Sanırım aldatılıyorum :(

Mesajlarınızdan öyle bir his oluştu..

anladım...

konuyu çok uzattık ama ben rıza göstereceklerin daha fazla olduğunu düşünüyorum
ben de kadınım, inanın bazen hemcinslerimi anlamakta çok zorlanıyorum

böyle bir hırs açılıp, herkesin yardımcı olmaya çalıştığı ve konu sahibinin hiç bilgilendirme yapmadan yok olduğu konulara acayip uyuz oluyorum
(yazdım ama inşallah konu sahibinin kocası uyanmamıştır ve kıyamet kopmuyordur)

Gerçekten konu sahibinin durumu nedir acaba şimdi.. İnşallah döküme baktıysa bir şeyler bulmamıştır

Fikrine katılıyorum ancak bunu yaşayan ve bosanmamis bir kadın olarak eklemek istediğim birşey var..bende evlenmeden once esim aldatırsa asla affetmem diyordum..ama şöyle bir olay var.teraziye koyuyorsun.yaptığı yanlışı ve evliliğindeki olumlu yönlerini. .güven vermeye çalışan çok pişman ve aslında genel olarak çok iyi bir eş benim eşim. Çocuklarımıza harika bir baba.birlikte huzurlu ve mutluyuz..
Sorumluluk sahibi çalışkan bir adam.yani bu tatsız olay haricinde cidden birçok yönden iyi bir insan.
Belki yanlış düşünüyorum çoğunuzuna göre ama 18 yil ve iki çocuk olunca bazen bütün bunlarda önemli oluyor..en azından benim için durum boyle oldu..

Yoo bayağıda diyorlar "birlikteyiz beni seviyor çık aramızdan diye" bi arkadaşıma bunları söyledi kadın.
Hem iyi yapmış aramakla en azından bi kadınla konuştuğunu öğrendi hemde eşi kıvıramaz artık.

Canım ben de kesinlikle affetmem demiyorum zaten, affedemem gibi geliyor ama yaşamadan bilemem ve asla büyük de konuşamıyorum bu meselede.. Evde hiç huzurun yoktur küçücük bir şüpheden bile güç bulur ayrılırsın, ama her şey iyidir de bu mesele çıkar, farklı bakarsın konuya... elbette.. Ben anlıyorum hiç de kimseyi eleştiremem...
Aksine durumu olup da affedene de oh demem tabi dedim, eleştirmeye hakkımız da yok da diyorum. Üzülmüyorum derken, neticede bir karara varılmış, evlilik sürüyor... Acınacak bir durum görmüyorum ortada anlamında diyorum, aksine karara saygı duyduğumdan... Ama elbette o affetme süreci de çok zordur.
Ben hani mecburiyetten gidemez ya kadın, evde bir gram huzur olmadan çeker, aldatılır, dayak yer, vs, seçim şansı yoktur... Onlara üzülüyorum diyorum. Aslında ben toplumsal açıdan kadının güçlü olup kendi kararlarına alamamasına üzülüyorum, sosyo-ekonomik bir sorun bu. Mecbur olmak başka karar verip affetmek başka. Aksine keşke her kadının seçme şansı olsa isterse hepsi affetsin, ama bu şansı olsun, durumu olsun istiyor gönül...

evet hiç büyük konuşmamak lazım, ben de bazen birşey yazacak oluyorum, büyük konuşmayayım deyip yazamıyorum
bir de yazdığımız şeyler, kim bilir kimin kalbine nasıl dokunuyor...

