- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Katılıyorum.Normalde aldatma affedilecek bir durum değil ama sizin konumuza bakınca ihtiyaçları hicbirsekilde giderilemeyen,uzun süre surat asan küs kalan bir hanım var.bence bu duruma adamı ittiginiz için affedin ve cozumcul yaklaşın evliliginizi kurtarmaya bakın.ev arkadasi degilsinizki sonuçta eşiniz boşlukta bence.ne yapacağını şaşırmış biran evvel birbirinize destek olun
Alakası yok ben onu sevdiğim için evlendim mutlu olduğum için ne aseksüel im ne lezbiyemin. Zamanında yaşadığım tramvalarım var ben şuan çok kolay Bi ilişkiye giremiyorum yine bir erkek yüzündendir ben mutlu muyum sevişmediğim için sanıyorsunuz ama bunları da haketmedim. Şuan ise oturup ağlamaktan başka çarem yok evet güçlü olmam lazım ama söyleyin nasıl sindiricem söyleyin dünden razıyım bunaKatılıyorum.
Aldatmayı haklı görmem asla.
bizim kadınlarımız kendi ihtiyaçları karşılanmadığında (vay koltuk takımı istediğim gibi olmadı, vay eltimin takısı daha güzel) ortalığı ayağa kaldırıyor.
Ama adam sevişmek isteyince, sevişemiyorum ne var yani, aldatması mı gerekir diyor.
Aldatması gerekmez ama siz de evlenmeseydiniz. Millet evde kaldı demesin diye evlenirseniz böyle olur
Aseksüelseniz evlenmeyin. Lezbiyenseniz evlenmeyin. Daha ne diyim.
Acaba vajinismus probleminiz mi vardı? Öncelikle sakin olun herşey duzelirde sizde eşinize karşı onun maddi manevi yanında olursunuz fakat yine yaparsa affetmeyin.şuan yuzleşin eşinizle ama boşanma fikri ile değil.duzelmek için ikinizde adım atın.gerekirse aile terapisi alın.eminolun çok faydası olucaktir.Alakası yok ben onu sevdiğim için evlendim mutlu olduğum için ne aseksüel im ne lezbiyemin. Zamanında yaşadığım tramvalarım var ben şuan çok kolay Bi ilişkiye giremiyorum yine bir erkek yüzündendir ben mutlu muyum sevişmediğim için sanıyorsunuz ama bunları da haketmedim. Şuan ise oturup ağlamaktan başka çarem yok evet güçlü olmam lazım ama söyleyin nasıl sindiricem söyleyin dünden razıyım buna
Pardon lezbiyen olduğunu nereden anladınız(!)?Aldatması gerekmez ama siz de evlenmeseydiniz. Millet evde kaldı demesin diye evlenirseniz böyle olur
Aseksüelseniz evlenmeyin. Lezbiyenseniz evlenmeyin. Daha ne diyim.
Hayır ya ilgisi yokAlakası yok ben onu sevdiğim için evlendim mutlu olduğum için ne aseksüel im ne lezbiyemin. Zamanında yaşadığım tramvalarım var ben şuan çok kolay Bi ilişkiye giremiyorum yine bir erkek yüzündendir ben mutlu muyum sevişmediğim için sanıyorsunuz ama bunları da haketmedim. Şuan ise oturup ağlamaktan başka çarem yok evet güçlü olmam lazım ama söyleyin nasıl sindiricem söyleyin dünden razıyım buna
Valla aldatmış mı aldatmamis mı bilemem ama belli ki fırsat kolluyoşu an kahroluyorum eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz cinsel yaşamınız yok denecek kadar kötü beni sevdiğini biliyorum ama kavgalarımız bir türlü bitmedi. Dün gece ise evde Google a girdiğimde arama butonunda chaturbate gibi sitelere girdiğini gördüm araştırdım ve şu an berbat durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir fikir akıl verin
Başka bir kadınla neden sohbet eder bir erkek internet sitelerinde? İş arkadaşı akrabası falan değil tamamen yabancı bir kadın?? Elbette flört etmek, cinsellik falan... arkadaşça takılmazlar üzgünüm. Başlangıcı yapmış o tarz bir siteye girerek ilk adımı atmış. Yani katıldım gittiValla aldatmış mı aldatmamis mı bilemem ama belli ki fırsat kolluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?