Sanal aldatma aldatma sayılır ama burada sanal aldatma filan yok bence.
Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?
Aşkımmmmmmmmm,yarın olsun azcık keyfin yerine gelsin konuşuruz!canını sıkmaya değer bir durum yok.
Biraz önce gelen smsi
Hala idrak edemiyor ben mi anormalim..
Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?
Ay bu bildiğin yüzsüzlük, sen yeterince sert konuşmamışsın.Aşkımmmmmmmmm,yarın olsun azcık keyfin yerine gelsin konuşuruz!canını sıkmaya değer bir durum yok.
Biraz önce gelen smsi
Hala idrak edemiyor ben mi anormalim..
Sinirle bi'anda köpürdün sakinleşince normal bulacaksın sanıyo. Oyüzden yarın bağırıp çağırma.
Normal ciddi bi'ses tonuyla kadının bariz ona yazdığını bunu küçük çocuk olsa bile anlayacağını, elin sanaldaki kadınına fazla nezaket gösterip buluşma teklifini kabul ettiğini (davet etmiş olmuş neticede), mesajları sildiğini ve senin tüm bunlardan tesadüfen haberinin olduğundan bahset belki dank eder neye kızdığını. Hani tepki göster ki sınırlarını çizmeyi bilsin sonuçta sen de dikkat ediyosun.
Kaldıki sanmıyorum aynısını sen yapsan normal karşılasın benim erkek arkadaşım normal erkek arkadaşım nasılsın yazınca bile gereksiz bi'şekilde üf niye yazmış moduna giriyo bi'de elin adamına başımın üstünde yerin var desem o başımın etini yer
Ay bu bildiğin yüzsüzlük, sen yeterince sert konuşmamışsın.
Ben her yerde söylerim, aldatmanın azı çoğu, sanalı gerçeği, somutu soyutu yeri zamanı yoktur. Aldatmanın derecesi yoktur.
Sinirle bi'anda köpürdün sakinleşince normal bulacaksın sanıyo. Oyüzden yarın bağırıp çağırma.
Normal ciddi bi'ses tonuyla kadının bariz ona yazdığını bunu küçük çocuk olsa bile anlayacağını, elin sanaldaki kadınına fazla nezaket gösterip buluşma teklifini kabul ettiğini (davet etmiş olmuş neticede), mesajları sildiğini ve senin tüm bunlardan tesadüfen haberinin olduğundan bahset belki dank eder neye kızdığını. Hani tepki göster ki sınırlarını çizmeyi bilsin sonuçta sen de dikkat ediyosun.
Kaldıki sanmıyorum aynısını sen yapsan normal karşılasın benim erkek arkadaşım normal erkek arkadaşım nasılsın yazınca bile gereksiz bi'şekilde üf niye yazmış moduna giriyo bi'de elin adamına başımın üstünde yerin var desem o başımın etini yer
Bu sanal aldatma değil de sanal muhabbet sanal arkadaşlık gibi olmuş..
Kadına yüz veren bir cümle yok.
Vakit ayıramam demiş..
Haaa diyeceksiniz ki cevap bile vermemeliydi.
Kibar olmasına gerek yoktu sert bir şekilde terslemeliydi.
Ona katılıyorum ben de sadık bir erkekten bunu beklerim ama aldattı da diyemeyiz.
Çünkü yüz vermemiş.
Ben olsam bunun için ayrılmam ama temmuzda da söz yapmam.
En az 6 ay gözüm üstünde olur..
Şimdi napıyım mesajlarına cevap vermeyeyim mi telefonlarını açmayayımmı tersleyeyim mi yada açıp ağzıma geleni sayayım mı yoksa dinleyip olmayı büyütmeyelim mı?
Evet bağırıp çağırıp teli kapasamda aynı modu dıcek hayatım kapatalım sakınlesınce konuşalım dıcek ona göre anormal bı durum degıl
Tam olarak anlayamadım?
Tam açıklayamamışım kendimi. Başlıktaki sorunuzun bana göre cevabı sanal aldatmanın aldatma sayılacağı. Ama sizin sevgilinizin yaptığı sanal aldatma değil bana göre. GÜnlük hayatta karşılaştığımız bir karşı cinsle iletişimimiz ne seviyede olmalıysa, o seviyede tutmuş iletişimi. Anlattığınız kadarıyla flörtleşme çalışmalarına hiç yüz vermemiş. Zaten kendi davranışında sorun görse, saklanması gereken birşey yaptığını düşünse şifresini o kadar kolay size vermezdi.
Başımın üstünde yerin var ama ilgilenemem yüz vermek değil mi sence pin_up ben mi katıyım acaba bu konuda:26: bi'de adam mesajları silmiş zaten:44:
Valla sen katı mısın bilmem ama ben özellikle KK kadınlarına göre daha rahatım sanırım :) 'Şimdi ilgilenemem ama daha sonra başım üstüne.' demiş olsa flörtleşmek olarak algılardım ama böyle başından savmak için kullanılan bir kalıp gibi geldi bana.
Bir de ben ilk defa internet ortamında bir kadının bu kadar ısrarcı davrandığını duydum. Normalde internet ortamında yoğun bir 'Türk genci tanışmak ister' kitlesi olduğundan kadınlar bu kadar yapışık davranmazlar eskaza muhabbet ettikleri erkeklere. Çok nadiren böyle bir ilgiyle karşılaşıldığından biraz gururu okşanmış olabilir karşı tarafın. Daha nazik bir şekilde reddetmeyi seçmiş olabilir o yüzden.
Mesaj silme kısmını atlamışım ben sanırım. Konu sahibi nerden bulmuş peki mesajları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?