kekomaçiOffffff bırak şu kekomaçi takımını bence...
mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyımSana göre doğru olan cevabı vermişsin, tavrını koymuşsun. Eee buradan ne gibi bir yardım istiyorsun?
Niyet önemli o kişi iyi niyetli konuşmuşsa bence sıkıntı yok.mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım
mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım
Çok teşekkür ederim :)Aa gerçekten buradan yardım istiyorsun sen :)
Ne bileyim anormal gelmedi bana. Hep karşılaştığımız şeyler. Kızlar da bazen arkadaşlarının ilişkileri hakkında yorum yapıp sevgilisine karşı dolduruyor. Çok da önemli olmamalı sevgilinin arkadaşının ne düşündüğü. Sevgilinle aranda sıkıntı olmadıysa, sana hala saygı duyuyorsa sormana bile gerek yok. Bence tavır yapmana bile gerek yok. Gereksiz bi insanmış çünkü.
ahahaha :)))) aynen anlattığı kadarıyla oda öyle bi cevap vermişbide böyle kızlarımız var :) aferin sana valla.
(bikini izi adlı konudan buraya geliyorumda)
herneyse ben olsam fazla takılmam; arkadaşına 'oğlum sana ne sen önüne bak' diyememiş mi.
ortamlarda bulunmayacak kadar değil cnm.. tabiki karışamaz ama ilişkini birtek bu olay için kesme.. aynı şeyler tekrar yaparsa ozaman uzaklaşırsın hem ondan hem erk arkadaşından....mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım
haklısın canım, zaten çok nadir görüşüyoruz öyle denk gelirse. çok sağol :)ortamlarda bulunmayacak kadar değil cnm.. tabiki karışamaz ama ilişkini birtek bu olay için kesme.. aynı şeyler tekrar yaparsa ozaman uzaklaşırsın hem ondan hem erk arkadaşından....
O cocuk sorun degil de sevgilinle bile bir daha gorusmemelisinmesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım
Senin şortunu ve bakan gözleri mi kontrol etmiş.
Bir erkeği diğer bir erkeğin karısıni/ sevgilisini uyarması o kadar çirkin bir durum ki kelime bulamadım.
Ve yine ayrıca bir başkasının sözüne bakıp , şuana kadar kızmadigi bir durumu dile getirmesi yine çok çirkin bir durum.
Tatil yöresi olmayan yerlerde giyilen şartlara abes bakan bir insan olarak yazdım, gerisini sen düşün.
Ben olsam bosamazdim ama uyarı celp yollardım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?