Sanırım aldatılıyorum :(

Gerçekten mi? ne kadar zaman önce görüşülmeye

Anladım, peki tablete yüklesem olur mu? Wifi yok evde ama tlfnun netinden bağlanabilirim.

Benim tablette denedim ama markasi belirsiz bi tablet bendeki, olmadi bundan.
Digerlerinden olurmu bilmiyorum.
Ama gormen gereken ekran tam olarak bu.
Eger ilk goruntudeki gibi ekran geliyosa oluyordur. Ilk olarak web.whatsapp.com a gir. Eger yazdiktan snra ikinci resime benzer siyah ekranli biseyler geliyosa demek oluyorki olmuyor.
Demek oluyorki o cihazdan takip edilemiyor aynen laptoptaki gibi.

Çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun.. Deneyeceğim bakalım..

Faceden falan numarayla aratsanız hesabı vardır belki ay çok kotu bir durum gerçekten insanın hayatta başına gelecek son şey bile olmamalı ama eşiniz masum değil bence de inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Arkadaşlar bu WhatsApp web sadece laptopa mı yükleniyor? Pc yok bende, telefonuma yükleyemez miyim?
2 kere olmuş mesajım, ksr bakmayın :) tlfdan giriyorum da.
Cep telefonundan web görünümü seçerek yapabilirsiniz ama çok zor oluyor. Örneğin tus kilidi olsa telefon çalma çıkıyor tekrar girmeniz gerekir ama diğer telefon da yanınızda olmayacağı için tekrar göremezsiniz yani en iyisi pc den yada ikinci bir telefon tablet den yapmak

Bence mesaj da ' bi süre hiç görüşmeyelim'gibi bisey yazmıştir. Tam bi bilgi verseniz. Mesela o günden önce araşmalar olmuş mu. O mesajdan sonra hiç görüşülmüş mü?. Eşiniz pc/internet kullanıyor mu ? Belki ordan görüşülüyor..

Dökümde sadece bunu mu gördünüz?eminim arandiysa önceki aramalarida gösterir. İyice kontrol edin..

Canim su numara sende kayitliysa.faceden, ciaden arat hatta google a bile yaz bazi sitelerde numarayla kaydolunca profil cikiyor. Git baskasindan bidaha ara x hanimla mi gorusuyorum de

Ya bide su var madem bu kadar dokum gormek istiyosun adama söyle ben senden suphelendim, dokumlerini bana göster. Yoksa bu is biter de. Aynisini ben yapsam sonrasinda deli gibi telefon saklasam ne düşünürsun de. Hatta konusamiyosan elinden telefonu kap, kendini odaya kitle kontrol et.

Ervus boşanma niyetin yoksa hiçbir şeyi öğrenme gayretine de girme tatlım. Önce otur ne istediğine karar ver. Boşu boşuna yüz göz olma eşinle

son durum nedir. İnşallah kimsiniz beni rahatsiz etmeyin diye mesaj yazmistir.
Bence bu da mümkün.. Umarım da öyle bir mevzudur.
Belki bir süredir arada böyle arayan biri vardı da, çok net tavır koymamıştı çok gerek görmediğinden ya da aksine tavır koymasına rağmen arayan... ama bir aldatma da söz konusu değildi.. Eşinin yanında olunca da eli ayağına dolandı... Kim bilir olmaz olmaz..
Neticede oluyor böyle şeyler de.. Kontrol etmek, durumu öğrenmek, ama hemen en kötüyü düşünmemek gerek gibi geliyor bana... İnşallah güzel haberler gelir ...

ACR indir konuşmalari kaydediyor ha şifrelemeyi unutma eşinin tline yapamam diyorsan tl dökümanina bak görüşme sikliğindanda anlarsin kendi başina itiraf beklersen kendi kendini yersin bunlari yaptiktan sonra için rahatlar var veya yok boş ver kadini aramayi eşine sormayi

Ben bu konularda büsbütün cahilmişim, hiç bilmiyorum hafiyeliği
gerçi şükür kurcalamak için bir şüphe olmadı hiç, ama olursa direk başvuru kk'ne, orası anlaşıldı..
tabi inşallah herkesin şüpheleri yersiz çıkar hep...

Hayat bazen istemedik şeyler yaşatiyor insanlara yaşamayinda sonucuçlari yorucu oluyor yaşayanlarada allah yardim etsin zor süreçler

Hayat bazen istemedik şeyler yaşatiyor insanlara yaşamayinda sonucuçlari yorucu oluyor yaşayanlarada allah yardim etsin zor süreçler
İyi ki var bu forum da, bunca insan başkalarının deneyimlerinden böyle faydalanıyor. Kimse yaşamak zorunda kalmasın tabi, şüpheler yersiz çıksa bile çok yıpratıcı çok zor..

Kızlar kadın ı tanıdıgını söyliyor arkadaşım diyor fakat o gün başka bir numarayla aradıgı için boş bulunup açtı zaten gerçek numarası başkaymış anlıycagınız oda bende yok bulgum sadece bende bulunan numaraya ben yakaladıktan sonra maj atmış birde şunu araştırdım o hat açık bir hatmış yani 2,3 aylık bir hat

Nasıl oluyo o canım bi anlatsana bana çok merak ettim şu an.. bi denemek lazım

keşke tekrar yazsanız, ben de atlamışım, görmemişim yazdığınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…