düşün yani bi de tam anlamıyla yapsan daha çok gidecek demek ki
:lepi: unutuyorum akşamları ah bi tam yapabilsem naniknanik hareket de pek yok bende. çalıştıgım yerde de yolları yapıyolar her yer toz duman ben de twist shape aldım ondan yapıyorum 15-20 dk. hareketsiz hiç bişey olmuyo arkadaslar. hihoyyyt
peh,ne bicim saglik sorunu bizdeki napalim,bizi seven kilolarimizla sevsin kizlar :kedi: :teselli:birde akapunkturun bu hastalik icin faydali oldugunu duydum bir cok doktor arkadasimdan ama o da ise yaramassa diye onuda denemek icimden gelmiyor hic :umursamaz:
sakizi toz haline getirim
bi tatli kasigi sakiz iki tatli kasigi elma sirkesi ilik suda ictim :S
dogrumu yapmisim ???
artık herkes fark etmeye başladı...Annemle başlayan bir macera ve burda öğrendiğim sandaloz sakızı...her şey benim azmimi artırdı.ve şimdi 15 kilo verme maratonumda sona 10kilo kaldı.ailem sevgilim tanıdık herkes 5 kiloda bile çok inceldiğimi söylüyor.çok mutluyum kızlar çok.darısı herkesin başına.:1hug:
arkadaşlar şimdi aldım sakızı küçük parçalar halinde olanları kaç parçasını ezeceğim ve nasıl kullanacağım
robotta toz haline getir cnm daha kolay.ve bir tatlı kaşığı yeterli
Kızlar, ben bu sandalozu kesinlikle bırakıyorum. Akupunkturu da denedim iki kez farklı yıllarda ondan da sonuç alamadım.
Ayrıca, sandaloz bende de inanılmaz kabızlık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?