Samsun'da idris koçak'ta tüp bebek tedavisi olan var mı

adet dönemi ile ilaç tedavisi başlıyor. 12 gün kadar sürüyor. bu sürede 3 günde bir gidip ultrasound dan baktırıyorsun gelişimi nasıl olmuş diye ona göre ilaç miktarı belirleniyor. 12. gün yumurtalar toplanıyor amiliyatla ve 3 gün sonrasında geri konuluyor. transfer yapıldıktan 12 gün sonra gidip kan değeri ölçtürüyorsun ve hamile olup olmadığın büyük ölçüde belli oluyor. sonra hafta da 1 kontrol şeklinde devam ediyor. kendinizi buna göre ayarlarsanız sorun olmaz. kendi arabanızla gelecekseniz her sefer gidiş geliş yapabilirsiniz. transfer sonrası sarsılmadan gidiş gelişiniz önemli.

teşekkürler açıklamaların için kendi arabamla gidip gelicem şimdiden heyecan ve stres hat safhada anlaşılacağı üzre. tek endişem transfer sonrası zaten. 3 gün samsunda kalsam yetermi acaba ne kadar kalsam bir türlü karar veremiyorum.sen nasılsın.neler yapıyorsun.

tedaviye kiminle başlamıştınız.şimdiden hayırlı olsun umarım hiç birimiz bu çıktığımız yoldan eli boş dönmeyiz.sevgiyle kalın
slm arkadaslar bende samsundayım 5 yıllık evlıyız sebepsız ınfertılıte bızde tanıdıkların onermesıyle ıdrıs hocya gıdıcez bu ayn 29 nda cok heyecanlıyım ne olcak acaba inş. sorunu bulur ve tadavı eder olmassa tüp bebek inş.allah hepipmizin yardımcısı olsun inş.bu guzel duyguyuhepımız yasarız

bende ayın 28 inde orda olucam ama ben sinoptan gelip gidicem samsunlu olsaydım görüşürdük. ben daha önce 1 kez dogal yollardan iğne tedavisiyle hamile kalmıştım. ama üzerinden nerdeyse 1 yıl geçmesine rağmen tekrar hamile kalamıyorum. İdris hoca bana hamile kalabilirsin dedi ama benim artık sabrımda gücümde kalmadı o yüzden tüp bebek yaptıracagım. raporsuz olacak yani anlayacağın. sana tek tavsiyem aşılama falan derse sadece 1 kez dene. boşuna vakit kaybetme. tabi maddi imkanın varsa çünkü biraz maliyetli bir iş.şimdiden hayırlı olsun tedavin

tesekkur ederım belkı sız gelıp gıttıkce karsılasırız aynı zamanda tedavı gorcez eger kısa zaman ıcınde olur derse beklerız duruma baglı ama sonucta tüp bebk dusunuyoruz gıtmedıgımız dr kalmadı zamanda gecıyo hayırlısı artık ıykı samsundayım,sız kac yıllık evlısınız bıde ılk ıdrıs beye gıttıgınızde neler yasadınız muayene falan bende jınekolog ve dıs hekımı fobısı var katlancaz artık hersey bebk ıcın kısaca anlatırsanız sevınırım sızınkıde hayırlı olsun

Son düzenleme:

öncelikle çok güzel bir şekilde dinliyor ve sormak istediğin herşeyi rahatlıkla sorabilirsin sabırla dinliyor. bana senin bebeğin olur olmaz diye bişey yok dedi bende banabu cümleyi kurmayın ben bu cümleyi duymaktan bıktım 7 yıldır diyincede tamam senin sabrında gücünde kalmamış tüp bebek yapalım dedi. anlıyacağın hasta psikolojisinden de anlıyor.sonra muayene odasına alındım ilaçlarım belirlendi ve nasipse çarşamba günü tekrar ilaçlarımla gidicem ve nasıl yapılacağı anlatılacak sanırım.bende durumu buraya kadar biliyorum.bende 7 yıllık evliyim.1 kez doğal yollardan hamile kaldım ama 7. haftada düşük oldu sonra aşılama denedik ama bence aşılama tam bir umut tüccarlığı sonuç negatif oluyor yüzde 90.inşallah geldiğimde görüşürüz. ismim tuğba.

