P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DoktoraGittim
-
benimki sadece geyikti diyor, zaten safım butun yazismalari silmemis, oldugu gibi duruyordu tum gonderdigi ve ona gelen mailler.
Bu sormus, kizlar da fiyatini soylemis ama sonra tekrar birsey yazmamis bizimki...
Hicbirine yazmamis ustelik, kimseye ikinci bir yanitlama yapmamis...
Bence yanlış bir ifade olmuş..
Bunu dogruluk payı olmadan bu hükmü vermek sacma olur.
ALLAH korusun canım sadece evliliğini düşün seytanı araya sokma
konuşmanın devamı olan diğer mailleri silmiş olabilir mi?? yada sohbete msn de devam etmiş olabilir mi?.. çok rahatsız edici bir durum... Allah yardımcın olsun..
hoş birşey değil.. oldukça sinir bozucu. fakat. kimseyle duygusal bir bağ yada fiziksel bir bağ olmamış.
o belkide kendince hırs yaptı saçmaladı.
elbette sen bilirsin. ama boşanacak kadar çok büyük bir sebep değil. zaten paniklediğine göre bu olaydan sonra ciddi ciddi değişir. daha alttan alan iyi bir eş olabilir. şartlar sun. hayat şartlrını ağırlaştır. daha çok hesap versin. burnundan getir. seni elinde tutmak için elinden geleni yapsın.
Canım konunu okudum benzer şeyleri yaşadım ama daha beterinide yaşadım .....şunu söylemek istiyorum geyikti meraktı sinirden demiş ...inan doğrudur...hiç biri haklı çıkartmaz ama doğru...erkeklerin çözüm anlayışları çoğunlukla sorunlardan kaçmakla sonuçlanıyor....burada sorun eşinin kaçış yolu...şüpelerinde son derece haklısın çok iyi anlıyorum...eşinin seni çok sevdiğini söylüyorsun..inananıyorumm..benim yaşadıklarımı bir bilsen:))ve benimde öğrenen arkadaşlarım ağızlarını bir karış açtılar ve bir daha kapatamadılar nasıl yani imkansız diyee...canım bence bu yaşadığın boşanmanı gerektirmiyor ...ama şunu gösteriyor evliliğinde sorun vaar...ufak tefek tartışmalar kişilik tartışmaları bunlar bir çok şeyin etkeniyle olabilir..eşini ve seni tanımıyorum..ama canım sorun kesinlikle iki taraflı bu tartışmaların azalması lazım mutlaka karşılıklı iletişimsizlikten kaynaklanıyor..ayrıca 4 aylık evlisiniz ve ufak anlamsız dediğin bir tartışmadan ailenin yanına gitmen bence yanlış...kesinlikle iletişim kuracaksınız..bu tartışmalarınızın ve ufak şeyleri bu kadar büyütmenizin nedenlerini sebeblerini tespit edeceksiniz.şunu söyleyebilirim..yaşadıkların şunun göstergesi evliliğinizden gereksiz dediğin bu tartışmalar çıkmaz ve iletişimsizliğiniz sürerse ne kadar seni severse sevsin bir gün bu reelde başına gelecek...benim tavsiyem sağlıklı iletişim kurmaya çalışın bunun için gerekirse ki( bence en kestirme ve şüpheye bunalıma sürüklemiyen yolu bu.) yardım alın..birbirinizi tanıyıp kırılma noktalarınızı keşfetmekte yardımcı olması açısından..ama şu ana boşanma canım boşanma sebebi değil..aciilll önlem..önerim bu..
profesyonel destek bende onermistim bu olay oncesinde ama yanasmadi...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?