Sanaldan tanıştığım erkek yüzünden başım derde girer mi, bana fikir verebilir misiniz?

Dışardaki erkeklere kıran mı girdi, İstanbul da hemşirelik okuyorsun , genceciksin yok mu hiç yüz yüze görüşeceğin flört edeceğin birileri , neden ısrarla sanal?

Cıvıl cıvıl yaşlarda ne evliliği ayrıca, hayatı biraz vakitlice, yaşa göre yaşamak gerekmez mi,zamanı gelince o da olur .

Bu zat bir şey yapamaz ama siz de biraz uzak durun sanal tanışmalardan bence.

Hsjsjshsh ya afedersiniz “bi şey olursa evleniriz mi”? Sodamı püskürttüm yemin ederim. Sizin yaşınız 10 falan mı? Karşınızdaki tıp öğrencisi falan da değildir muhtemelen, hatta attığı kimlik de yalandır. Allahaşkına saçma sapan şeyler yapmayın

Hiç tanımadığınız adam sizi eve davet etmiş ve takıldığınız tek yer isminin farklı olması mı? Bambaşka biri de çıkabilir, tut ki eve gittin evde başkaları da olabilir. Seni öldüredebilir yani o kadar olay oluyor hiç mi ders almıyorsunuz? Yaşında daha küçük üstelik öğrencisin hiç mi etrafında, fakültende tanışıp arkadaşlık edebileceğin insan kalmadı ne işin var sosyal medyadan elin adamlarıyla yazışıyorsun?? Hiç birşey yapamaz engelle heryerden asla böyle bi hata yapıp da herhangi biriyle görüşmeye evine falan gitme. Sana bi abla tavsiyesi okulunu bitir sonra çalışırken aklı selim biriyle tanışır arkadaşlık edersin.

Bir şekilde inandırıyor diye bir durum yok! Engelle, numaranı değiştir bitti gitti. Ezik sapığın teki belli ki.

Öff kaç yaşındasınız ya. Ben anlamıyorum erkeğe aç gibi taaa nerelerden adanaya mı gidecetiniz isim mevzusu olmasa. Adını bile doğru söylemeyen adam tıp okumuyordur, amcası da bir şey değildir korkma etme

Korktuğunu sakın belli etme bu adi herife, dik dur ve baş savcı tanıdığı olan bu hareketlere kalkışmaz emin ol yalan söylüyor korkak herif, sen de ki öyle mi baş savcı mı ismini ver benim baş savcıyı yiyecek abilerim var fln dersin, geri adım atma sakın

Savcı akrabaya ne diyip seni bulacaktı çok merak ettim. Amca ben sekse susadım, elim şeyimde dolaşıyorum bir kız var evime gelmiyor ne yap ne et onu bul, ben de sorunumu çözeyim mi diyecekti?

Belli ki biraz safsın, hayatta da seni yönlendiren biri yok.
Tanımadığın insanların evine gitme.
Tanımadığın insanlar için şehir değiştirme. Hatta tanıdıkların için bile değiştirme. Kimse için fedakarlık yapma bu şekilde.
İnsanların ağzından çıkan her şeye inanma. Özellikle sanaldaki bir anonim profile asla inanma.
Kimsenin tehditlerine boyun eğme. Ezik bir anonim hiçbir şey yapamaz sana.
Anladığım kadarıyla yalnız hissediyorsun ve bu hayatta arkanda durabilecek bir erkek istiyorsun. Ama bu kişiyi yanlış yollarla arıyorsun. Bu şekilde devam edersen başına kötü şeyler gelebilir. Lütfen filtrelerini açık tut ve herkese güvenme.
Lütfen kafanı karıştıran bir durum olursa buraya yaz, insanlar seni yönlendirir.
Etrafında hiç yok mu bir ablan abin sana destek olabilecek?

