Sanaldan tanıştığım erkek yüzünden başım derde girer mi, bana fikir verebilir misiniz?

canımıniçi sen bunu engellemedin mi hala ? nasıl ne yolla ısrar ediyor engeli bas geç, hatta telefonunu bir süre tüm yabancı aramalara kapat. o site midir forum mudur aşkyuvası mıdır oraya da girme. bir uzaklaş bir süre kaybol olmuyor mu ? illa kaşınacak mıyız bizde ?

1) Yüzde bir milyon eminim ki amcası başsavcı değil. Bizim ülkede severler akrabam savcı, hâkim, polis diye sıkıp kuş beyniyle karşı tarafa korku vermeyi.
2) Hadi doğru diyelim amcası başsavcı eeee? Başsavcı işi gücü bırakmış çoluk çocuğun bilgilerini mi toplayacak? Mümkün değil böyle bir şey, hakkında bir soruşturma açılmış olması lazım. Kimse kafasına göre şu kızın bilgilerini getirin diyemez böyle bir dünya yok korkma hiç.
3) Konuştuğun maymun kılıklı şeytanın tek amacı seni cinsellik için kullanmak bu tuzağa asla DÜŞME. Erkekler çok iyi yalancıdırlar, cinselliğe ulaşana kadar aşık numarası yapmayı çok iyi bilirler. Seni manipüle etmeye çalışıyor, ne münasebet tanımadığın dingilin evine gidecekmişsin? Senin bekaretinden ona ne pislik ergen. Saf görüyor seni kuzum sakın kanma ve hiçbir yere gitme. Bunu engelle her yerden. Bir daha yazarsan savcılığa gideceğim de yazmaz. Muhtemelen tıp falan da okumuyor o da yalan. Ha gerçekse bile kimsenin statüsü mesleği seni yanıltmasın. Makam mevkiler, ünvanlar insanın içindeki pisliği karaktersizliği temizlemez. Bir erkeğin doktor, avukat, mühendis vs olması çok dürüst ahlaklı bir insan demek olmuyor, pekala uçkuruna düşkün bir hayasız da olabilir.

Amcası başsavcı olsa ne olacak zorla seni alışa adamın evine mi götürecek amcası bu ne sacmalık.Yüzyüze görmediğiniz, tanımadığınız kimseyle internet üzerinden görüşmeyin ey gençler.Zira burada ne konuşlar okuyoruz evli bile çıkan nicelerini duyduk

Bu kadar safiksen internette gezinip durma başına iş açacaksın.
Kitap sitesinden erkek bulmayı da bu sitede gördüm.

Ay bi de şey güldürdü.temiz bakire kız istermiş gel de bir sey olursa evlenirizmiş de sen kimsin ya bu cüreti bunlara kim veriyor böyle

Şikayetçi olunca adresini veriyorlar. Öyle daha çok bela olur.

Bir de demeden duramayacağım hâliniz hâl değil, belanızı arıyorsunuz bilerek ya da bilmeyerek. Birkaç üyenin yorumu üzerine biraz eski konularınıza baktım. Önce Allah sonra buradaki hanımlar korumuş sizi büyük hatalardan. Lakin şans her zaman yaver gitmez. Birisi bu saflığınızı, duygusal boşluğunuzu kullanır Allah muhafaza başınıza korkunç şeyler gelir örnek bile vermek istemiyorum. Aklını başına topla genceciksin, bu sanaldan bulsan bulsan madde bağımlısı, sapık, potansiyel katil en iyi ihtimalle yalancı bulursun başka bir cacık çıkmaz. İyi, düzgün, cazibesi olan kültürlü erkek sanalda niye kız arasın hiç düşünmüyor musun? Böyle biri zaten reelde çok kolay her kadına ulaşır. Biraz büyü yaşın olgunlaşsın, eğitimini tamamla, atan kendi evini kur bunlar olunca içine dahil olduğun çevreden zaten kendine uygun bir sürü kişi çıkar karşına. Yaşadığın şeyler ilişki değil, aşk değil. Kısa süreli dopamin yaratıyor tanımadığın insanların ilgisi, övgüleri fakat bunlar gerçek değil. Bu işleri acil bırak ve kendine gel yoksa uçuruma doğru koşuyorsun haberin olsun.

Allahın hıyarı hıc bırsey yapamaz korkma ve her yerden engelle.

Aman güzelim isterse gerçekten doktor olsun böyle şeylerle uğraşma, bir daha bana ulaşmaya çalışırsan savcılığa sikayet edeceğim de, amcasının bassavcı olması falan seni rahatsız etmesini gerektirmez , kim bilir 40 yaş sendromunda bi amca çıkacak kendisi

Öncelıkle korkmayın ama bır daha da ıletısıme gecmeyın. En kotu ıhtımal numaranızı degıstırırsınız. Tam bır abaza, uyanık olun böyleleri cok atar tutar. Aılenız olmasa da hepımız biriz burda

Ne yapabilir ya desene senin başsavcı amcan gerizekalı mı ömründe bi kere görmediğin kızın peşine senin için mesleği mi yakcak sktr git de geç

Flört aşamalarınızı optimal bulmadım.

Benim için ideal flört aşaması sırayla ;

1-tanışma oturması 1 saatlik (kahve)
2-kısa aralıklarla 3-5 görüşme
3-sekteye uğramayan kaliteli iletişim
4-enerjinin tek kişiye yöneltilmesi
5-uzatmadan devam edip etmeme kararına varılması

fakat bundan önce;
1-instagram hesabından eklemek
2instagram aktif foto atması ve akrabalrı olması
3-ilişkiden beklenen; kısa süreli mi eğlence mi yoksa şans verilecek bir süresi farketmeyen bir ilişki mi
4-karşı cinsin aileden ayrı yaşaması( eğer cinsellik varsa )
5-karşının mesleği; asgari mi/ sosyal hakkı olan orta direk mi/ yoksa işkolik birimi /hafta sonunuz olacak mı/ sık sık iş değiltirmesi gerekecek hizmet sektörü mü bunlar önemli/şehir değişmesi gerekecek mi?

Sen hemşire değil misin anlayamiyor musun adamın doktor olup olmadığını? Hiç mi sağlık/hastalık vs konusunda konu açılmadı? Adam ayağına fikfik yapmaya çağırıyor neye inandın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…