Sanal aldatma sayılır mı?

Seni aldatmasından hiçbir fark yok ne nezaketi bu gelse görüşücek sonra nezaketen bir daha görüşecek ve bir daha kabul edebileckmsn

Beggyy

Bu sanal aldatma değil de sanal muhabbet sanal arkadaşlık gibi olmuş..
Kadına yüz veren bir cümle yok.
Vakit ayıramam demiş..
Haaa diyeceksiniz ki cevap bile vermemeliydi.
Kibar olmasına gerek yoktu sert bir şekilde terslemeliydi.
Ona katılıyorum ben de sadık bir erkekten bunu beklerim ama aldattı da diyemeyiz.
Çünkü yüz vermemiş.

Ben olsam bunun için ayrılmam ama temmuzda da söz yapmam.
En az 6 ay gözüm üstünde olur..

Aşkımmmmmmmmm,yarın olsun azcık keyfin yerine gelsin konuşuruz!canını sıkmaya değer bir durum yok.

Biraz önce gelen smsi

Hala idrak edemiyor ben mi anormalim..

Sinirle bi'anda köpürdün sakinleşince normal bulacaksın sanıyo. Oyüzden yarın bağırıp çağırma.
Normal ciddi bi'ses tonuyla kadının bariz ona yazdığını bunu küçük çocuk olsa bile anlayacağını, elin sanaldaki kadınına fazla nezaket gösterip buluşma teklifini kabul ettiğini (davet etmiş olmuş neticede), mesajları sildiğini ve senin tüm bunlardan tesadüfen haberinin olduğundan bahset belki dank eder neye kızdığını. Hani tepki göster ki sınırlarını çizmeyi bilsin sonuçta sen de dikkat ediyosun.

Kaldıki sanmıyorum aynısını sen yapsan normal karşılasın benim erkek arkadaşım normal erkek arkadaşım nasılsın yazınca bile gereksiz bi'şekilde üf niye yazmış moduna giriyo bi'de elin adamına başımın üstünde yerin var desem o başımın etini yer

Valla geçen erkek arkadasimla konuşuyoruz bizde aldatma kafanı kaldirip aa ne guzel kiz/ yakisikli cocuk falan demekle de oluyor bu insan tanidigi biri olsa nezaketen tabiki de öyle birsey diyebilir ancak kadinin niyeti belli. Erkek arkadasin kotu niyette olmasa bile sevgilisi var ve kadinin konusma tarzindan anlayip konuşmayi kesmesi gerekirdi 20 gun sen konussan elin adamiyla bence hic medenice karsilamaz

Aşkımmmmmmmmm,yarın olsun azcık keyfin yerine gelsin konuşuruz!canını sıkmaya değer bir durum yok.

Biraz önce gelen smsi

Hala idrak edemiyor ben mi anormalim..
Ay bu bildiğin yüzsüzlük, sen yeterince sert konuşmamışsın.
Ben her yerde söylerim, aldatmanın azı çoğu, sanalı gerçeği, somutu soyutu yeri zamanı yoktur. Aldatmanın derecesi yoktur.

Ya da dıyorum kı acaba ben farketmeden kafasında bitirmiş mı?seven bır erkek boyle flörtlere ihtiyac duymaz kı

Ay bu bildiğin yüzsüzlük, sen yeterince sert konuşmamışsın.
Ben her yerde söylerim, aldatmanın azı çoğu, sanalı gerçeği, somutu soyutu yeri zamanı yoktur. Aldatmanın derecesi yoktur.

Evet bağırıp çağırıp teli kapasamda aynı modu dıcek hayatım kapatalım sakınlesınce konuşalım dıcek ona göre anormal bı durum degıl

Aynısını yasat dıyo şeytan ama benım mızacıma uymuyo işte ,şimdi tepkı vermesem ilerde daha beterı olacak

Evet ben de ertelemeyı düşünüyorum sana su andan ıtıbaren guvenmıyorum dedım

Şimdi napıyım mesajlarına cevap vermeyeyim mi telefonlarını açmayayımmı tersleyeyim mi yada açıp ağzıma geleni sayayım mı yoksa dinleyip olmayı büyütmeyelim mı?

