- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Benim yumurtam az ve gelişmiyo.bende 2015 yılında tayfun hocaya gittim öncesinde 1 negatif aşılama, 1 dış gebelik(sol tüpüm alındı) yaşadım. pkoluyum. birçok kez yumurtlama tedavisi görmüştüm ve yumurta sayım oldukça fazla oluyordu.
iğnelere başladık. git gel muayeneler derken sadece 1 yumurtam büyüdü şaka gibi. opu oldum ve sadece 2 yumurta toplamışlar. ertesi gün embriyologun dediği şey yumurtanız çok kalitesizdi döllenmedi. şok oldum. tayfun beyle görüşmeye gittiğimde bana açıp yumurtamın resmini gösterdi. o gün bir daha oraya dönmemek üzere ayrıldım ordan.
eski doktorumun yönlendirmesiyle ankara antolia tüp bebek merkezi ile tanıştım. gerekli tüm takiplerimi kendisi yaptı burda. ilaçları ve dozlarını hakan yaralı hoca belirliyordu. opumu oldum. pko sebepli tazetransfer yapılmadı. 26yumurtam toplandı. 1 tane transfer edildi ve tuttu. 9 embriyom donduruldu. şubatta 2.kez tek transfer oldum o da tuttu çok şükür.
demem o ki kesinlikle imkanınız varsa ankara veya istanbulda isim yapmış yerleri tercih edin. laboratuar çok çok önemli
Hangi merkez hangi doktordu sizinki? İşleyişi tedavi süreci nasıldı biraz detay anlatırmısın.bende 2015 yılında tayfun hocaya gittim öncesinde 1 negatif aşılama, 1 dış gebelik(sol tüpüm alındı) yaşadım. pkoluyum. birçok kez yumurtlama tedavisi görmüştüm ve yumurta sayım oldukça fazla oluyordu.
iğnelere başladık. git gel muayeneler derken sadece 1 yumurtam büyüdü şaka gibi. opu oldum ve sadece 2 yumurta toplamışlar. ertesi gün embriyologun dediği şey yumurtanız çok kalitesizdi döllenmedi. şok oldum. tayfun beyle görüşmeye gittiğimde bana açıp yumurtamın resmini gösterdi. o gün bir daha oraya dönmemek üzere ayrıldım ordan.
eski doktorumun yönlendirmesiyle ankara antolia tüp bebek merkezi ile tanıştım. gerekli tüm takiplerimi kendisi yaptı burda. ilaçları ve dozlarını hakan yaralı hoca belirliyordu. opumu oldum. pko sebepli tazetransfer yapılmadı. 26yumurtam toplandı. 1 tane transfer edildi ve tuttu. 9 embriyom donduruldu. şubatta 2.kez tek transfer oldum o da tuttu çok şükür.
demem o ki kesinlikle imkanınız varsa ankara veya istanbulda isim yapmış yerleri tercih edin. laboratuar çok çok önemli
benim doktorum samsunda ercan demir. onun aracılığıyla tedavim oldu istanbul acıbadem ya da ankara anatolia dendi. ben ankara tercih ettim. zaten ercan bey benim 6 senelik doktorumdu. tüm süreçlerimi bilen birisiydi. tedaviye karar verilince adetimde merkezin istediği tahliller yapıldı. sonra hakan hocayı aradı durumumu belirtti sonuçlarımı söyledi ve ilaç ve dozları hakan hoca belirledi. iğnelere başladım. kontrolleri ercan bey yapıyordu. her muayene sonrası merkez bilgilendiriliyordu. dozlardaki artış azalış hep merkez tarafından belirlendi. en son çatlatma iğnesini vuruldum ertesi gün opu için ankaraya yola çıktım. opumu hakan hoca yaptı. sonra odasında görüştük. sonraki süreci anlattı. pkolu olduğum için ve toplanan yumurta çok olduğundan taze transfer yapmadı ve embriyolar donduruldu. 2.adetimle transfer hazırlığım başladı. yine ilaçları merkez belirledi takiplerimi ercan bey yaptı. sonuçta transfer günü ayarlandı ve transferimi olup geldim. bu şekilde yani süreç. doktorum ilgili merkezlerle sürekli çalıştığı için aracı oldu bu konuda. birçok hastası var benim gibi. şubatta da 2.kez transferim oldu ondan da pozitif sonuç aldım çok şükürHangi merkez hangi doktordu sizinki? İşleyişi tedavi süreci nasıldı biraz detay anlatırmısın.
Psikolojim çok kötü gerçekten şu coronada hep sekteye uğrattı durumu
Rabbim yardim etsin gercekten yipratici ve dusunsene benim ikinci bebegim iki ay once melek olduHerşey apar topar açıklama yok soruların cevabı yok.
Neyi neden yaptığını bilmiyosun.
Mesela hiçbir inceleme yapılmadı kan sonuçlarımı ben götürdüm.
