- 9 Mayıs 2015
- 1.483
- 4.430
- 333
Hsjsjshsh ya afedersiniz “bi şey olursa evleniriz mi”? Sodamı püskürttüm yemin ederim. Sizin yaşınız 10 falan mı? Karşınızdaki tıp öğrencisi falan da değildir muhtemelen, hatta attığı kimlik de yalandır. Allahaşkına saçma sapan şeyler yapmayınMerhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Hiç tanımadığınız adam sizi eve davet etmiş ve takıldığınız tek yer isminin farklı olması mı? Bambaşka biri de çıkabilir, tut ki eve gittin evde başkaları da olabilir. Seni öldüredebilir yani o kadar olay oluyor hiç mi ders almıyorsunuz? Yaşında daha küçük üstelik öğrencisin hiç mi etrafında, fakültende tanışıp arkadaşlık edebileceğin insan kalmadı ne işin var sosyal medyadan elin adamlarıyla yazışıyorsun?? Hiç birşey yapamaz engelle heryerden asla böyle bi hata yapıp da herhangi biriyle görüşmeye evine falan gitme. Sana bi abla tavsiyesi okulunu bitir sonra çalışırken aklı selim biriyle tanışır arkadaşlık edersin.Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Bir şekilde inandırıyor diye bir durum yok! Engelle, numaranı değiştir bitti gitti. Ezik sapığın teki belli ki.Yok fotoğrafım değil de dediğiniz gibi tıp öğrencisi değilse ve psikolojik rahatsızlığı varsa kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum çünkü 2 ay içinde defalarca bitirdim ama hep ısrar ediyor bir şekilde inandırıyor
Öff kaç yaşındasınız ya. Ben anlamıyorum erkeğe aç gibi taaa nerelerden adanaya mı gidecetiniz isim mevzusu olmasa. Adını bile doğru söylemeyen adam tıp okumuyordur, amcası da bir şey değildir korkma etmeMerhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Korktuğunu sakın belli etme bu adi herife, dik dur ve baş savcı tanıdığı olan bu hareketlere kalkışmaz emin ol yalan söylüyor korkak herif, sen de ki öyle mi baş savcı mı ismini ver benim baş savcıyı yiyecek abilerim var fln dersin, geri adım atma sakınMerhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim iyi ki varsınızKKda yüzlerce ablam var
Hayır kimsem yok maalesef, teşekkür ederimSavcı akrabaya ne diyip seni bulacaktı çok merak ettim. Amca ben sekse susadım, elim şeyimde dolaşıyorum bir kız var evime gelmiyor ne yap ne et onu bul, ben de sorunumu çözeyim mi diyecekti?
Belli ki biraz safsın, hayatta da seni yönlendiren biri yok.
Tanımadığın insanların evine gitme.
Tanımadığın insanlar için şehir değiştirme. Hatta tanıdıkların için bile değiştirme. Kimse için fedakarlık yapma bu şekilde.
İnsanların ağzından çıkan her şeye inanma. Özellikle sanaldaki bir anonim profile asla inanma.
Kimsenin tehditlerine boyun eğme. Ezik bir anonim hiçbir şey yapamaz sana.
Anladığım kadarıyla yalnız hissediyorsun ve bu hayatta arkanda durabilecek bir erkek istiyorsun. Ama bu kişiyi yanlış yollarla arıyorsun. Bu şekilde devam edersen başına kötü şeyler gelebilir. Lütfen filtrelerini açık tut ve herkese güvenme.
Lütfen kafanı karıştıran bir durum olursa buraya yaz, insanlar seni yönlendirir.
Etrafında hiç yok mu bir ablan abin sana destek olabilecek?
