sanane şortumdan

açın kardeşim durduran yok :KK70:
bazılarının açmasıda görüntü kirliliği resmen
ne oluyor açınca daha az mı sıcak oluyor hiç alakası yok.. bahaneler bahaneler

+1
Yani tek akli selim yorum bu .. Bu yorumada arabistanmı , karıştırın sonra dayak yiyin oturun demişler .

Abi g*tü görünen var dışarı da yürürken . Şimdi sen serinlemek içinmi giyiyorsun bunu . Sanmam

hiç kimseye düşmez yorum yapmak. Sinir oluyorum erkeklere böyle gereksiz hatırlatmalar yapıp değiş! diye yorum yapanlara... Durduk yere huzur bozuluyor.

Kim ne giyerse giyer.Size ne.Herkesin tercihi.Erkek yada kadın farketmez.Kimse karısamaz yani.Hay eti gorunuyo bilmem ne.Hay su oglan kupe takmıs kadın gibi.Sanane.Bakmyın sizde.Yani bu görmemiş insanlar yuzunden kimse tarzını degiştiremez.Nolur biraz kendinize gelin ya.Onlara takılacagınıza gidin az bi kitap okuyun nolur.Yemin ediyorum daha faydalı.:tokat:

Ne biçim arkadaş o. Senin bacaklarına bakmış bide herkes bakıyor haberin Olsun! Diye sevgilini doldurmuş

Dün sevgilimle görüştük. Biz ikimizdik sonra onun arkadaşı geldi bende tanıyorum çok iyi bi çocuk severiz birbirimizi. neyse sonra metrobüse falan bindik bi yerlere gitmemiz gerekti. Bende de o gün şort vardı erkek arkadaşım karışmaz daha doğrusu karıştırtmam giyerim haber de vermem yani bi giderim yanına şort giymişim falan.
Neyse oturduk bi yere çocuk lavaboya gitti. Erkek arkadaşımda bana birden yaklaştı kulağıma. Bi daha böyle şort giymiceksin ne bu her yerin dışarıda falan yaptı. Pardon? Dedim bu güne kadar sorun olmamış şimdi mi diyosun bunu falan. Oda demez mi arkadaşı için. Mert demiş ki oğlum neden sevgiline şort giydiriyosun, yolda gelirken herkes ona bakıyodu kardeşim haberin olsun falan. Bende dedim ki onun demesiyle mi bana bunu söylüyosun giyimime karıştırmıycağımı çok iyi biliyosun.
Oda evet haklısın bende ona onun hayatı kısıtlayamam zaten ama ben olduğum sürece ona kimse zarar veremez gibilerinden bişey demiş tabi en yakın arkadaşımdan bunu duymak bile kötü biraz daha dikkat etsen dedi. Çocuğu da çok severim kötü bi niyetle demediğini biliyorum. Yine de sinirlendim hani bazen tamam uyarmıştır diyorum ama ona düşer mi ki bu durum?
Karismasi normal ama anormal olan su sevgilinin akli yok muydu simdiye kadar farkina varmadi da arkadasi mi uyardi ? Gercekten kiskansaydi zamaninda karisirdi asla izin vermezdi hakli olarak

Konu Arabistan'a bağlanmış bile.
Herkes dilediğini giyer, nedir iki gündür bikini ve şorta olan isyan?
Konu kapanmıştır.

Back
X