sanane şortumdan

Çok saçma bir muhabbet. O arkadaş çok kabalık etmiş bence ve hatalı. Orda erkek arkadaşın gaza gelip sana bağırıp çağırabilirdi. Hatta seni rezil edebilirdi. Kimseye düşmez senin şortunu uyarmak...

Erkek arkadaşının da onun lafıyla hareket etmesi çok çocukça. Bugüne kadar anlayamamış da, arkadaşı sayesinde mi uyanmış olaya?

Senin tercihin tabi ki ama şahsen bana gelmez bu tür muhabbetlerin içinde olmak, giyimime kuşamıma sadece ben kendim karar veririm. Kalmış ki sevgilimin arkadaşı karışacak? Ben de onun lafını dinleyeceğim?

O kız arkadaşın da ayrı bir vakaymış yani... Bacaklarımı kırar, mağazadan pantolon aldırır falan demesi ve bunu sevgi zannettmesi... gerçek bir kezban.

Ve son olarak, kim ne giyerse giyer...Burada bile şort giyilmesinden hoşlanmıyorum diyenler var. Ne alaka? Banane sokaktaki milletin şortundan, istiyorsa çıplak gezsin, banane?

sevgilin, arkadaşına senin ne haddine benim sevgilimin giyimiyle ilgili yorum yapmak demeliydi,
sen de sevgiline sizin ne haddinize benim şortuma karışmak demeliydin.
o kadar delikanlıysa arkadaşlarını bacakların hakkında konuşturmasın!
ayrıca nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mesela istanbulda kızların yarısı şortla geziyor bu sıcakta ne giyeceklerdi? bakan şortluya da bakıyor, kotluya da tesettürlüye de.

iyy arkadasi kim bilir ne gozle baktida baskalari bakar dedi. Cidden canim birak boyle kisilerle takilmayi eger acik giyiniyorsan basina hep dert olur bu

Ne konusu o ben bulamadım da ?
bide böyle kızlarımız var :) aferin sana valla.
(bikini izi adlı konudan buraya geliyorumda :halay:)

herneyse ben olsam fazla takılmam; arkadaşına 'oğlum sana ne sen önüne bak' diyememiş mi.

• Beğen
Reactions: KV_
Demek arkadaşı bacaklarına bakmış. Senin erkek arkadaşın adam gibi adam olsaydı 'Sen benim kız arkadaşım hakkında nasıl böyle konuşursun?' der haddini bildirirdi.

Cok komik.cocuk demekko ceredekileri ve sizi gozetlemis. Sevgilin fark etmemis herkesin sana baktigini arkadasi görmüş.

Ulen ben erkek olsam. Yakin arkadaşım kiz arakdasina herkez bakiyor neden sort giydi dese. Ben o adamin agzini yuzunu dumduz ederim. Demek bakmis dikkat etmis. Bakmakla kalmamis analiz etmis ki okadar biliyo. Resmen takip etmis insanlari ve seni ki herkes bakiyo demis.

G.zekali o haddini aşmış Sevgilin gercekte o ne dedi merak etti.
Birde du yada bi tek sen sort giyiyorsun gibi demis sevgilinin arkadasi :) bence uzak durun o arkadastan. Baya incelemis

yani şort normaldi çok kısa değildi. ayrıca sevgilinin arkadaşı seni incelemiş muhabbeti gerçekten bana da alakasız geldi. tabi tanımadığınız için haklısınız. ama onun demek istediği atıyorum yolda yürüyoruz karşıdan gelen bi adamın bana bakması bunuda cocugun görmesi. neyse ben dersimi aldım ya

