sancaktepe via hospital

ben bir kontrol için Banu hanm a gittim açıkcası çok memnun kaldım gayet güler yüzlü karşıladı. bence bir dene derim hemde gecen ay gittim daha ..

Teşekkürler canım bende hastanede görüştüklerimden banu hanım hakkında olumlu yanıtlar aldım onu denemk istiyorm bakalm inş bende elektrik alabilirim :) çok az zamanımız kaldı hayırlısıyla bakalm

inşallah canım hayırlısı olsun bizde istiyoruz bakalım bende banu hanım ile devam ederim diye düşünüyorum sende düşüncelerini paylaşırsan sevinirim..

Bende erdemde yasemin hanima gidiyorum cok memnunum viayi bende dusunmustum ama bi gece acil gittim 3 aylik hamileyken Bana dusuk yapiyosun diyip progestan vermisti halbuki enfeksiyon kapmisim oyuzden o hastaneyi hic dusunmedim ama banu hanimi iyi diolardi cok doktor gezdim birtek yasemin hanimdan memnun kaldim :)

Yasemin hanım iyi güzel hoş da ben erdemde doğurmak istemiyorum :) hastane hakkında çok fazla olumsuz yorumlar var ne biliym gerçi her hasyane ve her doktor hakkında aynı şeyler mevcut.. kararsız kaldım şuanda bakalm napıcaz.. bide doğuma yasemine denk geliceğim meçhul ya mesai saati dışında olursa yada haftasonu yada yasemin hanımın izinli olduğu gün :) işte hepsi birer soru işareti napıcamı bilemiyorm şuan için.. senin de doğum yakın heralde erdemi mi düşünüyosun ?

Inan bende ayni seyleri dusundum hala hastaneye guvenim yok ama cogu haastane icin olumsuz seyler soyleniyo bence burda en onemli etken doktorun iyi olmasi her hafta kontrole gidiyorum cok kguzel ilgileniyo bi skinti yasicagmi dusunmuyorum kismetse epidural normal dusunuyorum evet benimde yakin iki haftam var normalde ama haftaya tekrar bakicak acilma olduysa doguma alir die dusunuyorum

Canım Allah hayurlısıyla kurtulmak nasip etsin inş sanada banada :) evet yasemin iyi doktor sakince bakıp açıklıyo ilgileniyo ama ya mesai saati dışına gelirse doğum :) bende en çok ondan rahatsızım herşey nasip bakalm hastaneyi hiçkimse tavsiye etmiyo kime dediysem ordan başka heryer olabilir şeklinde yorum aldım nedendir bilinmez.. diyorum yasemini alıp viada doğuma soksak ne güzel olur :) doğum hakkında haberdar et bizi inş herşey istediğin gibi olur

Cnm haberdar ederim seni cok haklisin hastane konusunda ama iste doktoru birakamiyorum bende Rabbim yardimcimiz olsun ins bi aksilik olmadan saglikli sekilde kucagmiza aliriz bebeklerimizi :)

Kızlar ben viada banu hanıma gittm ama pek pozitif elektrik alamadm malsef suratsız biri değil kesinlikle ama canayakın da değil donuk geldi bana yorumsuz dinliyo herşeyi ben ilk defa gittiğim için ve burdaki yorumlarında etkisinde olaraktan tedirgin ve heyecanlıydm muayene çok kısa sürdü bebeğin kalp atışlarını dinleyelm demek bile gelmemiş aklıma :) o da sağolsun bakmadı sadece suyu iyi dedi başkada bi yorumu olmadı bilgilendirmesi de.. bende kan uyuşmazlığı olduğu için biraz muayene geçmişimden bahsetmek istedm ama çok ilgilenmedi kendince gerekli gördüğü testleri yapıp yapmadığımı sordu notlarını aldı ve tamam dedii :) girmemle çıkmam 5 dk sürmüştür ancak baya bi kısa bi muayeneydi..
Genel manada iyi geçti ama ben galiba biraz ilgiye ve açıklamaya ihtiyaç duyan biriyim beklentim belki biraz fazla olabilir o yüzden memnun kalmamış olabilirm bilmiyorum.. insan nedense biraz güleryüz bekliyo işte biraz güven vermesi gerekiyo.. benim gözlemlerim şimdilik bunlar :)
Erdemdeki yasemin hanımla kıyaslamaya bile gerek görmedim bıraktığma pişmanım diyen arkadaş baya haklıymş bence.. sanırım erdeme geri döniciimm ama öncesinde bir de ümraniye devlete baksammı diye düşünmekteyim :) zeynep kamil oraya taşınmış yni binaymış çok güzelmiş diye duydum..

Daha acilmamis o hastane cnm bende sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…