sanane şortumdan

Sanki pantolon , uzun etek vs. giyince bakılmıyor .
Şort giysen de bakarlar, kara çarşafa girsen de .
Bu tacizin çözümü kadınların giyiminin kısıtlanması değil , erkeklerin modern hayata adapte olması , öküzlükten çıkmasıdır.
Ama bunu anlamayacak cahil insanlar ne kadar anlatsan da anlamazlar.

ben nasıl eşimin şort giyen kızların bacaklarına bakmasına izin vermiyorsam, bakarsa kıyameti koparırsam, o da benim şort giymemden ötürü erkeklerin bana bakmasına izin vermez, eğer giyersem ve biri de bakarsa (ki bakarlar) o da kıyameti koparır.
1- erkeklerin hanzo hanzo bakmasına karışmak lazım,
2- kızların kişiliğini değil dişiliğini ön plana çıkarma çaresizliğine karışmak lazım
bence.

'Genişlik' diyenler de partnerlerinin her şeye karışmasına izin versin, ses edince dayak yiyip otursunlar, sonra fazla kıskanıyor karışıyor diye bunalsınlar. Bacak gibi bir uzuv mu açılıp saçılmak oluyor yani.
Biz mini şortlarımızla mutluyuz canlarım rahatsız oluyorsanız az öteye gidin

kaç yaşın da bu iki salak afedersin ?

açın kardeşim durduran yok
bazılarının açmasıda görüntü kirliliği resmen
ne oluyor açınca daha az mı sıcak oluyor hiç alakası yok.. bahaneler bahaneler

profil resmindeki benim tam da yerine gelmişim şortlu profil fotomla daha az sıcak olmuyor ama daha güzel oluyor yane şortla

Ben Ankara gibi yerde sortla geziyordum anne olmadan once. Su an sadece tatil yerlerinde giyerim. Esimin arkadaslariyla da bulustuk ve birisi degil acikca soylemek ima etse esim o kiside agiz burun birakmazdi. O kim ki benim sortumla ilgili konusacak? Allahtan cevremizde oyle insanlar yok.

Istediginizi giyebilirsiniz sevgiliniz bir sey demiyorsa kime ne? Ama sunu yadirgadim o kisi bunu dediginde sevgiliniz agzinin payini vermeliydi sizi uyarmak yerine.

Offffff bırak şu kekomaçi takımını bence...

kekomaçi

ahahha bu nedir ya yeni favorim kekomaçi

konu sahibi bence sevgiliniz bugün erkek arkadaşlarının yarın ailesinin etkisinde kalmaya çok müsait biri..
hafiften yol verseniz ileride başınız ağrımaz.

Yavrum oralar nereler??

Şort giyiyorsun diye sevgilini dolduran: erkek
Yolda sana öküz gibi bakanlar: erkek
Sana mızmızlanan sevgilin: erkek

Mağdur olan, hayatı kisıtlanan: sen

Erkekler dünyası.
Bir de sen şort giydin diye sevgiline geniş diyen kadınlar var. Kadinlarda bile bu kafa olduktan sonra, hayat bize zor

Ne giyecegimize elalem mi karar verecek. Hayret bişiy. Çağ dışı tiplere bak sen. Çarşafa girelim, bu ruh hastaları yüzünden. Cık cık cık

Aynen katılıyorum muhabbetini de kısıtlama giyimini de sen onlara alışacağına onlar sana alışsın

kusura bakma ama arkadaşın da pek normal değilmiş canım. erkek arkadaşı sırf sort giyecek olursa bacaklarını kırıp pantalon mu giydircek. ?? demek ki neymiş. şiddeti böyle sevdiriyorlar tey allahım.

erkek arkadaşına gelince arkadaşı neden ona söylemiş böyle bişeyi. ınsan demez mi ne cüretle sevgilimin bacaklarını inceliyorsun ?! diye.

Bence aklıselim kimsenin giydiği şey için bahane bulmasına gerek yok.
İstiyoruz giyiyoruz. Bu kadar basit.

Sayfiye yerlerinde herkes aynı tarz giyindiği için şort da giyersin, bikiniyle de gezersin.
Genelden farklı giyinene bakılıyor..
Bakılır. Bakarlar yani, hele bizimkiler.

En sevdiğim şey mesela dizaltı çorap veya değişik desenli çorap giymektir kısa etek veya elbise altına. Sonbaharda başlayıp neredeyse bütün kış da öyle gezerim.
Genelden farklı mı, farklı.
Seviyor muyum, seviyorum.
O zaman niye giymeyeyim "aman herkes gibi olayım" diye? Herkes dizaltı çorapla çıkmayacağına göre ben ömrü billah giyemem o zaman :)

Evet. Durduramazsiniz zaten.
Durdurmaya çalışsın biri de göreyim. Hahay.
Burası suudi arabistan degil
Şort da giyeriz etek de.
Genciz güzeliz.
Daha rahat oluyor. Canımız istiyor, giyiyoruz. Bahaneye ihtiyacimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…