Mehmet Bilge Çetinkayadan bahsediyorsun değilmi.Onunda çok iyi bir doktor olduğunu duydum hatta bir ark.ona gitti.Ben çevremde kime sorduysam eczacımdan bile direk Tayfun Beyin adını duydum.Mehmet beyle kıyaslamadım tecrübesi yönünden gitmeyi tercih ettim canım.Birde benim sürekli gittiğim doktorum Bülent sürücüde aynı kişiyi önerdi yurt dışında eğitim almış ve direk tüp bebekle ilgileniyor.henüz tanışamadım daha.Çünkü benim polikistik over sendromum var ve mehmet bey benim durumumu biliyo kafam karışıo aslında hep tayfun beyi söylüyorlar.
ya vezirköprüde ikamet ettiğim için her defasında gelip gidemiyorum bu yüzden aynı süreçleri bidaa atlatmaktan korkuyorum ya
Canım çalıştığım için işyerinden hemen yazıp yazıp çıkıyorum.Ne yazdığımı bile okuyamadan çıkıyorum.Mehmet Bilge Çetinkayadan bahsediyorsun değilmi.Onunda çok iyi bir doktor olduğunu duydum hatta bir ark.ona gitti.Ben çevremde kime sorduysam eczacımdan bile direk Tayfun Beyin adını duydum.Mehmet beyle kıyaslamadım tecrübesi yönünden gitmeyi tercih ettim canım.Birde benim sürekli gittiğim doktorum Bülent sürücüde aynı kişiyi önerdi yurt dışında eğitim almış ve direk tüp bebekle ilgileniyor.henüz tanışamadım daha.
Canım ilk görüşme arti muayene sordum ben 300 dedi sekreter görüşme ücretsiz değilmi dedim muayenede ediyor dedipeki direk tayfun bey den direk randevu alıpdamı gittiniz yani tüp bebekle için görüşme randevu ücretine tabii mi?
bide gittiğinizde muane felan ediyo heralde demi?
Mehmet Bilge Çetinkayadan bahsediyorsun değilmi.Onunda çok iyi bir doktor olduğunu duydum hatta bir ark.ona gitti.Ben çevremde kime sorduysam eczacımdan bile direk Tayfun Beyin adını duydum.Mehmet beyle kıyaslamadım tecrübesi yönünden gitmeyi tercih ettim canım.Birde benim sürekli gittiğim doktorum Bülent sürücüde aynı kişiyi önerdi yurt dışında eğitim almış ve direk tüp bebekle ilgileniyor.henüz tanışamadım daha.
Canım evet ark.Mehmet beye gitti.Mehmet beyde tüp bebek işlemleri yapıyormuş iyi olduğunu çok memnun kaldığından bahsetti.Tayfun beyin tüp bebekçi ,Mehmet beyin kadın doğumcu olduğunu ve tüp bebek de çok yapmış ve başarılı olduğundan bahsetti.İlk görüşmesinin çok güzel geçtiğini söyledi.Kendiside tüp bebek aşamasına gelmiş bir arkadaşımız.peki arkadaşım mehmet beye gitti demişsin arkadaşın tüp bebek içinmi gitti eğer gittiyse menun kalmışmı bilgin varmı
canım zaten adetlı ıken gıdıorsun doktor muayene edıoor ona gore nee yapılması gerektıgı ne yapalım dıye konusuor .ılk gorusmede ucret alınıooo daha sonra bu ucret tup bebek parasından düşürülüyor cnm dıye bılıorum bu konuyla esım ılgılendı hep parayı hıc konusşmadım sevmıorum da , zaten bu konuda gergınımm :) yanlış hatırlamıorsam oyleydıı .peki direk tayfun bey den direk randevu alıpdamı gittiniz yani tüp bebekle için görüşme randevu ücretine tabii mi?
bide gittiğinizde muane felan ediyo heralde demi?
hala adet olmadın mı cnmmm ? :sKızlar ben daha adet olmadım olduğum gün aricam alican randevuyu sekreteri muayene 300tup bebek paketin ddhil oluyo paketde4500demisti geçen ay ben tokattsn gelicem yaş28kizlar
bende mehmet beyle görüştüm tüp bebek 4500 dedi banada artı ilaçlar var dedi ama dondurma işi için ayrı istiyorlarmı bilmiyorum tabiKızlar ben daha adet olmadım olduğum gün aricam alican randevuyu sekreteri muayene 300tup bebek paketin ddhil oluyo paketde4500demisti geçen ay ben tokattsn gelicem yaş28kizlar
hayırlısı olsun işallah hakkındaBen bugün adet oldum yarın saat 2de randevum var hadi hayırlısı dua edin kızlar
en iyisini yaparsın hiç diilse kafan rahatlar ve bu işe daha rahat başlarsınMerhaba arkadaşlar nette Tayfun Alper hakkında bilgilere bakarken hemşiresinin telefonunu buldum ve aradım cevap yoktu.Sonra döndüler bana.Adet olmadan görüşmeye gelemiyormuyuz diye sorduğumda oda elbetteki gelebilirsiniz ön görüşmeye dedi.Bende bu akşam hemşireyi tekrar arayacam ve muayene olmadan hocamızla bir konuşucam.Bu zamana kadar yaptırdığım tüm tahlillerimide yanımda götüreceğim evet tüp için hazırlıklara başlayalım derse adetin 2.günü başlanır büyük bir ihtamalle.
hayırlı olsun işaalh istediğin gibi olurBen yarın 2de ordayim kızlar aldım sırayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?