sancaktepe via hospital

Bugün gittim tuğba hanıma ultrason muayenesini size nasıl yaptı acaba eşimle ilk gidişimizdi sabah dıyemı bilmiyorum çok sakindi girdik siz nasıl yardımcı olabılırm dıye sordu tansıyon kılo bakıldı hangi ilaçları kullanmam gerektiği konusuldu bebegın kılosuna boyuna baktı ultrasonda bize kafasını bacaklarını kollarını gösterdı tek tek 23 haftalığım ben doğum tarıhını konustk ki şimdiye kadar gittğim doktorumla daha doğumla ilgili bişey konuşmamıştık bız memnun kaldık galiba biraz kişiye bağlı ya da ilk izlenım önemli

size ultrason muayenesini nasıl baktı?

Birde evet çok hızlı konuşuyor ama çok hastası var ve yardımcı doçent 50 tl muayene ücreti hastane karşılıyo galiba ücretını ya da burda yardımcı docentlık yapmıyo ama ıyı bır doktora benzıyodu ilgilydı bende sultanbeyli ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum burdakı doktorlar cok kotu bolmıyrm ondanda eşimle bana iyi gelmiş olabilir :) eşimle aynı iş yerınde çalışıyoruz

Begenmenize cok sevindim. Ben hic gitmedim kendisine sadece insanlardan duydugum bir yorumdu. Umarim boyle guzel gider her muayeneniz :)

Merhaba arkadaşlar via da doğum yapıcam çarşamba günü inşaallah doktorum dışardan bi doktor olacak o konuda içim rahat açıkçası bildiğim bi doktor.fakat hastaneyle ilgili hiç bilgim yok doğum sonrası falan ilgi alaka nasıl temizlik nasıl kisacasi bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba doktorunuz kim acaba sezeryanmi olacak dogumunuz? Hastane temiz bir hastane ve calisanlarida kibar ve nazik

Doktorum başka dediğim gibi dışardan Nurdan Şahin Yücel doktorumdanyana tereddutum yok ama işte malum sonrasinda önemli sezeryan olacak dogumum açıkçası biraz korkuyorum sonrası nasıl olur diye

Doktorum başka dediğim gibi dışardan Nurdan Şahin Yücel doktorumdanyana tereddutum yok ama işte malum sonrasinda önemli sezeryan olacak dogumum açıkçası biraz korkuyorum sonrası nasıl olur diye

Asil onemli olan bildiginiz gibi doktorunuz. Hastanede gayet temiz umarim memnun kalirsiniz

Evet doğumyaptım hastanenin temizliğinden hemsirelrine kadar çok memnun kaldım açıkçası memnun kalmama korkularim vardı ama kortugum gibi olmadı sadece doğumda biraz göğüs altında kemiklerimi çok zorlamislar neden bilemiyorum doğumdan beri onun agrisyla uğraşıyorum

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsun. Doktorunuz kim acaba?

Masallah evladiniza rabbim uzun omur versin insallah . Hastaneden memnun kalmaniza cok sevindim. Agriniz icinde rabbim acil sifalar versin insallah. Belden uyusmalimi oldu ameliyatiniz? Kac gece kaldiniz hastanede?

Merahaba hanımlar bende via hospitalde dogum yapmayı düşünüyorum hangi doktoru tavsiye edersiniz doğum üceti nekadar

Kızlar birsey sormak istiorum inşaallah hemen cevap veren olur.ben bu hastaneye cok yakin oturuyorum ve sabah kan testi yaptırmak istiyorum kan testi ücreti ne kadar bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…