Sağol canim içime su serptin halimi su an görsen ruh gibiyim.[/QUUOTE="dreamruya, post: 38863583, member: 644008"]bir çok forumda okuyoruz 12. günde bile idrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkan var o yüzden bence zamanını bekle derim hemde moralini bozma lütfen
Hemen yapmasaydin cnm ınş pozitif olur bekle hayirlisiulaCanım seni açık gördüm paylaşmak istedim.Transferin 8.yani dün kan testim negatif çıktı.Moralim çok bozuldu.Doktorumun hemşiresine söyledim.çok erken yaptırmışsın 19 ocakta yaptırman gerekiyordu dedi.
Sağol canım bekliyorum bakalım pazartesi sabah kan verecem.Netten öğrenince hemen haber verecem sizlere.Hemen yapmasaydin cnm ınş pozitif olur bekle hayirlisiula
benim içime güzel haberler alıcaz diye doğuyo işallah.Sağol canım bekliyorum bakalım pazartesi sabah kan verecem.Netten öğrenince hemen haber verecem sizlere.
Oyyyyy arkadaşım ne güzel de yazmışsın.Sağol gülümmmm.benim içime güzel haberler alıcaz diye doğuyo işallah.
canım kacıngun embrıosuydu embrıom bıde kacıncı gun yaptın ıdrar testınııOyyyyy arkadaşım ne güzel de yazmışsın.Sağol gülümmmm.
Canım teşekkür ederim. 3 ocakta yumurta toplandi 5 ocakta transfer ve ben 13 ocakta kan testi yaptırdım negatifti.aslinda 3.gun embriyo lari 2 gün geriden geliyormuş ben cok erken yaptirmisim 8.gunde. işte kendime teselli veriyorum suan kuafordeyim ve heran adet olacakmış gibi agrim var . arkadaşım pazartesi pozitif i gorebilecekmiyim bilmiyorum. Allahım Yarabbim ne olur yardım et.canım kacıngun embrıosuydu embrıom bıde kacıncı gun yaptın ıdrar testınııarkadaşların dedıkleri cok duyduuk , hatta kan testınde pozıtıf sonuc alıp arkasından ıdrar testı yapıp negatıf gorenler bıle var ıdrar testıııne guvenmee
Iyi düşün iyi olsun cnm olucak ınş ve sende bize .ümit olucaksinCanım teşekkür ederim. 3 ocakta yumurta toplandi 5 ocakta transfer ve ben 13 ocakta kan testi yaptırdım negatifti.aslinda 3.gun embriyo lari 2 gün geriden geliyormuş ben cok erken yaptirmisim 8.gunde. işte kendime teselli veriyorum suan kuafordeyim ve heran adet olacakmış gibi agrim var . arkadaşım pazartesi pozitif i gorebilecekmiyim bilmiyorum. Allahım Yarabbim ne olur yardım et.
Canım az önce geldim kan verdim yüreğim yerinden fırlayacak gibi.Allahım sen onu bize bağışla.Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz ins
Ay cnm hadi hayırlı haberler yarabbim inşallah mutlu olursun Pozitif çıkar Allah imCanım az önce geldim kan verdim yüreğim yerinden fırlayacak gibi.Allahım sen onu bize bağışla.
Ayyy bu crvapini yeni gördüm hayırlısı.olsun cnm benim herşey nasip işi nasip değilmiş inşallah bu tedaviden sonra kendiliğinden olurArkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim
Ayyy bu crvapini yeni gördüm hayırlısı.olsun cnm benim herşey nasip işi nasip değilmiş inşallah bu tedaviden sonra kendiliğinden olur
Semcan aynı durumu yaşıyoruz malesef.Senin adına da çok üzüldüm.Ama hayırlısı olsun.Ben hep öyle dua ettim.Emriyoların gelişimi sağlıklı olmadığı için böyle sonuçlanıyor zaten.İnşallah bir dahaki sefere.Arkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim
Neden oyle az gelisiyo c nm ben artık korkmaya başladım negatif sonuç alan çoğaldıkça medical de acaba gitmesem mi oraya diyorumSemcan aynı durumu yaşıyoruz malesef.Senin adına da çok üzüldüm.Ama hayırlısı olsun.Ben hep öyle dua ettim.Emriyoların gelişimi sağlıklı olmadığı için böyle sonuçlanıyor zaten.İnşallah bir dahaki sefere.
Canım hayırlısı işallah lütfen üzülme evet zor ama üzülmeArkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim
Valla haklısın PNeden oyle az gelisiyo c nm ben artık korkmaya başladım negatif sonuç alan çoğaldıkça medical de acaba gitmesem mi oraya diyorum
çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun negatifleri duydukça korkmaya başladım bendeeArkadaşlarım canlarım çok üzgünüm sizlere umut olamadım.Negatif çıktı.Güle güle bebeğim
Benim ilk denemem olduğu için ne yorum yapacağımı bilemiyorum.Aşılama da yaptırmamıştım.Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim.29 yaşındayım.Ama bazı sebeplerden dolayı doktor tüp bebeğe yönlendirince hadi deneyelim dedik.Olmadı nasip değilmiş.Ama ekip olarak benim çok rahat hissetmemi sağlayan bir ekipti,malum en özelimizi paylaştığımız için bu benim için çok önemli bir faktör.İmkanın varsa başka bir yerde deneyebilirsin.Ben tekrar medicali düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı ne ise nasılsa öyle olsun inşallah.Neden oyle az gelisiyo c nm ben artık korkmaya başladım negatif sonuç alan çoğaldıkça medical de acaba gitmesem mi oraya diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?