Kimsen yok ama hemşirelik okuyorsun. Aferin sana gurur duydumTeşekkür ederim iyi ki varsınız
Hayır kimsem yok maalesef, teşekkür ederim
Yok hayır söylediklerinizde mantıksız olan hiçbir şey yok, ben konuştuğum kişiden hoşlandığım için ve yaşadığım duygusal boşluk çok büyük olduğu için kolay manipüle ediliyorum. Bu yüzden fikirleriniz çok değerli benim için, dikkat edeceğim, teşekkür ederimKimsen yok ama hemşirelik okuyorsun. Aferin sana gurur duydumKendine yazık etme, sanal ortamdan sana yarar gelmez. Okuldan, ilerde çalıştığın hastaneden aklı selim biri çıkar karşına. Yüzünü görmediğin, aynı ortamda sohbet etme imkanı bulmadığın insanlara güvenme. Kimseye güvenme. Bu devir kolay bir devir değil. Anlıyorum belki söylediklerimiz sana komik geliyor, belki abarttığımızı düşünüyorsun. Siz ne anlarsınız demek geliyordur belki içinden. Böyle hissettiğin zamanlarda Münevver’in nasıl öldürüldüğü aklına gelsin. Tanıdığı, güvendiği sevgilisi tarafından nasıl öldürüldüğü aklına gelsin kızım.
Amcasına nasıl anlatacak bu durumu merak ettim şimdiBöyle böyle kızları kandırıyorlar demek ki. Amcası başsavcıymış. Koskoca başsavcı adam bir tane kızın peşine mi düşecek? İnanmayın böyle şeylere yahu. Ayrıca şimdi yazmış bak Rosa; tıpçının böyle şeylerle uğraşacak vakti olmaz hakikaten. İhtiyacı da olmaz.
Aylardır hep aynısın ama bizim yazdıklarımız bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Ahan da buraya yazıyorum birkaç hafta sonra gene başlık açacaksın ve konu başka bir sanaldan tanıştığın erkek olacak. Adım kadar eminim. Sende alışkanlık olmuş bu flört durumu. Ama yazık günah. Erkek de erkek diyorsun. Umudunu erkeğe ve evliliğe bağlamışsın. Forumda nice başlık var evlilikle ilgili. Evlilik çözüm değildir. Evlilik cennet de değildir. Takmışsın kafayı bir erkeğe sırtını dayamaya. Erkekler eski mert erkekler değil. Hepsi artık prenses. Seni çalıştırır paranı yerler. Demedi deme. sende o potansiyel var. Erkeğe maaşını yedirecek ezik kadın profili çiziyorsun sevgili kardeşim. Kendine çeki düzen ver. ayaklarının üzerinde tek başına dur.Yok hayır söylediklerinizde mantıksız olan hiçbir şey yok, ben konuştuğum kişiden hoşlandığım için ve yaşadığım duygusal boşluk çok büyük olduğu için kolay manipüle ediliyorum. Bu yüzden fikirleriniz çok değerli benim için, dikkat edeceğim, teşekkür ederim
Dimi yaaAmcasına nasıl anlatacak bu durumu merak ettim şimdi
Ablacım, sen tam olarak ne zaman gerçek hayata döneceksin?Merhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
Siz bu mesajlarla bi savcılığa gidin bakayım baş savcı amcası bu sapığı kurtarabiliyor muMerhabalar bundan 2 ay kadar önce bir kitap yorum sitesinde tıp öğrencisi olarak kendini tanıtan 23 yaşında Adana'da yaşayan bir erkekle tanıştım, ben de 22 yaşında ve İstanbul'da hemşirelik okuyorum. Zamanla arkadaşlık ilerledi yüz yüze görüşmeye karar verdik. Önce derslerinin yoğun olduğunu söyleyip beni kendi bekar evinin olduğu Adana'ya davet etti. Eve geçmeyiz dışarıda görüşürüz sinemaya gideriz diye konuştuk ve telefon numaralarımızı verdik, ancak whatsapp ismine bakınca farklı bir isimle kendini tanıttığını anladım ve güvenim tamamen sarsıldı. Bunu söyleyince ne olacak alt tarafı isim dedi kimliğini gönderdi konuşmaya devam ettik. Bu kişi bir haftadır beni ısrarla evine çağırıyor seni seviyorum bir şey olursa evleniriz yeter ki gel diye sürekli mesaj atıyor senin gibi temiz bakire bir kız arkadaşım olmasını istiyorum kötü bir niyetim yok vs şeyler söylüyor. En son iki gün önce otobüs bileti alıp bana resmini gönderdi şu saatte bin gel diye. Dışarıda buluşmayı kabul etmediği için gitmeyeceğimi söyleyip engelledim. Aslında ailem yok ama sahipsiz sanmasın diye muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim bu da işe yaramadı. Başka bir yerden ulaşıp gelmesen bile seni bulacağım amcam başsavcı dedi. Elinde numaram var. Sizce bana bir şey yapabilir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?