sanane şortumdan

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
Dün sevgilimle görüştük. Biz ikimizdik sonra onun arkadaşı geldi bende tanıyorum çok iyi bi çocuk severiz birbirimizi. neyse sonra metrobüse falan bindik bi yerlere gitmemiz gerekti. Bende de o gün şort vardı erkek arkadaşım karışmaz daha doğrusu karıştırtmam giyerim haber de vermem yani bi giderim yanına şort giymişim falan.
Neyse oturduk bi yere çocuk lavaboya gitti. Erkek arkadaşımda bana birden yaklaştı kulağıma. Bi daha böyle şort giymiceksin ne bu her yerin dışarıda falan yaptı. Pardon? Dedim bu güne kadar sorun olmamış şimdi mi diyosun bunu falan. Oda demez mi arkadaşı için. Mert demiş ki oğlum neden sevgiline şort giydiriyosun, yolda gelirken herkes ona bakıyodu kardeşim haberin olsun falan. Bende dedim ki onun demesiyle mi bana bunu söylüyosun giyimime karıştırmıycağımı çok iyi biliyosun.
Oda evet haklısın bende ona onun hayatı kısıtlayamam zaten ama ben olduğum sürece ona kimse zarar veremez gibilerinden bişey demiş tabi en yakın arkadaşımdan bunu duymak bile kötü biraz daha dikkat etsen dedi. Çocuğu da çok severim kötü bi niyetle demediğini biliyorum. Yine de sinirlendim hani bazen tamam uyarmıştır diyorum ama ona düşer mi ki bu durum?

mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım

Aa gerçekten buradan yardım istiyorsun sen :)

Ne bileyim anormal gelmedi bana. Hep karşılaştığımız şeyler. Kızlar da bazen arkadaşlarının ilişkileri hakkında yorum yapıp sevgilisine karşı dolduruyor. Çok da önemli olmamalı sevgilinin arkadaşının ne düşündüğü. Sevgilinle aranda sıkıntı olmadıysa, sana hala saygı duyuyorsa sormana bile gerek yok. Bence tavır yapmana bile gerek yok. Gereksiz bi insanmış çünkü.

Aa gerçekten buradan yardım istiyorsun sen :)

Ne bileyim anormal gelmedi bana. Hep karşılaştığımız şeyler. Kızlar da bazen arkadaşlarının ilişkileri hakkında yorum yapıp sevgilisine karşı dolduruyor. Çok da önemli olmamalı sevgilinin arkadaşının ne düşündüğü. Sevgilinle aranda sıkıntı olmadıysa, sana hala saygı duyuyorsa sormana bile gerek yok. Bence tavır yapmana bile gerek yok. Gereksiz bi insanmış çünkü.
Çok teşekkür ederim :)

bide böyle kızlarımız var :) aferin sana valla.
(bikini izi adlı konudan buraya geliyorumda :halay:)

herneyse ben olsam fazla takılmam; arkadaşına 'oğlum sana ne sen önüne bak' diyememiş mi.

bide böyle kızlarımız var :) aferin sana valla.
(bikini izi adlı konudan buraya geliyorumda :halay:)

herneyse ben olsam fazla takılmam; arkadaşına 'oğlum sana ne sen önüne bak' diyememiş mi.
ahahaha :)))) aynen anlattığı kadarıyla oda öyle bi cevap vermiş :D

mesela bi daha o çocukla aynı ortamda bulunmalı mıyım
ortamlarda bulunmayacak kadar değil cnm.. tabiki karışamaz ama ilişkini birtek bu olay için kesme.. aynı şeyler tekrar yaparsa ozaman uzaklaşırsın hem ondan hem erk arkadaşından....

ortamlarda bulunmayacak kadar değil cnm.. tabiki karışamaz ama ilişkini birtek bu olay için kesme.. aynı şeyler tekrar yaparsa ozaman uzaklaşırsın hem ondan hem erk arkadaşından....
haklısın canım, zaten çok nadir görüşüyoruz öyle denk gelirse. çok sağol :)

Senin şortunu ve bakan gözleri mi kontrol etmiş.

Bir erkeği diğer bir erkeğin karısıni/ sevgilisini uyarması o kadar çirkin bir durum ki kelime bulamadım.

Ve yine ayrıca bir başkasının sözüne bakıp , şuana kadar kızmadigi bir durumu dile getirmesi yine çok çirkin bir durum.

Tatil yöresi olmayan yerlerde giyilen şartlara abes bakan bir insan olarak yazdım, gerisini sen düşün.

Ben olsam bosamazdim ama uyarı celp yollardım. :)

Senin şortunu ve bakan gözleri mi kontrol etmiş.

Bir erkeği diğer bir erkeğin karısıni/ sevgilisini uyarması o kadar çirkin bir durum ki kelime bulamadım.

Ve yine ayrıca bir başkasının sözüne bakıp , şuana kadar kızmadigi bir durumu dile getirmesi yine çok çirkin bir durum.

Tatil yöresi olmayan yerlerde giyilen şartlara abes bakan bir insan olarak yazdım, gerisini sen düşün.

Ben olsam bosamazdim ama uyarı celp yollardım. :)

benim de sinirlendiğim bu oldu zaten, gururuna mı yediremedi çocuğun öyle demesini anlamadım ki :)

ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu :D

Back
X