- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
Offffff bırak şu kekomaçi takımını bence...
gerizekalı derken? sevgilime gerizekalı dicek haddi nerden buluyorsunuz?
açın kardeşim durduran yok
bazılarının açmasıda görüntü kirliliği resmen
ne oluyor açınca daha az mı sıcak oluyor hiç alakası yok.. bahaneler bahaneler
Ne konusu o ben bulamadım da ?
Offffff bırak şu kekomaçi takımını bence...
Yavrum oralar nereler??ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu
Aynen katılıyorum muhabbetini de kısıtlama giyimini de sen onlara alışacağına onlar sana alışsınAa gerçekten buradan yardım istiyorsun sen :)
Ne bileyim anormal gelmedi bana. Hep karşılaştığımız şeyler. Kızlar da bazen arkadaşlarının ilişkileri hakkında yorum yapıp sevgilisine karşı dolduruyor. Çok da önemli olmamalı sevgilinin arkadaşının ne düşündüğü. Sevgilinle aranda sıkıntı olmadıysa, sana hala saygı duyuyorsa sormana bile gerek yok. Bence tavır yapmana bile gerek yok. Gereksiz bi insanmış çünkü.
ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu
Bence aklıselim kimsenin giydiği şey için bahane bulmasına gerek yok.açın kardeşim durduran yok
Bakılır. Bakarlar yani, hele bizimkiler.Sayfiye yerlerinde herkes aynı tarz giyindiği için şort da giyersin, bikiniyle de gezersin.
Genelden farklı giyinene bakılıyor..
Evet. Durduramazsiniz zaten.açın kardeşim durduran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?