Keşke canım keske..ülkemde ki her kadınin ekonomik ve sosyal özgürlüğü olsa..çevre ve aile baskısı yaşamaktan korkmadan alabilse her kararını. .
Umutsuz olmayalım. .inşallah birgun olacak hepsi diyelim..

evet hiç büyük konuşmamak lazım, ben de bazen birşey yazacak oluyorum, büyük konuşmayayım deyip yazamıyorum
bir de yazdığımız şeyler, kim bilir kimin kalbine nasıl dokunuyor...
Göz göre göre eziyet çeken kadınlar vardır hani, dayak yer, hakaret yer, en azından gidecek bir baba evi vardır, ama cesaret bulup gidemez, onlara yapma etme diye cesaret veririm ama büyük konuşmam yine de.. hani kişi cesaret bulmaya çalışıyordur, yapılan şey normal mi değil mi ayırt edemiyordur... o zaman sadece cesaret veririm. bazı adamlar var çünkü kadına öyle bir psikolojik şiddet uyguluyor ki, kadın dayağı yediği halde hak ettim mi acaba diye düşünüyor...
Aldatmanınsa, onun da dereceleri var sanırım, ve değil büyük konuşmak düşünmek bile içimi acıtıyor bu konuyu... Tek seferlikmiş, daha ciddiymiş falan... Hiç bir kadın hiçbir derecesini yaşamasın.. Hiç büyük konuşamıyorum.
Ama nişanlıma da hep iki şeyi affetmem diyorum, biri ufacık bir tokat da olsa şiddet, diğeri tek gecelik bile olsa aldatma, karnımda çocuk olsa bile giderim bir daha yüzümü göremezsin diyorum. Aldatmayı hadi bilemeyiz ama şiddete başvuracak bir adama hiç benzemez zaten on yılı aşkındır tanıyorum. Ama belli olmuyor bu işler yine de bunu demişimdir. Yani bu konuda bir tek nişanlıma büyük konuşurum, yüzde yüz yapar mıyım bilemediğim halde o bunu kesin yapacağıma inansın diye... Öyle ki onun buna benden daha çok inandığına da eminim

Numara sayesinde biri hakkında bin tane şey öğrenilebilir bunun bir sürü yolu var.Burda bu tarz konuları açıp ne yapıcağını bilemeyen hanımlara gerçekten üzülüyorum.Etrafınızda hiç mi yok güvenebiliceğiniz 20-25 yaş aralığında teknolojiden anlayan gençler? Ya önce numaranın kime ait olduğunu CIA'dan yada 118 80'den öğrenirsiniz sonra internet sitelerinden (facebook twitter instagram vs.) bulduğunuz ad soyadı aratırsınız.Bundan önce kadının telefonunu kaydedip whatsapp'tan fotoğrafına bakarsınız ki internette aradığınız da kişiyi hangi hesabın aradığınız kişi olduğunu anlayabilesiniz.İnternet hesapları sayesindede kimdir nerede yaşar kaç yaşındadır nedir ne değildir herşeyi öğrenirsiniz gidişata göre tahminlerde bulunursunuz yada bazı şeylerden emin olursunuz falan filan.Binnnn tane yöntemi var.Çare numarayı arayıp eşimi nerden tanıyorsunuz demek değil.Eğer öğrenmek istiyorsanız size yardımcı olabilicek internetten anlayan birini çağırın yapsın.Herşey bi yana facebook hesabı cep numaraları üzerinden bile açılabiliyor.Facebookta cep numarasını giriip aratırsanız belki o kişinin hesabına bile ulaşabilirsiniz.Yıl oldu 2016.Daha yaratıcı olalım yaa

Yanlış anlama bilgilendiriyorsun işte iyi Bişi tabi de..

Ben de bu zokaları yutan adamların zeka seviyelerine gülüyorum çok. Madem böyle haltlar yiyorsunuz o whatsapp Web'i niçin hiç kontrol etmezsiniz. Ben bile orda burda tlf bırakınca, ekran şifrem olmasına rağmen hemen bir check ederim.

Veya eski sürüm telefonlarda o özellik yok. Rahatınıza kıyın alıverin bir eski sürüm akıllı telefon. Eski ıphonelarda dahi yok o özellik.