KKda yüzlerce ablam var
Teşekkür ederim iyi ki varsınız
Hayır kimsem yok maalesef, teşekkür ederim

Teşekkür ederim iyi ki varsınız

Hayır kimsem yok maalesef, teşekkür ederim
Kimsen yok ama hemşirelik okuyorsun. Aferin sana gurur duydum Kendine yazık etme, sanal ortamdan sana yarar gelmez. Okuldan, ilerde çalıştığın hastaneden aklı selim biri çıkar karşına. Yüzünü görmediğin, aynı ortamda sohbet etme imkanı bulmadığın insanlara güvenme. Kimseye güvenme. Bu devir kolay bir devir değil. Anlıyorum belki söylediklerimiz sana komik geliyor, belki abarttığımızı düşünüyorsun. Siz ne anlarsınız demek geliyordur belki içinden. Böyle hissettiğin zamanlarda Münevver’in nasıl öldürüldüğü aklına gelsin. Tanıdığı, güvendiği sevgilisi tarafından nasıl öldürüldüğü aklına gelsin kızım.

Yok hayır söylediklerinizde mantıksız olan hiçbir şey yok, ben konuştuğum kişiden hoşlandığım için ve yaşadığım duygusal boşluk çok büyük olduğu için kolay manipüle ediliyorum. Bu yüzden fikirleriniz çok değerli benim için, dikkat edeceğim, teşekkür ederim

Bu nasıl bir yokluktur Adana’da kız mı kalmamış sizinle bu kadar uğraşıyor… bir şey yapamaz, engelleyin geçin

Amcasına nasıl anlatacak bu durumu merak ettim şimdi

Aylardır hep aynısın ama bizim yazdıklarımız bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Ahan da buraya yazıyorum birkaç hafta sonra gene başlık açacaksın ve konu başka bir sanaldan tanıştığın erkek olacak. Adım kadar eminim. Sende alışkanlık olmuş bu flört durumu. Ama yazık günah. Erkek de erkek diyorsun. Umudunu erkeğe ve evliliğe bağlamışsın. Forumda nice başlık var evlilikle ilgili. Evlilik çözüm değildir. Evlilik cennet de değildir. Takmışsın kafayı bir erkeğe sırtını dayamaya. Erkekler eski mert erkekler değil. Hepsi artık prenses. Seni çalıştırır paranı yerler. Demedi deme. sende o potansiyel var. Erkeğe maaşını yedirecek ezik kadın profili çiziyorsun sevgili kardeşim. Kendine çeki düzen ver. ayaklarının üzerinde tek başına dur.

Ablacım, sen tam olarak ne zaman gerçek hayata döneceksin?

Allah aşkına hemşirelik okuyorsunuz. Bitirin okulu, bu arada Almanca öğrenin. Başvurun gidin Almanya'ya. Bir sürü sağlık personeli alıyorlar. Mis gibi sosyal devlet, hem çalışın hem vatandaşlık alın. Kendinize araba alırsınız, sürekli Avrupa ülkelerini gezersiniz. Hatta belki orada biriyle evlenirsiniz. Hayatınız güzel olur. Yazları gelin buraya 1 ay mis gibi tatil yaparsınız. Kimseye muhtaç olmazsınız.

Sizi daha ilk buluşmada 'Eve' çağıran erkek değil doktor, nasa'da baş mühendis olsa olmaz. Ne münasebet tanımadığınız birinin evine ilk buluşmada gideceksiniz? Ya organ mafyası ise? Ya kadınları pazarlayan biri ise? Ya sizi uyutup bir şey yaparsa? Hiç mi bana bir şey olur diye korkmuyorsunuz? Hiç mi bu devirde cekinmiyorsunuz? Bir de ta Adana'ya gideceksiniz? Pes yani.

Sırf doktorum dedi diye bu kadar insanları kaf dağına çıkarmayın. Bu gidişle hastanede işe başlayınca da ilk gördüğünüz doktorun evine de tanımadan etmeden gidersiniz. Önce meslek yerine, karşınızdaki erkek iyi, ahlaklı, düzgün biri mi ona bakmanız lazim. Sonra meslek vs bakarsınız.

Bir daha tehdit ederse : 'Şimdi hemen savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum seni ifşa edeceğim. 'deyin. Affedersiniz bir yeri tutuşa tutuşa sizden anında af dileyecek. Hatta belki evliyim çocuğum var, çocuğuma acı vs bile diyebilir. Deneyin görün..

Son düzenleme:
Siz bu mesajlarla bi savcılığa gidin bakayım baş savcı amcası bu sapığı kurtarabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…