Sanaldan tanıştığım erkek yüzünden başım derde girer mi, bana fikir verebilir misiniz?

Tekrar yazayım. Çok dolanıyorsun sanalda. Sorun sende bu noktada. Bi gün başına iş gelir haberin olsun.

Tabiki gidip şikayet edeceksiniz. Belliki tecavüz etmmek istiyor yani. Pislik dediklerinde tabiki yalan..

Değil tabiki tıp öğrencisi falan. Hala degilse demissiniz şaka gibi. Sanaldan kimse ile görüsmeyin bir zahmet

Neye inandırıyor mesala??? Sizin kanmaya gönlünüz varmış,bahane hepsi....

senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor.

Temiz bakire istiyor, aynı zamanda abaza olduğu halde ısrarla eve çağırması çekili bir durum. Böyle adamlar hiç bir şey yapmasa bile kaçmanız lazım.
Ayırıca buluşmaya siz niye gidiyorsunuz, neden neden uzaktan biri? Böyle ilişki mi olur?

Durabileceğiniz kadar uzak durun. Sizi eve alacak, keyfince bir şeyler olacak ve sonra size "gelmeseydin ne yapayım, yapmasaydın bana ne" diyecek.
Hiçbir şey yapamaz merak etmeyin. Bu aralar herkesin amcası dayısı başsavcı.
Kaldı ki başsavcı amcası bile olsa hiçbir devlet görevlisi eli çükünde dolaşan 23 yaşında sıpanın sözüyle hareket etmez çünkü görevi kötüye kullanmak olur.
Ne kadar detay verdiniz kendinizle ilgili?

22 yaşında ben hiç böyle değildim ya. Siz niye böyle her şeyden korkuyorsunuz?
Eee buldu ki ne yapabilir? Esas kvkk dan onlar suçlu duruma düşer. Diyemedin mi hadi bir dene de seni bir mahkemeye vereyim diye? Kız siz niye hiçbir hakkınızı hukukunuzu bilmiyorsunuz sayın bdv kızları?
Öyle kolaydı elin kızını sanaldan tanıyıp tehdit etmek he? 22 yaşındasın kuzum, gerekirse gidip şikayetçi olursun. Az sağlam dur ya, bu tipler korkuttuğunu anlarsa daha beter üstüne gelir.

Çocuk sekse susamış, kuduruyor adeta.Hiç birşey yapamaz ,dua etki buluşmadan gerçek yüzünü görmüş oldun.

tıp öğrencisi
sence bir tıpçının nette dolanacak kadar boş vakti var mıdır
varsayalım ki var koca üniversitede kimseyi bulamamış daha nasıl oturup kalktığını minibüs şoförüne garsona nasıl davrandığını bilmediği bir kızla BİR ŞEY olursa evlenecek
yav he he

Teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sadece profil resimlerim, numaram ve okulumun adını biliyor.

Neden hala iletişim kuruyorsunuz? Aradığında, mesaj attığında asla cevap vermek yok. Ulaşmaya çalıştığı her noktadan engelleyin.

İsmini soyismini internette aratınca okulların öğrenci listelerinde adı çıkıyor mu? Ben yalan söylediğini düşünüyorum. Koca Adana’da ya da tıp fakültesinde, okulda başka bölümde kız mı kalmadı da seninle uğraşıyor? Sapık işte belli. Engelle ve engeli açma. Sanaldan hiç tanımadığın insanlarla ne cesaret konuşuyorsun, buluşuyorsun?

Son düzenleme:
Bak kaç ay sonra siteye girdim tekrar, doktor biri mesaj atmış. Mersin Şehir Hastanesinde Kadın Doğum alanında çalıştığını yazmış. Hemen Mersin Şehir Hastanesinin sayfasına girdim Kadın Doğum doktorlarına baktım. İsmi yok. Şaşırdık mı? :)

Biraz uyanık olun. Google’dan adını soyadını aratın gerekirse, araştırın, sosyal medya isteyin mutlaka. Kullanmıyorum diyenlere inanmayın. Sosyal medyaya eklerse iyice bakın, takipçilerine vs. Sosyal medyadan tanışacaksanız çok dikkatli olmak lazım. O uygulamayı bırakın zaten bana kalırsa tamamen :)

sence bir tıpçının nette dolanacak kadar boş vakti var mıdır
+1
Çalışanı da öğrencisi de 25. saat olsa ders çalışacak halde. Hiçbiri zaten kendini bu tür suç teşkil edecek davranışlarda bulunup riske girer mi? Sen olsan yapar mısın? Hayır.
Doktor ya da tıpçı deyince niye düşülüyor onu da anlamış değilim.

Böyle böyle kızları kandırıyorlar demek ki. Amcası başsavcıymış. Koskoca başsavcı adam bir tane kızın peşine mi düşecek? İnanmayın böyle şeylere yahu. Ayrıca şimdi yazmış bak Rosa; tıpçının böyle şeylerle uğraşacak vakti olmaz hakikaten. İhtiyacı da olmaz.

Sen hemşirelik deyince tıp diye sallamış yalan o da.

Çok safsın be kızım. En başta elin adamının ayağına niye kilometrelerce yol gidiyorsun? Temiz bakire kız vs demiş bir de kusacağım, böyle kelimeler kullanan erkeklerden kaçın en başta.

İkincisi sana ne yapabilir? Ev adresini vermemişsindir diye düşünüyorum? Aileme ulaşır diye korkuyorsan, ne yapacak çağırdım gelmedi, vermedi mi diyecek?

Lütfen biraz şüpheci, akıllı olmaya çalışın sizin en büyük önceliğiniz bu olsun.

Sevişmek için yana yakıla İstanbul'dan Adana'ya kız çağırmak beni güldürdü. Nasıl bir yoksunluk yaşıyorsa artık.

Ayrıca dürüst ve çok düzgün bir çocuk olsa da ne olursa olsun böyle bir tanışmada ilk önce sen gitmemelisin o kadar yolu. Erkek beş gelicek sen bir gideceksin. Seviyorsa kıymet veriyorsa gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…