Gerçekten mi? ne kadar zaman önce görüşülmeye
Anladım, peki tablete yüklesem olur mu? Wifi yok evde ama tlfnun netinden bağlanabilirim.
Çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun.. Deneyeceğim bakalım..Benim tablette denedim ama markasi belirsiz bi tablet bendeki, olmadi bundan.
Digerlerinden olurmu bilmiyorum.
Ama gormen gereken ekran tam olarak bu.
Eger ilk goruntudeki gibi ekran geliyosa oluyordur. Ilk olarak web.whatsapp.com a gir. Eger yazdiktan snra ikinci resime benzer siyah ekranli biseyler geliyosa demek oluyorki olmuyor.
Demek oluyorki o cihazdan takip edilemiyor aynen laptoptaki gibi.
Eki Görüntüle 1811707
Eki Görüntüle 1811706
Cep telefonundan web görünümü seçerek yapabilirsiniz ama çok zor oluyor. Örneğin tus kilidi olsa telefon çalma çıkıyor tekrar girmeniz gerekir ama diğer telefon da yanınızda olmayacağı için tekrar göremezsiniz yani en iyisi pc den yada ikinci bir telefon tablet den yapmakArkadaşlar bu WhatsApp web sadece laptopa mı yükleniyor? Pc yok bende, telefonuma yükleyemez miyim?
2 kere olmuş mesajım, ksr bakmayın :) tlfdan giriyorum da.
Konu sahibi Cvp vermedi halaKızlar sonuç ne oldu
Bence bu da mümkün.. Umarım da öyle bir mevzudur.son durum nedir. İnşallah kimsiniz beni rahatsiz etmeyin diye mesaj yazmistir.
ACR indir konuşmalari kaydediyor ha şifrelemeyi unutma eşinin tline yapamam diyorsan tl dökümanina bak görüşme sikliğindanda anlarsin kendi başina itiraf beklersen kendi kendini yersin bunlari yaptiktan sonra için rahatlar var veya yok boş ver kadini aramayi eşine sormayi
Hayat bazen istemedik şeyler yaşatiyor insanlara yaşamayinda sonucuçlari yorucu oluyor yaşayanlarada allah yardim etsin zor süreçlerBen bu konularda büsbütün cahilmişim, hiç bilmiyorum hafiyeliği
gerçi şükür kurcalamak için bir şüphe olmadı hiç, ama olursa direk başvuru kk'ne, orası anlaşıldı..
tabi inşallah herkesin şüpheleri yersiz çıkar hep...
İyi ki var bu forum da, bunca insan başkalarının deneyimlerinden böyle faydalanıyor. Kimse yaşamak zorunda kalmasın tabi, şüpheler yersiz çıksa bile çok yıpratıcı çok zor..Hayat bazen istemedik şeyler yaşatiyor insanlara yaşamayinda sonucuçlari yorucu oluyor yaşayanlarada allah yardim etsin zor süreçler
Nasıl oluyo o canım bi anlatsana bana çok merak ettim şu an.. bi denemek lazımHer konuya yazisimda bu yorumu aliyorum, cogu kisi bilmiyor bunu.
Ama ise yariyor.
Zamaninda aynen su anki durumla karsi karsiyaydi bi arkdas. Dedigimu yapti ve 2 saat snra pat pat mesajlarini laptoptan gordu , kocasi yan odada o kizla konusuyordu tam o an .
Her konuya yazisimda bu yorumu aliyorum, cogu kisi bilmiyor bunu.
Ama ise yariyor.
Zamaninda aynen su anki durumla karsi karsiyaydi bi arkdas. Dedigimu yapti ve 2 saat snra pat pat mesajlarini laptoptan gordu , kocasi yan odada o kizla konusuyordu tam o an .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?