Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

zaten sulu demişsin görmemişim kusura bakma o zaman yeni başladıysan suyunu daha çok koysan nasıl olurki

bi bardak suya bi yemek kasigi olarak denedim yeni basladigim icin sanirim,ilk gun icemedim bugunde yaridan biraz fazla ictim cokta zorlamak istemiyorum cunku sirkenin mideye pek yarari oldugunu dusunmuyorum:) bakalim gun gectikce nasil olucak gorucez hayatimda ilk diyetim ve ilk kilo verme cabasinda yola basladik,pes etmessek 3,4 kg den kurtulmak istiyorum:)

selam kızlar bu sirke olayı çok fena :)
dün gece bardağa koydum sirke ve suyu sabah kalkıp içtim ne kadar etkili olur bilmiyorum ama burnumu sıkı sıkı kapatıp içtim çok fazla tadı ve kokusu kalmamıştı böylemi devam etsem acaba???

günaydın hoşgeldin canım

ben geçen pazar başladım yani 10 günde 3 kg verdim,yediklerime dikkat ettim günde 2,5 3 lt su içtim ve halada devam ediyorum.sana da kolay gelsin

çok sevindim sizin adınıza gördükçe kilo verenleri motive oluyorum
inşallah bende kilo verdiğim günlere kavuşur yazarım...

aktardan aldım bir aktar kilosu ne kadar dedim 500 tl dedi
ıııh dedim
sonra birine sordum 70 de hadi 50 olsun dedi bende 5 liralık aldım
ama biraz zor çiğnedim sabahı bekleyemedim
elma sirkesinide kolay içiyorum zaten pek zorlamıyor...::sm_cool:

meraba bn sandonoz sakızı aldım taş gibi kaya tuzu gibi bi şekli var. havanda dövdüm ve öyle almaya çalıştım ama midem kaldırmadı hemn çıkardm ve bütün gün boyunca miğdem bulandı bunun başka kulladım şekli varmı veya başka türde satılanı ??

bu başlıkta ilk sayfalarda millet gaza gelmiş.. şimdi tık yok. yaw birbirimizi neden gaza getirmiyoruz gamyoncuiremsu

evet herkes başlarda hada çok azımlıymış...ama şimdi öle değil çok fazla yakınan var bu şekilde bi yere varamayız bence birbirimizi daha çok motive etmemiz lazımkaydirigubbakcemile2

ben bu başlığı kontrol ediyorum hep :) gaz verme olayını biz başlatak bari laelaelaelaelae valla ben kullanmaya başladım ama desemki süper uygulama var yalan olur naniknanik 5 i bi yerde çayımı alamadım bi türlü

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
içtim güzelim bi yemek kaşığı sirke üstüne sıcak su 1 bardak içiyorm böyle

Arzuhancım yazın hele hiç çekilmiyo ben soğuk suyla denedim içimi daha kolay oluyo. zaten azında sakız var bide sıcak sirke hiç yutamıyosun o yüzden soguk daha kolay oluyo

canım ben sakızla bir içmiyorum önce sakızımı çiğneyip yutuyorm arkasından sirkeli suyu içiyorm hemen,ben sıcak yada sıcağa yakın suyla yapılınca daha etkili oluyor diye duymuştum onun için böyle içmeyi yeğledm ben çok zorlanmıyorm zaten artık alıştm.

evet kızlar sizler de haklısın birbirimize destek olmalıyız,çünkü buna ihtiyacımız var
hep destek,tam destek dimi amakaydirigubbakcemile5

valla ben inanıyorum bunun işe yarayacağına hepimiz zayıflıcaz incecik olcaz,
paylaşıma ve bilgilendirmeye devam
hadi bakalım kolay gelsin

evett bu kez hepimiz başarıcaz kızlar önce buna inandıkmı gerisi gelicek diye düşünüyorum. ben kendimi motive etmek için 46 beden elbise aldım astım odama hergün bakıp 1,5 ay sonra giyicem seni diyorum. abimin dügünü varda şık görümce olmak istiyorum dügünde şişko görümce degil
bu yüzzden başarıcaz kızlar
:lepi::enbuyukkk:

kızlar
buraya gaz vermenin bir yolu sandolozla ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğinizi yazmak bence

birde buradaki yazılar çok uzun ara ara okuyorum ama çok uzun
biraz önemli mesajları yetkili biri toparlasa sevineceğim..

ay kızlar ne güzel yorumlar var :))) ben ullanmaya başlamıstım ama devam edemedm toprak cignio gibi hissettigimden :)))
ama bu kadar iise bende başlayayım :)))

banada toprak çiğniyor gibi geliyor
ama elma sirkesini zaten 22 gündür içiyordum yani zor değil bana...
benim 2.günüm daha tartılmadım

ama şu tatlı meselesi işi bozuyor... ühü ühü

Arkadaşlar Bende Bugün Başladım..
Ama Elma Sirkesi İçmemiştim..
Yarında Onu Deniycem.. Sadece Sabahları Yapıyoruz Dimi ?

ben sabah akşam yapıyorum yanı çoğumuz böyle yapıyoruz bi çay kaşığı sandoloz sakızı üstünede sirkeli su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…