İyiydi cnm igne verdi carsamba sabah 10da randevum var aksam 8de saliya kadar gundr bir igneyi vuracakmisim puregon 300verdi cnm sana da mi bunu vermisti cnm bundan sonra nelerverecek ne yapacak bilmiyorum bide kacgun suruyo cnm tedavi onu sormayi unuttum benBurcu nasıl geçti gorusmen canim
Bence gayet iyi değerleri morfolojinasılEsimden sperm istedi 13milyon cikti ileri hizida yuzde70cikti sizce nasil
Sonucunu görmedim cnm hemşiresi doktorun tel de bildirdi biz tokatta aşılama yapılınca sperm sonucu 4milyon çıkmıştı. doktor eğer daha da dusmusse transfer yapana kadar biriktirelim spermleri demişti ondan. Baktılar doktorda bu yeterli biriktirmeye gerek yok demisBence gayet iyi değerleri morfolojinasıl
Canım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin evet banada o igneyi verdi iki günde bir yumurta takibi yapti yumurta larin gelisimine göre igne yazacak tekrar verdiği igneyi zamaninda onlarin dediği zamanda yapmaya dikkat et gülüm. Zamani gelince hemşire sirayla anlatacak sana hemde en ince ayrintisina kadar.hic kendini bunaltma moralini yüksek tut inan bu süreçler gelip gececek hemen birde bakmissin yumurta topl.islemine gecmissin.ben soyle diyeyim sana.24 aralikta adet oldum 26 aralıkta igne olmaya basladim 3 ocakta yumurta toplama islemi ve 5 ocakta transfer oldum benim surec bu kadardi sonra beklemeye gectim.29 ocakta dr gorusmem var aksam 6.30 da olurda ayni anda orda olursak bir gun öncesinden haberleselim tanisalim.aklina takilan bisey olursa ben sizden bir adim önden yol alıyorum sorabilirsin canim elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Sen sakın moralini bozma bizi haberdar et .esinin durumuna gelince transfer gunune kadar keciboynuzu suyu yap icir.ben yine basladim icirmeye.faydasi olur zarari olmaz.esim çünkü cok sigara iciyor sayimiz iyi ama gordun iste sonuc degismedi.13 milyon az degil benim arkadaşımin eşinin 7 milyondu ve su an ilk tup denemesinde hamile.Allah büyük güzel arkadaşım yeterki duamizi edelim cunku o ol diyecek ve olacak .Sonucunu görmedim cnm hemşiresi doktorun tel de bildirdi biz tokatta aşılama yapılınca sperm sonucu 4milyon çıkmıştı. doktor eğer daha da dusmusse transfer yapana kadar biriktirelim spermleri demişti ondan. Baktılar doktorda bu yeterli biriktirmeye gerek yok demis
Çok saol cnm benim güzel dileklerini için ınş hayırlı sonuç olur burdan haberleselim orda olursak tanisalim çok memnun olurumCanım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin evet banada o igneyi verdi iki günde bir yumurta takibi yapti yumurta larin gelisimine göre igne yazacak tekrar verdiği igneyi zamaninda onlarin dediği zamanda yapmaya dikkat et gülüm. Zamani gelince hemşire sirayla anlatacak sana hemde en ince ayrintisina kadar.hic kendini bunaltma moralini yüksek tut inan bu süreçler gelip gececek hemen birde bakmissin yumurta topl.islemine gecmissin.ben soyle diyeyim sana.24 aralikta adet oldum 26 aralıkta igne olmaya basladim 3 ocakta yumurta toplama islemi ve 5 ocakta transfer oldum benim surec bu kadardi sonra beklemeye gectim.29 ocakta dr gorusmem var aksam 6.30 da olurda ayni anda orda olursak bir gun öncesinden haberleselim tanisalim.aklina takilan bisey olursa ben sizden bir adim önden yol alıyorum sorabilirsin canim elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Sen sakın moralini bozma bizi haberdar et .esinin durumuna gelince transfer gunune kadar keciboynuzu suyu yap icir.ben yine basladim icirmeye.faydasi olur zarari olmaz.esim çünkü cok sigara iciyor sayimiz iyi ama gordun iste sonuc degismedi.13 milyon az degil benim arkadaşımin eşinin 7 milyondu ve su an ilk tup denemesinde hamile.Allah büyük güzel arkadaşım yeterki duamizi edelim cunku o ol diyecek ve olacak .