tesekkur ederım ıçım rahatladı yasadıklarımız kısmen aynı bızede olur sorun yok buzamana kadar nasıl olmamıs dıyorlar yılda bır dr a gıttım yanı cok fazlada onu yaptır bunu yaptır ugrasmadım bı hsg cektırdım bıde klomen ve benzerı haplar bılırsın 2 kere o muayene koltuna oturdum oda yettı zaten cok canım yandı hep aynı seyı yasıcam sanıyorum 5 yıldr piskolojık olarak cok bunaldım, asılamayı genelde herkes vakıt kaybı dıo bakalım dr ne dıcek bende cok fazla beklemek ıstemıyorum sız tüpe basladınız sanırım hakkınızda hayırlısı inş.guzel haberı alırız burdan memnun oldum bende ümran..

slm herkeze kımse yazmamış ben yazıyım barı yasadıklarımı 2 gun once ıdrıs kocaga muayene olduk hsg de kımsenın goremedıgı bı sorunu gordu ve pzts laparoskopi yapalım dedı sonra normal yolla hamıle kalabılırmışım cok sevındık tabı yarın yatıyorum hastaneye bıraz korku var ama sonu ıyı olcak ınş.ıdrıs bey cok ıyı kendısı yapıcak ona cok guvenıyorum herkese tavsıye ederım hoşçakalın

canım hayırlı olsun tedavi sürecin gelişmeleri yazarsın. bende ilaçlarıma başladım.bugün 5. günüm bakalım hayırlısı.

canım hayırlı olsun tedavi sürecin gelişmeleri yazarsın. bende ilaçlarıma başladım.bugün 5. günüm bakalım hayırlısı.

teşekkür ederim canım,şu an hastanedeyim,stres tavan yapmış durumda.operasyon öncesi yapılan hazırlıklar zor geçti,vajinal ultrason yaptıramadım çok canım yandı.inşallh sorunlar hallolur,sen laporoskopi yaptırmışmıydın benim yaşadıklarımı yaşadınmı onu merak ediyorum.sana özel ms atıcam,seninki de hayırlı olsun gelişmeleri yazarsın..

pzts laparoskopi oldu cok şukur ıyıyım evımdeyım ıyı gestı sag overde mınımal yapışıklik varmış acılmiş haftaya kontrol için ıdrıs hocaya gıtcez ılaç tedavısıne baslıcaz artık tıbben bı sorun yok inş.olur rabbım herkesı sevındırsın ..

canım geçmiş olsun inşallah en yakın sürede meleğine kavuşursun...

arkadaşlar tedaviye başlayanlara Allah kolaylık versin hakkımızda en hayırlısını versin Rabbim.... ilaçlar da bayağı pahalı devlet desteği olmayınca zor oluyor

arkadaşlar tedaviye başlayanlara Allah kolaylık versin hakkımızda en hayırlısını versin Rabbim.... ilaçlar da bayağı pahalı devlet desteği olmayınca zor oluyor

teşekkürler ilaçlar pahalı evet ama açıkçası hangi ilaçlara nekadar ödediniz merak ediyorum benim ilaçlarım pazarlık yaptım eczaneyle toplam 830 tl tuttu

teşekkürler ilaçlar pahalı evet ama açıkçası hangi ilaçlara nekadar ödediniz merak ediyorum benim ilaçlarım pazarlık yaptım eczaneyle toplam 830 tl tuttu
canım nasıl gıdıyo tedavın hangı asamadasın transfer yakınmı ben persembe kontrole gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…