• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

O değil de abinin yaşı kaç hadi yengen yaptı bunu gelip sana mı anlattı çok saçma ya abin gidip yengenle konuşsun seninle değil

can skitntisina bak ya insana neler yaptiriyor. gitsin calissin.

bence kendince milleti işletiyor.Yengenizin psikolejik yardima ihtiyacı var.

Valla kimse kusura bakmasın aldatma dan başka birşey del bende evliyim başka bir erkekle gozgoze gelmemeye çalışırım benim eşim de öyle kafasını kaldırmaz yerden çarşıya bile gidemiyoruz biz herkes çıplak geziyor vitrine bile bakmıyoruz diye zina göz le bile olur ki bu kadarı elbet aldatma

Valla kimse kusura bakmasın aldatma dan başka birşey del bende evliyim başka bir erkekle gozgoze gelmemeye çalışırım benim eşim de öyle kafasını kaldırmaz yerden çarşıya bile gidemiyoruz biz herkes çıplak geziyor vitrine bile bakmıyoruz diye zina göz le bile olur ki bu kadarı elbet aldatma
:KK57::KK57:

Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Acma sebebi ne

O zaman sizde yenge senin olduğunu biliyoruz abime söyleyecem diye yazın.kendisiyse anlarsınız.korkar kapatır belki.

Görünürde çok saf temiz birine benziyordu bu bayan ilkokul mezunu dört duvar arasında yetişmiş dünya görmemiş hiçbir arkdaşı sosyal ortamı yok
Belkide asosyal olmasindan dolayi bu tur seylere yoneldi. Ama yinede aldatmaya meyilli. Baska seylere yonelebilir

Hı kız niye gozunu ayirdin:süslü:bu arada Allah iyi günlere büyütsün kızını da lohusa misin dua et bende evlat hayırlısı ile istiyorum:oops:
Çarşıya çıkamıyoruz diyince şaşırdım canım :)
Allah razı olsun, 2bucuk aylık anneyim lohusalıktan yeni ciktim sayılır :)

Çarşıya çıkamıyoruz diyince şaşırdım canım :)
Allah razı olsun, 2bucuk aylık anneyim lohusalıktan yeni ciktim sayılır :)
Mecbur kalmadikca Gitmiyorum netten alıyorum :dua: ah ah Rabbim bana da isteyen herkes e de yeniden nasip eder inşallah anne olmayı o zaman dualarında unutma canım

Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Eglence. Kendini tatmin. Sanal veya reel resmen bu yaptigi aldatma..

tabiki aldatmadır aldatmanın sanalı gerçeği mi olur

Mecbur kalmadikca Gitmiyorum netten alıyorum :dua: ah ah Rabbim bana da isteyen herkes e de yeniden nasip eder inşallah anne olmayı o zaman dualarında unutma canım
Allah sen de dahil isteyen herkese versin canım, dualarım seninle :)
Ben de netten alışveriş yapamıyorum valla, güvenim sıfır bu konuda, alabileni tebrik ediyorum :)

yaptığının çok yanlış olduğunu soyleyın kendi olmadığını iddia ederse bulunabılecegını soyleyın...

Kardeşim demiş ki fotodaki sen misin falan o demiş ki evet sen de kendi fotonu at bi de kapalı profilde açık foto kullanıyor evli nerde olduğunu falan söylemiyor sadece normal komik sohbet

Bide kendi fotosunu mu kullanıyor?
One cesaret öyle yahu? Aldatma tabi erkeklerle sohbetler ediyor iş nerelere varıyor kim bilir!

evet aldatmaktır. bir de yengeniz aklını kaçırmış olabilir gibi de geldi bana

aldatmadır diyen hanımlara bir sorum olacak, evli bir kadının iş yerinde markette okulda kursta yani normal hayatta karşılaştığı tanıdığı veya tanımadığı herhangi bir erkekle yüzyüze normal bir konuda konuşması muhabbet etmesi aldatmak mıdır?
benim eski okulumda erkek öğretmenler illaki kadın öğretmenlerin giydiklerini överlerdi. bazen asılırlardı ama modern bir profil çizdikleri için kadınlar sadece rahatsız olduklarıyla kalır kimseye şikayet edemezlerdi çünkü onlar da modernliğin gereklerinden birinin kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmamak onlarla da sohbet muhabbet etmek olduğunu düşünüyorlardı. başbaşa dışarda yemekler yenir birlikte dans edilirdi çünkü böyle şeyleri sorun etmek yobazlık olarak görülürdü.
bana kalırsa dinen zorunlu muhataplık dışında eşten başka erkeklerle konuşulması yanlıştır. peki size göre durum nedir?

bunu varoş kesim yapınca ahlaksız, modern kesim yapınca medeniyetin gereği olarak mı bakmalıyız?

Back
X