- 26 Eylül 2018
- 781
- 2.230
- 113
- 35
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Boşanmalı mıyım peki nasıl sindiricem bu durumu2 hafta bence eşler arasında kırgın olmak için çok uzun bir süre. Mutlu bir evlilik istiyorum dediğiniz için yazıyorum bunu.
Kırgınlığı, küslüğü uzatmayın. Siz de yıpranırsınız ilişkiniz de yıpranır.
Cinsel hayat çok önemli, bu sorunu aştığınızda siz de anlayacaksınız ne kadar önemli olduğunu. İlişkinizdeki farkı göreceksiniz.
Ama tabi şu an asıl gündem o siteye girişi. Ben dayanamaz konuşurdum, neden yaptığını sorgulardım.
Şu an yüz yüze gelmemiş olması bir şeyi değiştirmez çünkü.
Doktora gittim vajinismus olmadığımı söyledi ama arayanda kırgınlıkları girmesi beni uzaklaştırdı malesef şimdi de bu sorun çıktı karşıma resmen başka kadınlara bakmış bunu nasıl atlatıcam benEşinizle aranızdaki sorun nedir. Düzelmeyecek cinstenmi. Bi evin içinde 2 hafta kırgın olmak cok uzun degilmi. Bazı şeyleri alttan almak gerekiyor evlilikte. Bu evliligi sürdürmekse niyetiniz aranızı bir an önce düzeltin. Bu konuyu açmayın.
Cinsellikle alakalı sorun nedir. Vajinismus musunuz.
Eger degilseniz ne gbi cinsel sorunlarınız var. Küsünce kocama vermiyim mantıgındaysanız çok yanlış.
Neden sizden dolayı kötü? İsteksiz misinizCinsellik sanıyorum emin değilim eşimin beni sevdiğini biliyorum ama cinsel hayatımız benden dolayı çok kötü o yüzden cinsellik tir diyorum ama çok kötüyüm nasıl tepki vermem lazım çok kırıldım
Vermek derkenEşinizle aranızdaki sorun nedir. Düzelmeyecek cinstenmi. Bi evin içinde 2 hafta kırgın olmak cok uzun degilmi. Bazı şeyleri alttan almak gerekiyor evlilikte. Bu evliligi sürdürmekse niyetiniz aranızı bir an önce düzeltin. Bu konuyu açmayın.
Cinsellikle alakalı sorun nedir. Vajinismus musunuz.
Eger degilseniz ne gbi cinsel sorunlarınız var. Küsünce kocama vermiyim mantıgındaysanız çok yanlış.
Vajinismus olmadığınızı söylediyse doktor, beyfendi uğraşmak istemeyip sadece kendini düşünüp işin kolayına kaçıyor demekki..Doktora gittim vajinismus olmadığımı söyledi ama arayanda kırgınlıkları girmesi beni uzaklaştırdı malesef şimdi de bu sorun çıktı karşıma resmen başka kadınlara bakmış bunu nasıl atlatıcam ben
Evet malesef benden dolayı kötü doktora gittik eşimle bu konuda bu zaman kadar çok destek oldu ama şuan böyle bişeyle karşılaşmam öldürdü beni resmen ne yapıcam ne edicem bilmiyırumNeden sizden dolayı kötü? İsteksiz misiniz
Bende bilmiyorum çok kötüyüm çokVajinismus olmadığınızı söylediyse doktor, beyfendi uğraşmak istemeyip sadece kendini düşünüp işin kolayına kaçıyor demekki..
Konuşmak isteseniz suç bastırıp suçlayıcı ve ağır konuşabilir bu durumda arkanızı dönüp gidebilecekseniz konuşun.
Ama yuvamı yıkamam diyorsanız hiç anlamamazlıktan gelip bu durumu düzeltmek istediginizi söyleyin.
O adamla aynı havayı solurken nasil atlatırsınız inanın bilemiyorum.
Bakın. Evlilik ev arkadaşlığı değildir. Ten uyumu yoktu madem, neden evlendiniz. Sevişmek istemiyordunuz, neden evlendiniz.Evet malesef benden dolayı kötü doktora gittik eşimle bu konuda bu zaman kadar çok destek oldu ama şuan böyle bişeyle karşılaşmam öldürdü beni resmen ne yapıcam ne edicem bilmiyırum
Aslında çok içeriğe girmekten utanıyorum ama sevişme esnasında problemimiz problem birleşe emekten. Hem ne olursa olsun bunu hak ettim mi benBakın. Evlilik ev arkadaşlığı değildir. Ten uyumu yoktu madem, neden evlendiniz. Sevişmek istemiyordunuz, neden evlendiniz.
Havadan sudan olsa ne fark ederki?Konusmaninicerigi nedir? Havadan sudan mi cinsellik iceren konusmalar mi o onemli
İlla ki fark eder. Cinsellik konusmakla ayni sey degilHavadan sudan olsa ne fark ederki?
Bence ayni şeyİlla ki fark eder. Cinsellik konusmakla ayni sey degil
Gitmek istiyorum yok olmak istiyorum şuan ne yapacağımı bilmiyorumNormalde aldatma affedilecek bir durum değil ama sizin konumuza bakınca ihtiyaçları hicbirsekilde giderilemeyen,uzun süre surat asan küs kalan bir hanım var.bence bu duruma adamı ittiginiz için affedin ve cozumcul yaklaşın evliliginizi kurtarmaya bakın.ev arkadasi degilsinizki sonuçta eşiniz boşlukta bence.ne yapacağını şaşırmış biran evvel birbirinize destek olun
Oraya varana kadar baska sorunlar var. Cinsel birlesme yok. Konu sahibinin bununla ilgili bir cabasi yok. Dogru yapmis adam demiyorum ama o da kendince bu yolu bulmus demek ki. Evlilik ev arkadasligi degildir. Sorun varsa oturur konusursun,cozersin veya yardim alirsin. Ama bir seyler yaparsin. E kimse bir sey yapmiyorsa ortada evlilik mi kalir?Bence ayni şey
o sitede normal konuşmaya başlasa dahi sonu zaten cinselliye gider malesef
Evet haklısınizOraya varana kadar baska sorunlar var. Cinsel birlesme yok. Konu sahibinin bununla ilgili bir cabasi yok. Dogru yapmis adam demiyorum ama o da kendince bu yolu bulmus demek ki. Evlilik ev arkadasligi degildir. Sorun varsa oturur konusursun,cozersin veya yardim alirsin. Ama bir seyler yaparsin. E kimse bir sey yapmiyorsa ortada evlilik mi kalir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?