- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kimse kusura bakmasın aldatma dan başka birşey del bende evliyim başka bir erkekle gozgoze gelmemeye çalışırım benim eşim de öyle kafasını kaldırmaz yerden çarşıya bile gidemiyoruz biz herkes çıplak geziyor vitrine bile bakmıyoruz diye zina göz le bile olur ki bu kadarı elbet aldatma
Acma sebebi neYengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Hı kız niye gozunu ayirdin
Belkide asosyal olmasindan dolayi bu tur seylere yoneldi. Ama yinede aldatmaya meyilli. Baska seylere yonelebilirGörünürde çok saf temiz birine benziyordu bu bayan ilkokul mezunu dört duvar arasında yetişmiş dünya görmemiş hiçbir arkdaşı sosyal ortamı yok
Çarşıya çıkamıyoruz diyince şaşırdım canım :)Hı kız niye gozunu ayirdinbu arada Allah iyi günlere büyütsün kızını da lohusa misin dua et bende evlat hayırlısı ile istiyorum
![]()
Mecbur kalmadikca Gitmiyorum netten alıyorumÇarşıya çıkamıyoruz diyince şaşırdım canım :)
Allah razı olsun, 2bucuk aylık anneyim lohusalıktan yeni ciktim sayılır :)
Eglence. Kendini tatmin. Sanal veya reel resmen bu yaptigi aldatma..Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Allah sen de dahil isteyen herkese versin canım, dualarım seninle :)Mecbur kalmadikca Gitmiyorum netten alıyorumah ah Rabbim bana da isteyen herkes e de yeniden nasip eder inşallah anne olmayı o zaman dualarında unutma canım
Kardeşim demiş ki fotodaki sen misin falan o demiş ki evet sen de kendi fotonu at bi de kapalı profilde açık foto kullanıyor evli nerde olduğunu falan söylemiyor sadece normal komik sohbet