senden haber alamadık umarım bebeğin tutunmuştur snaHerkese merhabalar...uzun süredir siteye girmiyordum...bu konuyu açtığımı bile unutmuştum malesefbende 22 aralıkta adetimin 3. günü Tayfun Bey'le başladım.Eşimde ben de kendisini çok sevdik oldukça sıcakkanlı ve rahat bir doktor, güven oluşturuyor.Aynı zamanda kendimizde çok rahat hissettik bu bence tüp bebek sürecindeki en önemli şeylerden biri.geçtiğimiz cuma opo işlemi yapıldı.kesinlikle ne olduğunu anlamadım çok rahattı.Tabi bunda Tayfun Bey'in etkisi çok büyük oldu.saat 3'te işlem için gittim ve 3.40 ta hastaneden çıktım:)) hiç sorun yaşamadan cumartesi günü aradılar. 6 yumurtanın toplandığı 5 tanesinin döllenebilecek olgunlukta olduğunu ve bunlarında 4 tanesinin döllendiğini söylediler. bu gün aramalarını ve yine bilgi vermelerini bekledim ama şu ana kadar dönüş olmadı acaba pazar olduğu için mi aramadılar diye düşünmeye başladım. Bu arada daha önce soranlar olmuş tedavi 4500 ayrıca ilaç parası.İlaç parası içinse her eczane farklı bir fiyat söylüyor.Biz bir kaç yerle görüştük buradan isim vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama hastanenin karşı sırasındaki bir eczaneden en düşük fiyata bulabildik ve oradan aldık.Eğer ilaç alacaksanız mutlaka eczaneleri dolaşın bir ilaç için 50-60 lira kadar fark ediyor. Daha uyguna alabiliyorsunuz. Birde bu ilaçları 2 günde bir aldığınızı düşünürseniz baya külfetli oluyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım çünkü hepimiz aynı sıkıntılı süreçten geçiyoruz ve sanırım aklımızda bir sürü soru var...şimdilik hoşçakalın...umarım yakın zamanda güzel haberlerinizi alırım ve inşallah bende paylaşırım...
ben raporsuzolduğum için bilemicem ama arayıp sorabilirsin benceArkadaşlar Medical Park'ta raporlu tüp bebek fiyatı maliyeti hakkında bilgi verir misiniz? Fiyata muayene ücretide dahil mi? Üçüncü denemeyi düşünüyorum ilk ikisi fakültede oldu merkez konusunda kafam çok karışık bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba...Allah'a şükürler olsun geçen hafta cumartesi kan testinde pozitif sonucu gördük, pazartesi değer katlanmıştı bu cumaya randevum var inşallah bir aksilik olmazsa ultrason muayenesi için.Aslında cuma günü keseyi görmeden bir şey yazmayacaktım ama gerçekten bende sabırsızlanıyorum inşallah cuma günü güzel bir sonuç alırım ve artık kesin diyebilirim.Şimdilik bekleme sürecindeyizsenden haber alamadık umarım bebeğin tutunmuştur sna
Cnm çok sevindim senin.adına darısı bana ınş bende ignelere başladım şimdi yarın randevum var yine sendeki sorun neydi kaç yumurta toplanmıştı cnmMerhaba...Allah'a şükürler olsun geçen hafta cumartesi kan testinde pozitif sonucu gördük, pazartesi değer katlanmıştı bu cumaya randevum var inşallah bir aksilik olmazsa ultrason muayenesi için.Aslında cuma günü keseyi görmeden bir şey yazmayacaktım ama gerçekten bende sabırsızlanıyorum inşallah cuma günü güzel bir sonuç alırım ve artık kesin diyebilirim.Şimdilik bekleme sürecindeyiz
ÇOK GÜZEL YA MAŞALLAHMerhaba...Allah'a şükürler olsun geçen hafta cumartesi kan testinde pozitif sonucu gördük, pazartesi değer katlanmıştı bu cumaya randevum var inşallah bir aksilik olmazsa ultrason muayenesi için.Aslında cuma günü keseyi görmeden bir şey yazmayacaktım ama gerçekten bende sabırsızlanıyorum inşallah cuma günü güzel bir sonuç alırım ve artık kesin diyebilirim.Şimdilik bekleme sürecindeyiz
Cnm ilk muayene ve hormon testleri350tl verdim eşime sperm testi yaptılar80tl verdik şimdi ignelere başladım ben sanırım1200falan yumurta toplamadan gerisini de topladıktan sonra isticekler onu tam bilmiyorum ama 4500demislerdi banaRaporsuz muayene ücreti dahil ne kadar ödediniz kızlar
sağol canımCnm ilk muayene ve hormon testleri350tl verdim eşime sperm testi yaptılar80tl verdik şimdi ignelere başladım ben sanırım1200falan yumurta toplamadan gerisini de topladıktan sonra isticekler onu tam bilmiyorum ama 4500demislerdi bana
Evet canım hastaneden çıkarken 4.500 Tl lik fatura kestiler.bende senin gibi ilk önce 350.00 Tl verdim.İkinci gittiğimde 1.200. Tl.Sonra 3.000 Tl ve topladığında 4.500 Tl yapıyor.İlk muayenede verdiğin 350 nin 50 Tlsi kan tahlil ücreti.Cnm ilk muayene ve hormon testleri350tl verdim eşime sperm testi yaptılar80tl verdik şimdi ignelere başladım ben sanırım1200falan yumurta toplamadan gerisini de topladıktan sonra isticekler onu tam bilmiyorum ama 4500demislerdi bana
Burcu nasılsın canım nasıl gidiyor iğneler.Kontrolün yarın değilmi.Cnm ilk muayene ve hormon testleri350tl verdim eşime sperm testi yaptılar80tl verdik şimdi ignelere başladım ben sanırım1200falan yumurta toplamadan gerisini de topladıktan sonra isticekler onu tam bilmiyorum ama 4500demislerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?