Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Değerli hanımlar bir konuda fikirlerinizi söyleyebilir misiniz, ben 21 yaşında üniv öğrencisiyim ailem yok, arkadaşım da pek yok, amacım düzgün birini bulup ilerde meslek sahibi olunca evlenmek yani kimsesiz olduğum için bir yuvamın olmasını çok istiyorum.
Bugüne kadar hep yalnızlığımdan yararlanmaya çalışan serseri veya psikolojik sorunları olan erkeklerle karşılaştım, onlarda da size danışarak bir şekilde kurtuldum. Bir kaç hafta önce hastanede staj yaparken 31 yaşında fiziksel engeli olan bir erkekle tanıştım hayatımda gördüğüm en efendi,utangaç, temiz, düzgün görünümlü erkek ama ailesiyle yaşıyor ve ömür boyu da öyle olacak, ekpss ile yıllardır atanamamış bir eli ve bir ayağı işlevsiz olduğu için özelde kimse de işe almıyor. %60 engelli raporu var.
Kendisi ciddi ilişki düşünmesine rağmen evlenemeyeceğinin farkındaydı, parasız engelli biri olduğum için kimse benimle olmayacak zaten hiç kız arkadaşım olmuyor dedi. Bir kaç hafta içinde ona giderek bağlandığımı hissettim ve amacımın evlilik olduğunu söyleyip onu kırmamaya çalışarak dün veda edip ayrıldım.
Bu doğru bir karar mıydı çok vicdan azabı çekiyorum bir taraftan da yürüse bile zaten ilerde geleceği olmayan bir ilişkiye yatırım yapmak mantıklı gelmedi diyorum ama kafam çok karışık.bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Tekrar yazayım. Çok dolanıyorsun sanalda. Sorun sende bu noktada. Bi gün başına iş gelir haberin olsun.Bütün başlıklarına baktım. Sosyal medyada koca avına çıkmış gibisin. Gerçek dünyaya dön. Ava giderken avlanma. Tüm konuların sanal sevgililerinle ilgili.
Başının derde girmesi kimseyi şaşırtmaz. Başın belaya girerse sen de şaşırma.
Tabiki gidip şikayet edeceksiniz. Belliki tecavüz etmmek istiyor yani. Pislik dediklerinde tabiki yalan..Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Değil tabiki tıp öğrencisi falan. Hala degilse demissiniz şaka gibi. Sanaldan kimse ile görüsmeyin bir zahmetYok fotoğrafım değil de dediğiniz gibi tıp öğrencisi değilse ve psikolojik rahatsızlığı varsa kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum çünkü 2 ay içinde defalarca bitirdim ama hep ısrar ediyor bir şekilde inandırıyor
Neye inandırıyor mesala??? Sizin kanmaya gönlünüz varmış,bahane hepsi....Yok fotoğrafım değil de dediğiniz gibi tıp öğrencisi değilse ve psikolojik rahatsızlığı varsa kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum çünkü 2 ay içinde defalarca bitirdim ama hep ısrar ediyor bir şekilde inandırıyor
senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor.
Durabileceğiniz kadar uzak durun. Sizi eve alacak, keyfince bir şeyler olacak ve sonra size "gelmeseydin ne yapayım, yapmasaydın bana ne" diyecek.Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Çocuk sekse susamış, kuduruyor adeta.Hiç birşey yapamaz ,dua etki buluşmadan gerçek yüzünü görmüş oldun.Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
sence bir tıpçının nette dolanacak kadar boş vakti var mıdırtıp öğrencisi
Teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sadece profil resimlerim, numaram ve okulumun adını biliyor.Durabileceğiniz kadar uzak durun. Sizi eve alacak, keyfince bir şeyler olacak ve sonra size "gelmeseydin ne yapayım, yapmasaydın bana ne" diyecek.
Hiçbir şey yapamaz merak etmeyin. Bu aralar herkesin amcası dayısı başsavcı.
Kaldı ki başsavcı amcası bile olsa hiçbir devlet görevlisi eli çükünde dolaşan 23 yaşında sıpanın sözüyle hareket etmez çünkü görevi kötüye kullanmak olur.
Ne kadar detay verdiniz kendinizle ilgili?
KKda yüzlerce ablam varAslında ailem yok
Yok fotoğrafım değil de dediğiniz gibi tıp öğrencisi değilse ve psikolojik rahatsızlığı varsa kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum çünkü 2 ay içinde defalarca bitirdim ama hep ısrar ediyor bir şekilde inandırıyor
Bak kaç ay sonra siteye girdim tekrar, doktor biri mesaj atmış. Mersin Şehir Hastanesinde Kadın Doğum alanında çalıştığını yazmış. Hemen Mersin Şehir Hastanesinin sayfasına girdim Kadın Doğum doktorlarına baktım. İsmi yok. Şaşırdık mı? :)O site beş para etmez, yalancı, üç kağıtçı tiplerle dolu. Çoğu doktor, psikolog olarak tanıtıyor kendini. Büyük ihtimal yaşça büyüktü sizden, tıp öğrencisi diye tanıttı kendini etkilenin diye. O sitede kimseyle tanışmadan alıntı yapıp çıkmanızı öneririm.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizKKda yüzlerce ablam var
+1sence bir tıpçının nette dolanacak kadar boş vakti var mıdır
Aman herkes herkesin bu bilgilerine ulaşabilir. Korkmayın sizden umudu kalmayınca başka birini avlama derdine düşer zaten.Teşekkür ederim inşallah öyle olur. Sadece profil resimlerim, numaram ve okulumun adını biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?