Dün sevgilimle görüştük. Biz ikimizdik sonra onun arkadaşı geldi bende tanıyorum çok iyi bi çocuk severiz birbirimizi. neyse sonra metrobüse falan bindik bi yerlere gitmemiz gerekti. Bende de o gün şort vardı erkek arkadaşım karışmaz daha doğrusu karıştırtmam giyerim haber de vermem yani bi giderim yanına şort giymişim falan.
Neyse oturduk bi yere çocuk lavaboya gitti. Erkek arkadaşımda bana birden yaklaştı kulağıma. Bi daha böyle şort giymiceksin ne bu her yerin dışarıda falan yaptı. Pardon? Dedim bu güne kadar sorun olmamış şimdi mi diyosun bunu falan. Oda demez mi arkadaşı için. Mert demiş ki oğlum neden sevgiline şort giydiriyosun, yolda gelirken herkes ona bakıyodu kardeşim haberin olsun falan. Bende dedim ki onun demesiyle mi bana bunu söylüyosun giyimime karıştırmıycağımı çok iyi biliyosun.
Oda evet haklısın bende ona onun hayatı kısıtlayamam zaten ama ben olduğum sürece ona kimse zarar veremez gibilerinden bişey demiş tabi en yakın arkadaşımdan bunu duymak bile kötü biraz daha dikkat etsen dedi. Çocuğu da çok severim kötü bi niyetle demediğini biliyorum. Yine de sinirlendim hani bazen tamam uyarmıştır diyorum ama ona düşer mi ki bu durum?

Sevgilin bir şey demezken ona laf demek düşmez. Seni mi gözetliyormuş milletin baktığını nerden biliyor? -ki oda mı o gözle baktı sana acaba ?

erkek arkadasının bıle dıkkatını cekmıyorken kendısıne ne kendısının nıye dıkkakıtı cekıyor ne hakla hangı vasıfla ???
usturupsuz adam
erkek arkadasınında ondan kalır yanı yok bence

Ben olsam kendime baktırtacak şekilde giyinmem. Giyinmiyorum yani.. Aa ne hoş bir kız denmesiyle, hmm bacakları ne hoşmuş denmesi arasında fark var.
Geri kafalılıkla alakası yok, tercih meselesi..

ayy bunu okuduğunda aklima geldi..:)
ben eşimle nişanliydik.. o zamanla..
bi kerem saçimi düzleştirdim.. mini etek giydim o kadar çok hoş oldum ki...
eşimle buluştuğumda bune ya niye bunu giydin diye sert çikişmişti.. beni eve götürdü üstümü degiştirdim bende..
çünkü herkes bana bakiyordu eşim dövecekti onlari vallaa:D:D
o gün aşiri kıskanç krize sokmuşum:D:D:D aklima geldiyse gülüyorum.

ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu :KK70:
Böyle kızlara yazık valla sevginin göstergesini bu sanıyorlar :) kısıtlandığı için rahatsız olmayıp bir de mutlu oluyorlar seviliyorum diye

Herkes istediğini giymekte özgür ama herkes de istediğine bakmakta özgür. Çok kısa ya da dikkat çekici giyinebilirsin, böyle giyinmek istemiş olabilirsin ama bunu giydikten sonra da millet bana bakıyor, benim bacaklarıma bakıyorlar, dikkatlerini çekiyorum vs demek saçma çünkü bakarlar. Türkiye'de açarsan bakıyorlar arkadaşım, açmadan bile bakıyorlar. Gelişmiş ülkelerde öyle değil ama burası Türkiye. Yani bu ülkede tecavüze uğrasan "o da kısa giyinmeseymiş" diye bir tepki alıp tecavüzü hakettiğini düşünen yüzlerce insanla karşılaşabilirsin çünkü zihniyet bu. Bana göre senin kısa giyinme özgürlüğün varsa insanların da bakma özgürlüğü var, sonuçta bacak seninse göz de onun ama sadece bu kadar bana göre. Sadece bakma özgürlüğü var, taciz tecavüz etme özgürlüğü gibi bişey yok öyle bi anlam çıkmasın, o başka bişey. O yüzden burası Türkiye, sen ne kadar gelişmiş ve özgürlükçü olsan da rahatsız edilme ihtimalini azaltmak için ona göre giyinmek gerek maalesef. Ben bakmam mesela o ayrı konu, isterse çıplak gelsin. Ama bakarlar. Sevgilinin arkadaşı da bakar, sokaktaki adam da.

Back
X