- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Kızlar , yaklaşık sekiz aydır iyi gittiğini düşündüğüm bir ilişkim var. Bugün canım sıkıldığı için bana üye olduğu bir oyun sitesinin şifresini verdi, çöp kutusunda bir kadınla yazışmaları vardı ,yaklaşık yirmi gün boyunca havadan sudan bir kaç gün aralıklarla günde bir kaç mesaj atmışlar ve kadın ısrarla çalıştığı şehri merak ettiğini yaZmış , bu da gelebileceğini ama kendisiyle ilgilenemeyeceğini ve meşgul oldugunu yaZmış ,ama kadın ısrar etmiş .Ben sert bir şekilde çıkıştım ama o bunun normal olduğunu ve nezaketen davet ettiğini söyledi ,yarın sakinleşince konuşalım diye ısrar etti ,bir yandan evlenme teklif eden öte yandan böyle davranan biri var. Siz olsaydınız napardınız?
Yazdıklarınızda bir problem yok..ciddi bişey olsa da bu kadar delilleri ortada bırakmazdı. Ben sadece neden yirmi gün kadar süre boyunca cevap verdin madem ciddi bişey yok?diye sorardım..çünkü uzun sürmesi tuhaf geldi bana
Kızlar bu sabah dediğim gıbı hayatım nasılsın dıye aradı müsait degıldım kapadım sonra ben aradım konuştuk ama yıne aynı modda baktım normalmıs yanlıs anlıyormusum abartıyormusum ustelık oldukça cıddı ve tavırla konuştuğum halde..ben de yarım saat önce ona sadece /ayrılalım/ dıye bır mesaj attım.tepkısını bılmıyorum su an ıste ve birazdan çıkacak eger yıne aynı seylerı söylerse devamı etmeyi dusunmuyorum ,yaptığından geçitim yaptığının hata oldugunu bıle kabullenmıyor.bakalım kabul ederse zaten hayırlısı buymuş zamandan kazandım uzatmadım derım.yok gercekten pısman oldugunu hısserdersem onun ıcınde bır kaç hafta sürunmesı lazım ,cıddı bır adım atmam Temmuz'da ama gozlemlerım nereye gıdıyo bu ılışkı dıye,kımse benden daha degerlı degıl
Zaten sıkıntı orda adam dese ki haklısın düşünemedim o an senin yerinde olsam ben de bozulurdum özür dilerim bundan sonra dikkat ederim vs. o da yok. Bu da bu olay tekrar yaşanabilir demek oluyo.:26: Bekle bakalım ne diyecek:44:
Ayrılalım mesajını atalı 40 dk olmuş,cevap gelmedı,bu adam benım ayrılmamı bıle sallamıyo yaw
Aynen,gündüz konuşurken yıne hayatım tamam ama lütfen yanlıs anlıyorsun normal bı durum konuşacak ne varkı vs deyıp durdu,ben de ayrılalım yazıp yolladım bakalım ne cevap gelecek?
Ayrılalım mesajını atalı 40 dk olmuş,cevap gelmedı,bu adam benım ayrılmamı bıle sallamıyo yaw
hala cevap yazmadı mı
ne yapacağını düşünüyor bence.. bekle bakalım, hiç umursama.. ishil senin konunu merakla takip ediyorum, eğer barışırsan adama hayatının dersini vermiş olacaksın, ha gayret
Kırk dakika sonra aradı açmadım,ısrarla aradı ben de açmayınca bir kaç mesaj attı açarmısın hayatım vs tarzı,en sonunda açtım,hayatımmmm deyınce mesajımı okumadın sanırım dedım,sızın burdan söylediklerinizi aynen söyledım sakın ama kararlı bır şekilde,kadının resim yok sadece sehri ve yas yazıyor kadın 45 yasındaymıs bıde,bu sefer kendını savunmadı,ben yapsam ne tepkı verirdin deyince bu kez tepkım ağır olurdu dedı,dün sınırlıydın konuşmak ıstedemedım vs dedı,bu kez haklısın,senın acından bakınca ama ben kendı nıyetımı bıldıgım ıcın normal geldı sanırım fazla rahatım özenlı olmam lazım dedı,ama durunnnnn,,,,affettım mı?hayır,,ona düşünmek ıstedıgımı,su an ıcın evlılık fıkrını de erteledıgımı,hareketlerınde daha özenlı davrandığından emın olana kadar ertelememız gerektıgını herseyden öte bır kaç gun düşünmek ıcın yalnız kalmak ıstedıgımı soyledım,tabı barışacam sonunda ama su an ıcın bnunu bilmesini ıstemıyorum ama kesınlıkle soz ısını ertelıyorum kızlar
Kırk dakika sonra aradı açmadım,ısrarla aradı ben de açmayınca bir kaç mesaj attı açarmısın hayatım vs tarzı,en sonunda açtım,hayatımmmm deyınce mesajımı okumadın sanırım dedım,sızın burdan söylediklerinizi aynen söyledım sakın ama kararlı bır şekilde,kadının resim yok sadece sehri ve yas yazıyor kadın 45 yasındaymıs bıde,bu sefer kendını savunmadı,ben yapsam ne tepkı verirdin deyince bu kez tepkım ağır olurdu dedı,dün sınırlıydın konuşmak ıstedemedım vs dedı,bu kez haklısın,senın acından bakınca ama ben kendı nıyetımı bıldıgım ıcın normal geldı sanırım fazla rahatım özenlı olmam lazım dedı,ama durunnnnn,,,,affettım mı?hayır,,ona düşünmek ıstedıgımı,su an ıcın evlılık fıkrını de erteledıgımı,hareketlerınde daha özenlı davrandığından emın olana kadar ertelememız gerektıgını herseyden öte bır kaç gun düşünmek ıcın yalnız kalmak ıstedıgımı soyledım,tabı barışacam sonunda ama su an ıcın bnunu bilmesini ıstemıyorum ama kesınlıkle soz ısını ertelıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?