Sanal chat aldatmamıdır

Şimdi ekşi den nasıl bir site olduğuna baktım, yabancı kızlar kamera açıyormuş. Ne amaçla girdi belli yani, onları izlemek için girmiş.

Blöf değil çok kırgınım şuan ağlıyorum elimden bişey gelmiyor uyuyor çünkü ondan kırıcı sözler duymaktan korkuyorum cinsel hayatımız yok ihtiyaçları v. S gibi nasıl sindiririm ne yapıcam

O şekilde bişey anlatacak durumum olsa keşke 2 haftadır aramız bozuktu Bi konudan dolayı çok kırıgındım

Cinsel hayatımız yok benden kaynaklı diyorsun, ihtiyacını gidermeye çalışmış ki bana göre çok haince, karaktersizce Bi davranış.. Ağlamayı sızlamayı bırakıp ciddi Bi şekilde konuşmalısınız. Bunun wahhı ahı yok. Güçlü bir şekilde.

Hayır anlatamadım kırgındınız bunu anlayabiliyorum
Ama insanlar kırgınlıklarını tepkiye dönüştürürler
Bazen aşırı tepki verir karşı tarafı korkutmak canını acıtmak için ve çoğu havada kalır

Ben şimdi ne yapıcam kardeşiniz farzedin beni öyle akıl verin nolur

Chat, internetten biriyle konuşma vs bence aldatma ayrıca insan bi kere yakaladıktan sonra (böyle bir şeyi) bir daha güvenemiyor. Her hareketine şüphe ile yaklaşıyor eşininin “aldatmaya meyilli” olduğunu düşünüyor. Yani elinde fırsat olsa bir fırsat geçse demek ki aldatacak diye. Her hareketi batmaya başlıyor hukuken de boşanma davalarında bu tür şeyler evlilikte güven birliğinin sarsılmasına giriyor. Bahsettiğiniz chat sitesi de (isminden dolayı) mastürbasyon yapma amacıyla kurulmuş herhalde. Görüntülü konuşma yapma üzerine kullanılıyor cinsel ilişkinin kötü olmasının nedeni siz misiniz eşiniz mi?

Benim

Tedavi olmayı kabul etmiyor, yanaşmıyorsanız, denemediyseniz de sizde de kusur var ne yazık ki. Bir an önce tedavinizi olun. Zira (Allah korusun) herhangi bir boşanma durumunda eşit kusurlu sayılırsınız, eşlik görevinizi yerine getirmediğiniz falan öne sürülür. Eşinizle de oturun açık açık konusun bu tür chat sitelere yerini illa bi halt yiyecekse o tarz video içerikli sitelere girip işini görsün. Chat vs olmasın. Geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz.

Ben boşanmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum ama eşimin bana yaptığı ölmekten beterim şuan Ben bu konuda çabaladım ama arada kırgınlıklar vardı uzun zamandır uzaktı birbirimize ne yapıcam nasıl düzelicek bu durum

Erkek olup partneriyle cinsellik namına birşeyler yasamiyorsa reel veya sanal anlamda aldatıyordur yine genelleme yapmayayım ama %99'u bunu yapar!
O sitelerde zaman kaybedeceğine tedavi olmanızla alakalı size destek vermesi gerekirdi.
Problem nedir bilmiyorum ama düzelmesi adına bir çabanız oldu mu?
Üzülmenizin bir faydası yok böyle bir adam için düzelmek istememenizi de anlarım.
Kendiniz için isteyin olur mu?

Siz tedavi olacaksınız ki bunuda profesyonel bir şekilde yardım alarak yapacaksanız. Gerisi ona kalmış ki anladığım kadarıyla tamamen cinsel ihtiyacını karşılamak amacıyla yapmış. Chat asla masum değil başka yolları var ama bir şekilde (kendi kendine) karşılaması gerek... bence siz konusun bunu gördüğünüzü çok kırıldığınızı tedavi olacağınızı ama ondan da bu işi insanlarla chat yaparak değil başka şekilde halletmesi gerektiğini isteyin. Bilmemiş gibi yaparsanız devam edecek neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…