sancaktepe via hospital

Sonucu bize yaz canım ne zaman gideceksin

kesinlikle size çok teşekkür ederim bugün bol bol dua ettim size şükür aradığım doktoru buldum çok güzel ilgilendi 2 aydır tuğba hanıma gidiyorum tansiyon ölçme aletini görmedim bur da direk tansiyonumu ölçtüler ve inanılmaz güzel bilgi verip anlattı tuğba hanım istediği bir ton tahlile yorum bile yapmamıştı damlanur hanım tek tek inceledi ve idrarda baktari çıkmış ilaç verdi yani tuğba hanım bu veballeri nasıl ödeyecek çok merak ediyorum ..

Cok sevindim begenmenize, ben hamileligimin basindan beri damlanur hanima gidiyorum, kendisi inanin gereksiz ilac vermez. Her gidiste kilo ve tansiyon takibi yapar. Her ihtimali goz onune alir ve asla sizi ilaca bogmaz. Ayrica serin kanlidir insanin telaslanmasini engeller. Umarim memnuniyetiniz devam eder :)

Sizler böyle deyince şimdi bende damlanur hanıma gitmeye karar verdim. Nasılsa doğumuda viada yaptırıyormuş

Kizlar merhaba nasilsiniz? Varmi hadtane ya da doktorlar hakkinda yeni bir gelisme ogrenen? Ya da gidip memnun kalan?

Merhabalar bende cemal beye başlamıştım ilk geldiği günden beri. Benim de dikkatimi çeken bazı şeyler oldu mesela hiç tansiyon ve kilo kontrolü yapılmadı.tamam ilgili bir dr ama ne bileyim ilk zamanlarda oluşan güven duygusu bende azaldı.en basitinden ufacık bişey için hemen özel ilaç yazmasına sinir oluyorum.kafam o kadar karışık ki size anlatamam sanırım bende damlanur hanımı deniycem.cemal bey çok konuşkan ve 30 yıllık tecrübeliyim sonuna kadar beraber devam edelim dedi ama bilemiyorum içime kuşku düştü. Damlanur hanıma giden arkadaşlar ultrason renkli mi orda bir de mesela dışardan tahlil yaptırdığınızda illa bizde yaptır diye tutturuyor mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

Ben suan damlanur hanima geldim randevumu bekliyorum. Damlanur hanim her istedigi tahlilde ozellikle belirtir saglik ocagindada yaptirabilirsin der. Seker yuklemem vardi mesela saglik ocaginda yaptirabilirsin demisti. Ve damlanur hanim cok ilac yanlisi degil, misal ben hala kan ilaci baslamadim. Birkac kez sordum bana dediki hemogram degerin iyi o yuzden bosa ilac baslatmiyorum. Ben takibini yspiyorum gerektiginde baslicaz hem o ilaclar bosa kilo aldiriyor kabizlik yapiyor demisti. Ultrason aletine gelince bir normal birde renkli ultrasonu var ama ciktilari siyah beyaz cikiyor renkli cikmiyor. Cemal beyede gittim bana her gidisimde kilo tansiyon komtrolu yapmisti damlanur hanimda hep kontrol eder. Cemal bey konuskan biridir damlanur hanim daha soguk durur. Damlanur hanimi bir deneyin derim.

Çok teşekkür ederim canım

HanimlAr merhaba. Bende via hospital e gidiyorum tuba hanıma. Burda yazılanların aynısını bende yaşıyorum istiyorum ki biraz daha ilgili olsun vs. Yani ilgiden kastım güler yüzlü . 4 5 dk muayene bitiyor. Birde size birşey sormak istiyorum aranızda tuba hanıma gidip normal doğum yapan var mı.birde gece olursa doğum geliyor mu ? Ben allah nasip ederse normal epidural istiyorum fakat hastanede bir bayanla tanıştım şimdiye kadar normal yaptigini görmedim dedi. Çok endiswliyim çoook lutfen akıl verin bana ne yapayım ben. Bu arada evim estevia ya da yakın. Damlanur hanımdan mi randevu alsam acaba o normal mi sezeryan mi taraftarı. Forumdaki bazı bayanlar damlanur hanımı çok beğenmişler çünkü.

Bildigim kadariyla doguma mesai saatleri disinda kendi doktorun gelmiyor. Tugba Hanimda hep bi yogunluk oluyor malesef ben hic gitmedim kendisine. Hulya hanimi da denemedim, damlanur hanim onceden viadaydi simdi esteviada, kendisinin muayenesi uzundur. Surekli tansiyon ve kilo takibi yapar. Sikayetin varmi sorar, cocugun heryerine bakar ultrasonda. Cemal beyde ayni sekilde viada ve o da her turlu takibimi yapiyor. Tek farklari damlanur hanim daha ayrinticidir, cemal bey biraz daha rahat bir doktordur

Canım çok tsk ederim verdiğin bilgiler için nasıl oluyor da gelmiyor mesai saatlerinin içerisinde olmazsa. Saçma değilmı. Zaten onun için özel hastaneye gitmiyor muyuz. Bn hiçbirsey anlamadim ve kafayi yemek üzereyim. .. peki siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba.

Bu arada anladığım kadariya siz iki doktora birden gidiyorsunuz. Peki doğum açısından ne düşünüyorlar. Normal doğum taraftari mj sezeryan mı.

Rica ederim canim. Simdi soyle birsey var hicbir ozel hastane mesai saatleri disinda doguma kendi doktorunu getirmiyor( birkac hastane haric onlarda doktor farki oduyorsunuz ) mesai saatleri icindeyse kendi doktorun zaten hastanede oldugundan o dogurtur ama mesai saatleri disi ve haftasonu ise nobetci domtor dogurtur. Ben dedigin gibi 2 doktorada gidiyorum, ikiside dogum icin konusmanin erken oldugunu soylediler. Damlanur hanima birkez catalin yanindan gecerken bunu gorunce korkuyorum demistim. O da bana korkma, korkulacak bisey yok demisti ama dogum icin dedigim gibi henuz nasl olacagini konusmak erkenmis

Bence çok iyi ediyorsunuz valla 2 doktora gidiyorsunuz.. doğum esnasında hangi doktor girecek doğumunuza. Eğer mesai saatleri içerisinde olursa cemal bey mi girecek doğumunuza yoksa damla hanım mj. Sonuçta 2 doktora muayene oluyorsunuz. Bende aynı sistemi uygulayabilirim de o yüzden sordum.

cemal bey genelde nobetci oluyor, sayet normal dogum ve mesai saatleri disinda ise cemal bey insallah. Ancak sezeryan ise damlanur hanim diyorum ben

Bende yarın Sancaktepe Via'ya Cemal Bey'e gideceğim.
2-3 ayda 1 adet oluyorum. Ve şuan kanamam fena ve sancılı. Ariyetten polistik over hastasıydım.
Ama çoçuk denemesi olumsuz olunca üzerine düşmedim.
Şimdi azimle yeniden başlayacağım.
Umarım sonum sizin gibi mutlu biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…