- Konu Sahibi DoktoraGittim
-
bana göre de aldatma sayılır
sana ne zaman kızsa hıncını bu şekilde çıkartıo ben yaptıklarından bunu anlıorm
ancak ne zevk alıoki o kızlarla konuşmaktan onu anlayamadım
canım cok zor bır durum.allah yardımcın olsun.senı etkılemek ıstemem.ıyı dusun kararını sen en ıyı sekılde verırsın.
sanalda aldatan birgün gercekte aldatir....
cok yeni bir evlilik nasil boyle bir duruma kendini sokar anlamadim merak icin bile olsa mide bulandirici ayni yazismayi sen bir jigolo ile yapsan nasil davranirdi bunu ona sorarmisin senin eski erkek arkadasinla arandaki mesaj isle ilgilidir icerigi bellidir ama ayni seyi sen yazmis olsaydin ne dusunurdu sana her kizdiginda boyle mi yapacak Allah korusun senin cep telefonuna yanlis bir mesaj gelse solugu sokakta mi alicak karar senin ablan yasindayim bana sorarsan bal gibi adatmadir basima gelse cocugum var basarim tekmeyi ilk evliligimde bir aciklama bile dinlemeden bosanmistim yinede ben derim kalbinin sesini dinle ona her baktiginda hatirlayip bir omur aci cekip sinir olucaksan kimse icin degmez derim
tabii ki suan sucunu inkar edemiyor...sen bana yapsan ben dinlemezdim, haklisin ne desen ne yapsan haklisin ama yapma bitirme evliligimizi bu oyun geyik basima neler acti anladim hatami yalvarislari arasinda...belki de sevgimden tek kalemde silip atamiyorum ama hazmedemiyorum da tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?