Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Benim yumurtam az ve gelişmiyo.
Ha gelişmediğide benim teşhisim çünkü tayfun shoca asla bilgi vermiyo konuşmuyo adam.
Çok pişmanım ona gittiğim için.
Mesela yumurta sayım çok az ama artırmak geliştirmek için bi tedavi planı yok denemeyle gidiyo adam.
20 liralık klomenle yola çıktı.
Başkasından duyduğum yumurta gelişmesi için özel ilaçlar veriliyomuş.
Hiç birşey yapmıyolar para almaktan başka kimseye önermiyorum

Hangi merkez hangi doktordu sizinki? İşleyişi tedavi süreci nasıldı biraz detay anlatırmısın.
Psikolojim çok kötü gerçekten şu coronada hep sekteye uğrattı durumu

Hangi merkez hangi doktordu sizinki? İşleyişi tedavi süreci nasıldı biraz detay anlatırmısın.
Psikolojim çok kötü gerçekten şu coronada hep sekteye uğrattı durumu
benim doktorum samsunda ercan demir. onun aracılığıyla tedavim oldu istanbul acıbadem ya da ankara anatolia dendi. ben ankara tercih ettim. zaten ercan bey benim 6 senelik doktorumdu. tüm süreçlerimi bilen birisiydi. tedaviye karar verilince adetimde merkezin istediği tahliller yapıldı. sonra hakan hocayı aradı durumumu belirtti sonuçlarımı söyledi ve ilaç ve dozları hakan hoca belirledi. iğnelere başladım. kontrolleri ercan bey yapıyordu. her muayene sonrası merkez bilgilendiriliyordu. dozlardaki artış azalış hep merkez tarafından belirlendi. en son çatlatma iğnesini vuruldum ertesi gün opu için ankaraya yola çıktım. opumu hakan hoca yaptı. sonra odasında görüştük. sonraki süreci anlattı. pkolu olduğum için ve toplanan yumurta çok olduğundan taze transfer yapmadı ve embriyolar donduruldu. 2.adetimle transfer hazırlığım başladı. yine ilaçları merkez belirledi takiplerimi ercan bey yaptı. sonuçta transfer günü ayarlandı ve transferimi olup geldim. bu şekilde yani süreç. doktorum ilgili merkezlerle sürekli çalıştığı için aracı oldu bu konuda. birçok hastası var benim gibi. şubatta da 2.kez transferim oldu ondan da pozitif sonuç aldım çok şükür

Rabbim yardim etsin gercekten yipratici ve dusunsene benim ikinci bebegim iki ay once melek oldu

Rabbim yardim etsin gercekten yipratici ve dusunsene benim ikinci bebegim iki ay once melek oldu
Allah sabır versin canım.
Bana çoğunuz kızacak biliyorum ama ben hiç hamile kalmadım allahın gücüne gitmesin ama düşük yapanlara bile okadar imrendimki bunu yaşamayan anlayamaz.
Allah canlısını kucağını versin inş
çok üzgünüm gerçekten

Ercan bey kim hangi hastanede hiç duymadım adını. Onunlada görüşebilirim detaylı bilgi verebilirmisin.

Ercan bey kim hangi hastanede hiç duymadım adını. Onunlada görüşebilirim detaylı bilgi verebilirmisin.
özel muayenehanesi var. aka kırtasiyenin üstünde ara sokakta. ercan demir. işlemlerini medicanada yapıyor. herhangi bir hastaneye bağlı değil yani

Oyle deme canim bende 4 bucuk sene evlatsiz kaldim evladin olmamasinida bilirim Rabbim sag salim kucagina alacagin evlatlar nasi wtsin

Oyle deme canim bende 4 bucuk sene evlatsiz kaldim evladin olmamasinida bilirim Rabbim sag salim kucagina alacagin evlatlar nasi wtsin
Hiç varmı çocuğun?
Ben bir kere bile gebelik şüphesine girmedim umudum bile olmadı.
Hayal ediyorum nasıl bi duygudur diye ama yok olmuyo anlayamıyorum nasıl bişey olduğunu belkide hiç tatmıycam allah bilir.
Kadın gibi hissetmiyorum bile kendimi.
Sen hala tedavi görüyomuydun ne durumdasın

Canim ya oyle dusunme ama elinde degil insanin bilirim azmi goz yasi doktum ryyalarimda gorurdum uyaninca sanki yavrumu elimden almoslar gibi olurdum Rabbim buyuk insallah sanada nasip edecek cok dua edelim birbirimize
Bi kizim var cok sukur 3yasi dolacak digeride kizdi o 3saat yasadi ikiside tup bebek
Illaki samsunda yaptirman sartmi ben gittigim merkezi tavsiye ederim

Allah sabır versin sanada öbürüne versin ömrünü allah.
Burda olmayacaksa mecburen giderim farklı biyere burda seçenek kısıtlı.
Sen nereye gitmiştin doktorun kimdi

Allah sabır versin sanada öbürüne versin ömrünü allah.
Burda olmayacaksa mecburen giderim farklı biyere burda seçenek kısıtlı.
Sen nereye gitmiştin doktorun kimdi
Amin canim Rabbim yasatmasin kimseye
Cem akarsu dr un adi özel ankara tup bebek merkezi orda yaptirmasan bile bi git muayene ol konus derim
Arkadasimin iki kere kendiliginden oldu kalbo durdu bebeklerin kac sene olmadi tup bebek yapti gene olmadi dedigim dr a gitti orda muayene oldu megerse rahminde yapisikliklar varmis buradaki hic bi dr bisey dememisti
Ankarada kucuk bi oparasyon gecirdi simdi hamile hemde dogal yolla

Rahim yapışıklığı bende vardır daha önce öyle dedi doktorlar ama bu hiç konuşmuyo bile o konuyu. Rahim yapışıklığını nasıl anlıyolar rahim filmiylemi

Rahim yapışıklığı bende vardır daha önce öyle dedi doktorlar ama bu hiç konuşmuyo bile o konuyu. Rahim yapışıklığını nasıl anlıyolar rahim filmiylemi
Rahim filmini goturuyorsun bide orada rahme sivi veriyorlar rahim filmine benziyo ama agrisiz bi islem ordada anloyorlar

arkadaşlar yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım:) duygularım karma karışık o kadar çok negatif sonuç gördüm ki bir tarafım yine öyle olursa diyor, diğer tarafım hep umutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…