişimi sağlıklı olmadığı için böyle sonuçlanıyor zaten.İnşallah bir dahaki sefere.

Neden oyle az gelisiyo c nm ben artık korkmaya başladım negatif sonuç alan çoğaldıkça medical de acaba gitmesem mi oraya diyorum

TE="SEMCAN, post: 38949963, member: 581932"]Canım az önce geldim kan verdim yüreğim yerinden fırlayacak gibi.Allahım sen onu bize bağışla.[/QUOTE]
Tum gün Aklımdaydin . Merak ettim hep seni. Nasip değilmiş demek ki aarkadaşım, yilmak yok, denemeye devam ccanım. Allah yardımcımız olsun

Neden oyle az gelisiyo c nm ben artık korkmaya başladım negatif sonuç alan çoğaldıkça medical de acaba gitmesem mi oraya diyorum
Benim ilk denemem olduğu için ne yorum yapacağımı bilemiyorum.Aşılama da yaptırmamıştım.Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim.29 yaşındayım.Ama bazı sebeplerden dolayı doktor tüp bebeğe yönlendirince hadi deneyelim dedik.Olmadı nasip değilmiş.Ama ekip olarak benim çok rahat hissetmemi sağlayan bir ekipti,malum en özelimizi paylaştığımız için bu benim için çok önemli bir faktör.İmkanın varsa başka bir yerde deneyebilirsin.Ben tekrar medicali düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı ne ise nasılsa öyle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…