Sanaldan tanıştığım erkek yüzünden başım derde girer mi, bana fikir verebilir misiniz?

melissaon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
68
-5
1
22
Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
 
hahahahaaj cok komik:)
abazaya bak "bir sey olursa" evlenirmis:)
keske sana kimligini atana kadar öğrenci kimligini atsaydi görürdün tip fakultesi ogrencisi mi diye
manyaga bak
ayrica amcasi degil babasi bassavci olsa ne olacak? benimle yatmadi diye sana dava mi açacak?
 
Dalga geçerek izlediğim kimi Yeşilçam filmleri bile daha gerçekçi.

Seni bulamaz. En fazla numaradan, sosyal medyadan rahatsız eder. Engelleyip geçersin.

Hem " Benim sülalem polis, savcı, asker " diyebilirdin. Neden demedin? " "Cumhurbaşkanı benim dedem oluyor , dövdürrüm seni" deseydin.

Oturun ders çalışın, müzik dinleyin, okul arkadaşlarınızla vakit geçirin. Böyle abidik gubidik şeylerle uğraşmayın. Ne saçma sapan şeyler!
 
Amacı cinselikten başka bişey değil tıp öğrencisi bile olmayabilir. Her yerden engelleyin olmadı numarayı değiştirin hiç bir şey yapamaz sizi korkutmasına izin vermeyin. gerekirse şikayetçi olun asla ama asla aklınızın ucundan geçmesin onunla buluşmak. Manüpüle etmesine izin vermeyin
 
bir de yeni nesil zehir gibi diyorlar ? kız hemşirelik okuyor , adam kendini dr adayı diye tanıtıyor ki daha kolay düşesin. Ki düşmüşsün, soyadını arat bakalım kimmii
amcası ? amcan inş başsavcıdır, gidip senden önce ben bulacağım amcanı de bakalım. fotoğrafın filan mı var elinde ? neyinden korkuyorsun ?
 
O kitap yorum sayfası eğer 1000…kitap alıntı sitesi ise orada bir dolu üçkağıtçı var. Bana da 1 yıl önce kendini psikolog olarak tanıtan biri denk gelmişti. Daha tanışır tanışmaz anladım bir sıkıntı var, googledan arattım ismini çünkü psikologların ad soyadını çıkıyor genelde hiçbir şey yok. Biraz sıkıştırınca zaten belli etti kendini. Oradan kimseye güvenme bence. Zaten tıp okusa bile seni ayağına evine çağırması da hiç hoş değil bence. Sakın gitme yanına.

Ayrıca bir halt da yapamaz. Seni biraz saf görüp korkutmaya çalışmış.
 
Neden her seye inaniyorsunuz şu devirde ya. Tip okuyorum demekte moda zaten saygi ve guven uyandirmaya calisan her yalanci tip okuyorum diye uyduruyor. Su sitede bile kavga ederken uste cikmak icin tip okuyorum diye yalan atan var bi de itiraf etti.
Bi de her şeyi dogru bile olsaydi siz niye adamin şehrine gideceksiniz ne alaka yani? İlk buluşmada sinema diyen biriyle zaten gorusmeyin ilk defa gorusecek insanlar birbirinin yuzune bakar tanisma amacli sohbetler edilir. Karanlikta sessizce oturup film izlenecek zaman mi ilk bulusma?
Siz internetten kimseyle tanismayin bundan sonra bana kalirsa basiniza bela gelir simdi olmasa bile. Bisey yapamaz herhalde.
 
Yok fotoğrafım değil de dediğiniz gibi tıp öğrencisi değilse ve psikolojik rahatsızlığı varsa kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum çünkü 2 ay içinde defalarca bitirdim ama hep ısrar ediyor bir şekilde inandırıyor
 
Geçmiş olsun. Evet o site, kaliteli bir yer diye düşünüp konuştum ama bunlar oldu.
 
Geçmiş olsun. Evet o site, kaliteli bir yer diye düşünüp konuştum ama bunlar oldu.
O site beş para etmez, yalancı, üç kağıtçı tiplerle dolu. Çoğu doktor, psikolog olarak tanıtıyor kendini. Büyük ihtimal yaşça büyüktü sizden, tıp öğrencisi diye tanıttı kendini etkilenin diye. O sitede kimseyle tanışmadan alıntı yapıp çıkmanızı öneririm.
 
Azgın erko nun teki bedava sexs yapacak,kudurukluktan başına vurmuş.Bir şey olmaz bas engeli geç.Aynı saçma hatayı tekrarlama yeter Daha psikopatı dek gelir ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…