senin ikinci denemen dondurulmuşmuydu acaba?
Hayır dondurulmuş değildi. İnşallah sen de bunda sonraki denemende bebişine kavuşursun.
merhaba arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum Allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ben de sizin gibiyim fakülte de ilk tüp bebek merkezi açıldığında gitmiştim Tayfun Alper vardı o zaman tüpbebek denedik olmadı 3 tane dondurulmuş emriyom var yaklaşık 4 ay önce normal birşekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum fakülteye emriyolarımı denemek için dr İdris Koçak a gittim muayene oldum dr kurbandan sonra gelmemi rahimin daha toparlanmadığını denesek bile tutmaz dedi ne yapıcağım bilmiyorum kurbandan sonra hemen gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sizce bir de dr dondurulmuş emriyolar 2 sene sonra kalitesi düşüyor dedi ne yapıcağımı bilmiyorum denesem tutacak mı denemesem aklımda kalacak af af yardım edin ne yapmalıyım zor durumdayım daha önce dondurulmuş deneyip tutan var mı
merhaba arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum Allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ben de sizin gibiyim fakülte de ilk tüp bebek merkezi açıldığında gitmiştim Tayfun Alper vardı o zaman tüpbebek denedik olmadı 3 tane dondurulmuş emriyom var yaklaşık 4 ay önce normal birşekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum fakülteye emriyolarımı denemek için dr İdris Koçak a gittim muayene oldum dr kurbandan sonra gelmemi rahimin daha toparlanmadığını denesek bile tutmaz dedi ne yapıcağım bilmiyorum kurbandan sonra hemen gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sizce bir de dr dondurulmuş emriyolar 2 sene sonra kalitesi düşüyor dedi ne yapıcağımı bilmiyorum denesem tutacak mı denemesem aklımda kalacak af af yardım edin ne yapmalıyım zor durumdayım daha önce dondurulmuş deneyip tutan var mı
Merhaba arkadaşlar idris bey medicanadamı çalışmaya başladı acaba.
ben de idris koçak ın hastasıyım iğnelere fakültede başladık işlemler medicana da olacak 5000 raporsuz 4000 raporlu fiyatıymış
idris Koçak harika bir hoca.kesinlikle tavsiye ediyorum.oglumu onun sayesinde kucagima aldim.bebegide anneyide tehlikeye atmiyor.mucize hamileligimden mucize bebegimi kucagima aldim.allah ondan binkere razi olsun. Aysegul baş
canım senin kaçıncı denemendi bende idris beyin hastasıyım ikikere tüp bebek denedim ikisinide idris bey yaptı ama olumlu sonuç alamadık senin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişinizi
şuan fakültede çalışıyor ama işlemleri medicanada yapıyor.Bana işlemlerini medicanada yapabilirim dedi.Açıkçası bende medicanada olsun istemiyorum.
bende idris bey ile bir kez tüp bebek denedim fakat olumsuz sonuç aldım sormak istediğim şey ikincisi için nekedar süre beklediniz. dondurulmuşmuydu yoksa tekrar sıfırdan bir tedavimiydi sizin sorununuz neydi bizimki sebepsiz infertilite. birde sigara kullanıyormuydun. şimdiden teşekkürler cvp için.umarım en kısa sürede hamile kalırız.
prof mu kendisi ben hiç duymadım onu bekarım ama çok fazla sorunum oluyo jinekolojik anlamda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?