Eşimi ordan enselesem, aldatıldığımdan çok bu kadar salak bi adamla beraber olduğuma yanarım.

kralicetaci canım bu söyledigin yöntemleri bende yaptım zaten bilinmeyen numaralarda kayıtlı degil numarası açık hat çıktı soyismini bilmiyorım sadece ismiyle ne kdar yola çıkabilirim whatsapada kaydettim merak etme ordada resim falanda çıkmadı aradıgım numaralarıda engelledi sonra zaten

Kızlar dün geceden bunyana defalarca uyandım almak için her seferinde kıpırdadı yapamadım bugün boş bi anını bekliycem sizide bilgilendiririm egerki alıp ulaşırsam

Tedbirli bir insanın numarasından kimliğine ulaşmak o kadar kolay birşey değil. Pekçok insan var rehberden kapattıran, face'e no vermeyen, hatta CIA vs dediğiniz uygulamalardan sildirebilirsiniz numaranızı. Ben yaptım mesela..

Resmi olmayan mercilerde ne diye kayıtlı olsun numaram elaleme acık olarak.

Konu Sahibi işiniz kolay değil; bu arada peşinde koştuğunuz online işlemler takibi de Müşteri hizmetlerini arayarak kapatılabilen bir şey, eşiniz çok steril biri ise ya da sakladığı bir durum varsa o işlemi de yapmış olabilir. Aklınızda olsun.

Bazen Allahin sevgili kulu olursun. Sebepler ve olaylarin ardindan aldatildigini ogrenirsin ve butun bi omrunu bi pislik ugruna harcamaya son verebilirsin ogrendikten snra. Artik yeni moda en yeni telefonu almak. Yoksa hava atilamiyor. Helede capkin erkeklerde gecerli bu, hava onemli.Buda demek oluyorki whatsapp web mumkun.
Ayrica bazen o salakligina sukredersin, ya akilli olsaydi?
"Beni aldatiyomus ama cok guzel saklamis herseyi, akilli koca vesselam' diye avunmak avunmak yerine gercekten bikez daha Allahin sevgili kulu oldugunu farkedersin. Kocan salaktir yada, senin salak oldugunu sanip o islere kalkismayacagini dusunuyordur saftirik herif.

Her sey sebplerden ve olaylardan geciyor, bisey biseye vesile oluyor.
Ve bizde ogreniyoruz cok sukur( eger bosanicaksan cok sukur diyebilirim, bosanmiycaksan bu bi zulum olur)

Yanlış anlaşıldım sanırım.
Bu tarz bir olayım yok zaten :)

Sadece genel anlamda erkeklerin bu denli tedbirsiz ve salak oluşlarını tiye almak istemiştim espri ile :)

Yoksa kocam beni aldatıp yakalanmıyor diye zeka seviyesi ile övünecek değilim:)

Kızlar dün geceden bunyana defalarca uyandım almak için her seferinde kıpırdadı yapamadım bugün boş bi anını bekliycem sizide bilgilendiririm egerki alıp ulaşırsam

Konu sahibi bi arkdas demisti bence onu yap. Kardesine yada arkdasina" beni esimin numarasindan ararmisin"de( guvendigin birisi olsun ervus onu burdan aramami soyledi diye saf saf konusmasin, eniste ervusu verirmisin bana ulasamiyorum telefonundan desin).
Ardindan sen telefonunu al kocanin ve ayri odaya gec.
Telefon dokumanlarini al.
Bide bi yerde yazmistim ama gormedin galiba. Whatsapp web taktigini uygula, bi kez onayladiktan snra kocanin whatsapptan yazdigi her mesaj senin laptopunda olucaktir. Dedigim gibi zamaninda kkda bu taktigi yaptik ve konu sahibi 2 saat snra herseyi ogrendi.

Anladim zaten canim.
O yuzden sebepler ve olaylar dedim
Yasasin o salak/ bzi salak sanan zeka yoksunu kocalar
Yoksa halimiz ne olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…