geçmiş olsun canım hoşgeldibn bende giremmiyorum bu aralar nasılsın?
günaydın canımmm, neden noldu ki?günaydın miroşum......opuyorumnanaktanbugunlerde hıc ıyı degılım.gecengun moralım cok bozuldu sureklı yedım ve kılolar aynen geri,,,,,,,
uyarın için teşekkürler ..bel ve sırt ağrım yok aniden gaz sancısı çektim iki akşam üstüste ..korkottu çünkü çok şiddetliydi..şu ana kadar birdaha olmadı...
al bendende o kadar su dolu bardagı onume masama koyuyorum emosssss ama yok cnm hic istemiyorkiii 4 gunde 1 lit. anca iciyorum o hapları seninle aynı gun alıp kullanmaya baslamısdım ilk hafta tartıldıgımda aynı kilodaydım 1 gram bile vermemisdim aradan 2 hafta daha gecdi 3 kilo vermisim :Smiroş cok canım sıkkın.napıcaz..tek problemım su ıcmemek onun ıcın gıtmıyolar.toplasan 3.4 gunde 1kılo su ıcmedım...ac acınada su aklıma gelmıyoooooooo.
Hoşgeldin nınım.4 kiloalkisalkisalkis tebrikler.Ne kadar zamanda verdin?
Merhaba,
aslında forumu uzaktan takip edenlerdenim. Ama şikayetlerini okuyunca yazmak istedim.
Ben de bundan yaklaşık 1 yıl evvel sirkeli su içerek güne başlıyordum. Sonraları midemde başlayıp sırtıma vuran bir ağrı oluşmaya başladı. Nefes alamayacak duruma gelip, yerde kıvrandığımı biliyorum. O günden sonra kalan sirkeyi banyoda saçım için kullandım:)
Muhtemelen sizde de aynı etki olmuş olabilir.
Umarım tez zaman içerisinde sıkıntılarınızı atlatırsınız
Kolay gelsin
al bendende o kadar su dolu bardagı onume masama koyuyorum emosssss ama yok cnm hic istemiyorkiii 4 gunde 1 lit. anca iciyorum o hapları seninle aynı gun alıp kullanmaya baslamısdım ilk hafta tartıldıgımda aynı kilodaydım 1 gram bile vermemisdim aradan 2 hafta daha gecdi 3 kilo vermisim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?