canım nasıl gıdıyo tedavın hangı asamadasın transfer yakınmı ben persembe kontrole gıtcem
Arkadaşlar samsun idris koçak tüp bebek olan varsa bana yardımcı olabilirler mi?
olsun canım gec olsunda guç olmasın bende bu gunlerde transfer olcak sanıyodum ılacları aldım deyınce adetten sonrakı asamalardasın yumurtlama ılacları falan sandım sımdı adet olup bıttkten 10 15 gun ıçınde tüp bebek olcak degılmı bende dün gıttım bundan sonra beklıcez normal yolla olbılır dedı inş.olur,bır suru hamıle hastası geldı hepsı tüp bebek ben korkuyorum dedım tüp bebekten bışe yok korkma dedı yanı tutma olasılıgı cok yuksek umarım hayırlı sonucu alırsın ..
teşekkur ederım ıyıyım kontrole gıttık ılç falan vermedı bundan sonra olabılecegını soyledı bıkac klo ver dedı dış gebelıkte olabılırmış yastan dolayı hemen tup onermedı lap.olmasa hıç olmazmış sag overdekı yapişiklık acılmış baska sorun yoktu buyuk bı oprsyn degıldı ama cocuk ıçın engeldı sımdı bekleyıp gorucez hepimiz ıçın hayırlısı olsun rabbım aratmasın gelişmelerı yazarız burdan sanada bol şans ..canım ben cuma gecesi adet oldum. pazar günü gonal f iğnelere başlandı(yumurta geliştirici). cuma günüde kontrolüm var. bakalım hayırlısı eğer her şey istediğimiz gibi giderse haftaya yumurta toplama ve ondan 3 gün sonrada transfer olur inşallah. senin durumun iyi değilmi ameliyat sonrası. şimdiden bol şans umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirsin. sana ilaç falan verdimi?
hayırlı uğurlu olsun canım. allah analı babalı büyütsün.yanlış tahmin etmiyorsam cumartesi ben kontrole giderken sizde eşinizle mutlu haberi alıp dönüyordunuz sizi koridorda eve dönerken gördüm (galiba) yaş kaç? sorun neydi kaç yıldır bekliyordunuz? benim dün yumoşlar toplandı bugün de çok ağrım var ama olsun sizin gibi pozitifi görürüm inşaallah bide kaçıncı gün embriyosuydu?merhabalar bende yeni üyeyim idris hocamın hastasıyım ve cumartesi gün pozitif sonuç aldım allah tüm dileyenlere nasip etsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım. allah analı babalı büyütsün.yanlış tahmin etmiyorsam cumartesi ben kontrole giderken sizde eşinizle mutlu haberi alıp dönüyordunuz sizi koridorda eve dönerken gördüm (galiba) yaş kaç? sorun neydi kaç yıldır bekliyordunuz? benim dün yumoşlar toplandı bugün de çok ağrım var ama olsun sizin gibi pozitifi görürüm inşaallah bide kaçıncı gün embriyosuydu?
merhabalar canım çok teşekkürler allah tüm dileyen isteyenlere nasip etsin inşşş:) herkes gülüp mutlu olsun.yaşım 32 1.denemem sorun eş kaynaklı azospermi inşş seninde tutunurlar transfer sonrası bol bol ananas yeee
benim dün transferim oldu hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et arkadaşım olurmu?
canım gecmış olsun ınş.pozıtıfle sonuclanırbenim dün transferim oldu hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et arkadaşım olurmu?
Bende Omü tüp bebekte prof.dr.idris koçak sayesinde şuanda 8+5 haftalık hamileyim. fakülte kesinlikle samsunda tüp bebekte tek güvenilir yer ben 2. tüp bebek denememde olumlu sonuca ulaştım şükürler olsun ilk tüp bebek denememde fakülte de İdris hocayla oldu onda da olumlu sonuç aldım ama nasip değilmiş ilk haftada olumsuza dönüştü devam etmedi . idris hoca çok ilgili ve bilgili birisi hocamıza çok güvendiğimiz için 2. denemeyi de fakültede yaptık ve İdris hocadan Allah Razı olsun olumluda oldu. ayrıca özel yerlere göre masrafınız yarı yarıya oluyor. Paranızı ve umudunuzu boşa harcamayınız.
hepinizi tebrik ediyorum benim sonuç negatif oldu. kısmet değilmiş. 10. gün öğrendim negatif olduğunu şu an bunları yazmak okadar zor geliyorki anlatamam size. kasım ayında 1 tane dondurulmuşla deniyeceğim tekrar.benim içi,nde dua edin olurmu? sevgiyle ve bebeklerinizle kalın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?