Anlatılcak gibi değil gerçekten maddi manevi çok yıprandım çok kötüyüm şuan tedavimde durdu zaten
Allah sabır versin canım.Rabbim yardim etsin gercekten yipratici ve dusunsene benim ikinci bebegim iki ay once melek oldu
Ercan bey kim hangi hastanede hiç duymadım adını. Onunlada görüşebilirim detaylı bilgi verebilirmisin.benim doktorum samsunda ercan demir. onun aracılığıyla tedavim oldu istanbul acıbadem ya da ankara anatolia dendi. ben ankara tercih ettim. zaten ercan bey benim 6 senelik doktorumdu. tüm süreçlerimi bilen birisiydi. tedaviye karar verilince adetimde merkezin istediği tahliller yapıldı. sonra hakan hocayı aradı durumumu belirtti sonuçlarımı söyledi ve ilaç ve dozları hakan hoca belirledi. iğnelere başladım. kontrolleri ercan bey yapıyordu. her muayene sonrası merkez bilgilendiriliyordu. dozlardaki artış azalış hep merkez tarafından belirlendi. en son çatlatma iğnesini vuruldum ertesi gün opu için ankaraya yola çıktım. opumu hakan hoca yaptı. sonra odasında görüştük. sonraki süreci anlattı. pkolu olduğum için ve toplanan yumurta çok olduğundan taze transfer yapmadı ve embriyolar donduruldu. 2.adetimle transfer hazırlığım başladı. yine ilaçları merkez belirledi takiplerimi ercan bey yaptı. sonuçta transfer günü ayarlandı ve transferimi olup geldim. bu şekilde yani süreç. doktorum ilgili merkezlerle sürekli çalıştığı için aracı oldu bu konuda. birçok hastası var benim gibi. şubatta da 2.kez transferim oldu ondan da pozitif sonuç aldım çok şükür
özel muayenehanesi var. aka kırtasiyenin üstünde ara sokakta. ercan demir. işlemlerini medicanada yapıyor. herhangi bir hastaneye bağlı değil yaniErcan bey kim hangi hastanede hiç duymadım adını. Onunlada görüşebilirim detaylı bilgi verebilirmisin.
Oyle deme canim bende 4 bucuk sene evlatsiz kaldim evladin olmamasinida bilirim Rabbim sag salim kucagina alacagin evlatlar nasi wtsinAllah sabır versin canım.
Bana çoğunuz kızacak biliyorum ama ben hiç hamile kalmadım allahın gücüne gitmesin ama düşük yapanlara bile okadar imrendimki bunu yaşamayan anlayamaz.
Allah canlısını kucağını versin inş
çok üzgünüm gerçekten
Teşekkür ederim.özel muayenehanesi var. aka kırtasiyenin üstünde ara sokakta. ercan demir. işlemlerini medicanada yapıyor. herhangi bir hastaneye bağlı değil yani
Hiç varmı çocuğun?Oyle deme canim bende 4 bucuk sene evlatsiz kaldim evladin olmamasinida bilirim Rabbim sag salim kucagina alacagin evlatlar nasi wtsin
2009dan beri doktorum. tüm aşamalarımı kendisi takip etti. kızıma kavuşmama vesile olduTeşekkür ederim.
Memnunmuydun işlemleri kendisimi yaptı
Canim ya oyle dusunme ama elinde degil insanin bilirim azmi goz yasi doktum ryyalarimda gorurdum uyaninca sanki yavrumu elimden almoslar gibi olurdum Rabbim buyuk insallah sanada nasip edecek cok dua edelim birbirimizeHiç varmı çocuğun?
Ben bir kere bile gebelik şüphesine girmedim umudum bile olmadı.
Hayal ediyorum nasıl bi duygudur diye ama yok olmuyo anlayamıyorum nasıl bişey olduğunu belkide hiç tatmıycam allah bilir.
Kadın gibi hissetmiyorum bile kendimi.
Sen hala tedavi görüyomuydun ne durumdasın
Ne mutlu sana.2009dan beri doktorum. tüm aşamalarımı kendisi takip etti. kızıma kavuşmama vesile oldu
Allah sabır versin sanada öbürüne versin ömrünü allah.Canim ya oyle dusunme ama elinde degil insanin bilirim azmi goz yasi doktum ryyalarimda gorurdum uyaninca sanki yavrumu elimden almoslar gibi olurdum Rabbim buyuk insallah sanada nasip edecek cok dua edelim birbirimize
Bi kizim var cok sukur 3yasi dolacak digeride kizdi o 3saat yasadi ikiside tup bebek
Illaki samsunda yaptirman sartmi ben gittigim merkezi tavsiye ederim
Amin canim Rabbim yasatmasin kimseyeAllah sabır versin sanada öbürüne versin ömrünü allah.
Burda olmayacaksa mecburen giderim farklı biyere burda seçenek kısıtlı.
Sen nereye gitmiştin doktorun kimdi
Rahim yapışıklığı bende vardır daha önce öyle dedi doktorlar ama bu hiç konuşmuyo bile o konuyu. Rahim yapışıklığını nasıl anlıyolar rahim filmiylemiAmin canim Rabbim yasatmasin kimseye
Cem akarsu dr un adi özel ankara tup bebek merkezi orda yaptirmasan bile bi git muayene ol konus derim
Arkadasimin iki kere kendiliginden oldu kalbo durdu bebeklerin kac sene olmadi tup bebek yapti gene olmadi dedigim dr a gitti orda muayene oldu megerse rahminde yapisikliklar varmis buradaki hic bi dr bisey dememisti
Ankarada kucuk bi oparasyon gecirdi simdi hamile hemde dogal yolla
evt rahimfilmi çektirdinizmiRahim yapışıklığı bende vardır daha önce öyle dedi doktorlar ama bu hiç konuşmuyo bile o konuyu. Rahim yapışıklığını nasıl anlıyolar rahim filmiylemi
Rahim filmini goturuyorsun bide orada rahme sivi veriyorlar rahim filmine benziyo ama agrisiz bi islem ordada anloyorlarRahim yapışıklığı bende vardır daha önce öyle dedi doktorlar ama bu hiç konuşmuyo bile o konuyu. Rahim yapışıklığını nasıl anlıyolar rahim filmiylemi
Sonuç inşallah güzeldir.arkadaşlar yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım:) duygularım karma karışık o kadar çok negatif sonuç gördüm ki bir tarafım yine öyle olursa diyor, diğer tarafım hep umutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?