Bence mesajlarına cevap verme canım. Nasıl biri bilmiyorum ama cevaplamanı şu an için haketmiyor. Sen ona yazdıkca düzeleceğinizi ve affedildiğini düşünecek. Ararsa açma bir süre, yazsın cevap verme. Ve aynısını sende yap. Bakalımgercekten güveniyormuymuş.
Benimkide benim yanlışlarımı aynısını yaparak gösterir bana ve anca o sekilde dank ediyor :) kötü bir durummuş diyorum. Aynı siteden sende üyelik al ve bir şekilde o da bilsin bu üyeliğini. Bakalım tavrı ne olacak.

Evet bağırıp çağırıp teli kapasamda aynı modu dıcek hayatım kapatalım sakınlesınce konuşalım dıcek ona göre anormal bı durum degıl

Hayır aslında seni de inandırmaya çalışıyor ama aslında durum normal falan değil. Hiçbir kadın veya erkek normal karşılamamalı bunu.
Karşıdakinin asıldığını göre göre nezaket göstermezsin terslersin bu kadar basit yani. :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam olarak anlayamadım?

Tam açıklayamamışım kendimi. Başlıktaki sorunuzun bana göre cevabı sanal aldatmanın aldatma sayılacağı. Ama sizin sevgilinizin yaptığı sanal aldatma değil bana göre. GÜnlük hayatta karşılaştığımız bir karşı cinsle iletişimimiz ne seviyede olmalıysa, o seviyede tutmuş iletişimi. Anlattığınız kadarıyla flörtleşme çalışmalarına hiç yüz vermemiş. Zaten kendi davranışında sorun görse, saklanması gereken birşey yaptığını düşünse şifresini o kadar kolay size vermezdi.

Başımın üstünde yerin var ama ilgilenemem yüz vermek değil mi sence pin_up ben mi katıyım acaba bu konuda:26: bi'de adam mesajları silmiş zaten:44:

Başımın üstünde yerin var ama ilgilenemem yüz vermek değil mi sence pin_up ben mi katıyım acaba bu konuda:26: bi'de adam mesajları silmiş zaten:44:

Valla sen katı mısın bilmem ama ben özellikle KK kadınlarına göre daha rahatım sanırım :) 'Şimdi ilgilenemem ama daha sonra başım üstüne.' demiş olsa flörtleşmek olarak algılardım ama böyle başından savmak için kullanılan bir kalıp gibi geldi bana.

Bir de ben ilk defa internet ortamında bir kadının bu kadar ısrarcı davrandığını duydum. Normalde internet ortamında yoğun bir 'Türk genci tanışmak ister' kitlesi olduğundan kadınlar bu kadar yapışık davranmazlar eskaza muhabbet ettikleri erkeklere. Çok nadiren böyle bir ilgiyle karşılaşıldığından biraz gururu okşanmış olabilir karşı tarafın. Daha nazik bir şekilde reddetmeyi seçmiş olabilir o yüzden.

Mesaj silme kısmını atlamışım ben sanırım. Konu sahibi nerden bulmuş peki mesajları?

Son düzenleme:
Canım bire bir aldatma yok. Sonuçta kadınla duygusal bir konuşma ya da bu tarz bir muhabbette bulunmamış. Fakat tabi ki aşırı derecede sinir bozucu. O kadın kim ki? Ne demek başının üstünde yeri olması? Bence bir süre takipte ol. Erkek arkadaşına tavrını sert bir şekilde koy. Eğer samimiyetine güvenirsen ve bir daha olmayacağına inanırsan sorun kalmaz

Benim başıma geldi dediğim gibi şimdi ilgilenenez sonra ilgilenedebilir bu konuşma ilerleyedebilir bir yerden sonra aklı çelinenilir aldatmak illa bir kadınla basmak değildir yalan söylemek saklamakta aldatmaktır ve beyinle bilinçli yapılan en kötüsüdür

Beggyy

Silmiş ama çöp kutusunda kalmış mesajlar.
Evet orası da garip ama var böyle tipler adamın fotosu varsa beğenmiştir büyük ihtimal:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…