sancaktepe via hospital

Cemal Bey'e muayneye gittim Bilgilendirmesi ilgilenmesi gayet hoşumuza gitti. Testler verdi tam 27 tane. Başka yerde yaptırdık testleri. Sonuçları hafta sonu göstereceğim bakalım. 5 ay benimlesin dedi. Tedavi bitene kadar beraberiz. İnşallah bitecek herşey

Ayyy cnm benim inşallah mutlu bir şekilde sonuçlanır. valla ben geçen rüyamda bile gördüm cemal beyi bana diordu ki önceden hangi doktora gittiysen ona git kabul etmiyordu beni hastası olarak inşallah bende memnun kalırım . Haftaya cuma 2. Düzey ultrason a gireceğim. Sonucu da pazartesi cemal beye göstereceğim . Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Ben cemal beye gidiyorum çok memnunum. Geçen randevumuz vardı acil sezeryanı çıktı nasıl mahçup bir şekilde izin istedi sonra geldş allah razı olsun beklediğiniz için falan dedi.bben alışık değilim böyle şeylere çok hoşuma gitti

Ayyy valla siz böyle anlatınca çok heyecanlanıyorum ben 5 aydır hiç böyle ilgi görmedim doktorum dan hemen gün gelse de gitsem muayeneye yaa

Cemal Bey iyidir, ilgilidir. Yeni geldigi icin hastaneye pek yogunlugu yoktur ama en iyi tarafi da geceleri genelde nobetci olmasidir. Gece dogum olsa kendisi oluyor buyuk ihtimalle hastanede

Şimdi test sonuçları ile gittim Cemal Bey'e. Amh düşük çıktı. Doğurganlık degeri bayağı düşük. Ilaclar verdim diyetisyene yolladi. Simdi diyeti uygula 10 gun sonra gel. Aşılama tarihini belirleyelim dedi. Haydi hayirlisi

Hayirlisi nilözgül hanım . İnşallah tutar sizde sağlıklı bir şekilde bebisinizi kucagimza alırsınız.

bende via hospital sancaktepeye başlamayı düşünüyorum tuğba gürbüze çok övüyolar ama o doktoru cep numarasını falan veriyor mu?

Ben sultanbeyli ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ne kadar zor ıyı bir doktor bulmak ya 23 haftalık hamileyim kurtköy ersoy hastanesine gidiyordum esra hanıma geçen rahatsızlandm kusma ishal acile gittim esra hanım yoktu başka kadın doğum yönlendiridler onlarda bakmadı bana kimse ilgilenmedi hiçbir sağlık çalışanı ortalıga falan artık kusmaya baslamıstm ayakta zor duruyodum allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsn gerçekten

Cok gecmis olsun. Cok haklisiniz insan ozelde neye guvenecegini bilmiyor. Devletede gitsen ordada ilgi alaka 0 mallesef

bende via hospital sancaktepeye başlamayı düşünüyorum tuğba gürbüze çok övüyolar ama o doktoru cep numarasını falan veriyor mu?

Tugba hanima hic gitmedim cunku kendisi asiri yogun devlet hastanesi gibi hastayi 5 dk da muayene edip yolluyormus

hadi ya eşim bulmuş bu doktoruda yardımcı doçent olmuş şimdi kadın off napcağımı sasırdım bende

Evet uzmandi yardimci docent oldu daha yeni. Hatta burda kendisinin yogunlugundan dolayi viada baska doktora gecenler var. Ama isterseniz gene de bir gidip tanisim kendisiyle

Valla tugba hanıma gidip de doktor degisenlerden biri de benim malesef. Tuba hanım 5 dk da muayene edip yolluyor ben size baştan soylim. Kapıdan girdiğin anda hosgeldin nasılsın iyi misin diye sorup daha iyim tskler siz nasılsınız demeden neyiniz var diyor. Anında ultrasona alıp. 3 5 ultrason fotosu çekip herşey normal deyip yolluyor .. tabi ben kesinlikle gidin yada gitmeyin demem ama durum aynen böyle oluyor. Bnde cemal beye gitmeye karar verdim çok cana yakın samimi bir doktor. Güler yüzlü ve de konuşkan. Siz gidin deneyin hangisinden memnun kalırsanız ona devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…